Logo Vakantieparken.nl Logo Vakantieparken.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen
Populaire vakantielanden

De leukste bestemming vind je via vakantieparken.nl

Vakantieparken heeft een divers aanbod aan vakantieparken in heel Europa. 

Top 5 vakantiebestemmingen voor vakantieparken

  • Italië. Ervaar la dolce vita zelf tijdens een bezoek aan Italie. Ontdek de prachtige landschappen van Toscane, geniet van de overheerlijke keuken of bezoek een van de eeuwenoude steden. Tussen de vele stranden en meren in het land vind je altijd wel een plek om af te koelen van de warme temperaturen.
  • Frankrijk. Hier vind je ‘De Lichtstad’ Parijs, maar kan je ook lekker de rust opzoeken in de natuur of genieten van de zonneschijn aan een van de kindvriendelijke stranden.
  • Nederland. Wie zegt dat je naar het buitenland moet? In Nederland vind je prachtige duinen, een heuse Hollandse Venetië en historische steden die perfect te ontdekken zijn met de fiets.
  • Duitsland. Meteen over de grens vind je historische monumenten in moderne steden, wijngebieden in dalen en gastronomische diversiteit. Ga uren wandelen in de bossen of bezoek een van de vele kastelen in ons buurland.
  • Spanje. Aan het einde van de Route du Soleil vind je het land van ijskoude cervezas, heerlijke tapas en boulevards die tot laat in de avond vol leven zitten. In Spanje geniet je van het strandleven, maar ook van steden vol kunst en cultuur.

Andere vakantiebestemmingen

Via vakantieparken.nl kun je ook een vakantiepark boeken in België, Denemarken, Griekenland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Binnen Europa op vakantie

Als je dicht bij huis wil blijven voor een vakantie, kan dat makkelijk met een vakantiepark in Europa. Je hoeft niet ver te reizen voor een fantastische vakantie ervaring. Vakanties in Europa zijn zelfs het meest populair onder vakantiegangers. Dit komt door de afwisseling in het natuurlandschap. Als je in der zomermaanden wil genieten van de zon op een prachtige locatie in Europa, dan kan je meer naar het zuiden toe. In Spanje zijn Costa del Sol en het feesteiland Ibiza zeer geliefd, maar ook Italië en Griekenland zijn populair onder vakantiegangers. Als je een vakantiepark wil in een land dat minder voor de hand ligt, maar net zo mooi is, dan kan je naar Slovenië en Kroatië. De vakantieparken hier zijn over het algemeen iets rustiger en betaalbaarder.

Europa heeft een rijke geschiedenis, waardoor elk land zijn eigen karakteristieke kenmerken heeft. Of je nu een actieve vakantie wil met veel wandelingen, cultuur wil snuiven of een luxe vakantiepark met wellness en sauna, in Europa kan het allemaal. Via Vakantieparken.nl vind je ongetwijfeld de vakantiepark die hier perfect op aansluit.