Chat with us, powered by LiveChat
frankrijk-3

Actieve verkenningstocht door
Frankrijk

frankrijk-1

Bourgondisch genieten in
Frankrijk

frankrijk-2

De beste wintersportvakantie beleven in
Frankrijk

Pays de la Loire vakantieparken ( 7 resultaten)
6,0
Vakantiepark Le Domaine de l’Océan pays-de-la-loire
Le Domaine de l’Océan


Het vakantiepark Le Domaine de l’Océan ligt in Saint Brevin l’Océan en bestaat uit geschakelde...
Pornichet Residence de la Plage


Pornichet Residence de la Plage ligt in Pornichet, tegenover het strand van Libraires. De accommoda...
8,0
Vakantiepark Residence le Domaine de Cramphore pays-de-la-loire
Residence le Domaine de Cramphore


Vakantiepark Residence le Domaine de Cramphoreligt in Le Pouliguen, 250m van Baie de la Bonne Vierge...
7,4
Vakantiepark Domaine Les Demoiselles pays-de-la-loire
Domaine Les Demoiselles


Saint Hilaire de Riez is een klein stadje aan de Atlantische Oceaan in de regio Pays de la Loire.
6,8
Vakantiepark Domaine L’Etang de Besse pays-de-la-loire
Domaine L’Etang de Besse


Vakantiepark Dom. Résidentie L’Etang De Besse is gelegen aan de westkust van Frankrijk, in het pl...
7,5
Vakantiepark Residence Valentin Plage pays-de-la-loire
Residence Valentin Plage


Met het Odaly vakantiepark Valentin Plage kiest u voor een een mooie vakantie in Bretagne, Batz sur ...
Domaine St Martin


Het rustig gelegen vakantiepark Saint Martin ligt in de Vendée, een streek in het westen van Frankr...


Vakantieparken in Pays de la Loire

Kies voor een onbezorgd vakantieverblijf op de vakantieparken in Pays de la Loire. Hier vindt u bijna alles wat u nodig heeft voor gezellige activeiten, er is ruimte voor sport en spel voor de kinderen en er is vaak een restaurant als u geen zin aan koken heeft.

Het vakantiepark Domainse des Fontenelles ligt aan de Franse Westkust in Sant Gilles Croix de Vie. Er zijn voorzieningen voor sport in de vorm van een zwembad, kinderbad, tennisbaan, fietsenverhuur, kinderamusement. In de nabije omgeving ligt de golfbaan en een netwerk aan fietsroutes. Vakantiepark Dom Residence l’Etang de Besse ligt bij Saint Hilaire de Riez. U vindt hier goed verzorgde vakantiewoningen, huisdieren zijn niet toegestaan. Faciliteiten op het park zijn bijvoorbeeld zwembaden, tennisbaan, volleyban, restaurant, tafeltennis en speeltuin.

De stranden liggen op 2km afstand evenals het waterpark les Becs, de dierentuin en attractiepark Indiana Forest. Vakantiepark le Bois Dormant is een familiepark bij de mondaine badplaats St Jean de Monts. De gezinnen vinden op en bij het park rust, natuur, ruimte en amusement. Voorzieningen op het park zijn er genoeg zoals een zwemparadijs, restaurant, kinderclubs en net buiten het park ligt het golfterrein. De indoorspeelruimte met computerspelletjes is een prima slecht weer oplossing.

Cultuur in Pays de la Loire

De Loire vallei ligt in midden Frankrijk en men beweert dat u hier de mooiste wijnstreek van Frankrijk aan zult treffen. De rivier de Loire is breed en diep en het gebied er omheen ligt er vredig en golvend bij. De wijnen uit deze vallei worden omschreven zoals u ook het landschap kunt omschrijven namelijk ; zacht, plezierig ( om te drinken), charmant en licht.

De Franse gastronomie speelt een belangrijke rol in dit vakantiegebied, logisch met deze levendige wijncultuur. Het Loiredal wordt ook wel de Tuin van Frankrijk genoemd. In de streken van dit gebied zoals Mayenne, Sarthe en Maine et Loire vindt u nog authentiek Frankrijk, compleet met paleizen en kastelen. Vanaf de vakantieparken in Pays de la Loire kunt u gezellig rondkijken op de fiets, met de auto of motor in de vaak nog rustige dorpen met een eenvoudig terrasje. U vindt in dit vakantiegebied ruim 25 golfbanen, compleet met introductie programma’s voor alle gezinsleden.

Op deze manier kunt u samen genieten in de natuur van een ontspannen sport. Aan de kust vindt u diverse mogelijkheden van watersport zoals zeilen, windsurfen, kano varen, kajakken en op de Loire en Sarthe kunt u zeer plezierig kano en kajak varen. Bij Centre Val de Loire vonden en vinden kunstenaars een grote inspiratiebron en de lichtval is bijzonder-volgens de kunstenaars. Dit ziet u nog terug in de architectuur van het stadje en de sfeer in het centrum is vrolijk levendig.


038-3330101