Chat with us, powered by LiveChat
belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

Ardennen vakantieparken ( 3 resultaten)
8,0
Vakantiepark Vallée Les Etoiles ardennen
Vallée Les Etoiles


Vakantiepark bungalowpark Les Etoiles is gelegen boven de rivier de Maas, in de Belgische Ardennen. ...
4,2
Vakantiepark Domaine de Villers ardennen
Domaine de Villers


Het vakantiepark Domaine de Villers is eigenlijk een vakantiedorp voor het hele gezin. De natuurlijk...
5,0
Vakantiepark Les Gaux ardennen
Les Gaux


Het vakantiepark Les Gaux ligt zeer rustig en in een prachtig natuurgebied met bossen en rotsformati...


Vakantieparken in Ardennen

De vakantieparken in de Ardennen staan vaak op mooie plekjes vanwege de indrukwekkende natuurlijke omgeving. Het vakantiepark Etoiles in Ardennen ligt boven de rivier de Maas met mooie grote en kleinere vrijstaande bungalows. Met voorzieningen als het zwembad, speeltuin, tafeltennis en sportvelden is het een ideaal park voor families en groepen met kinderen. Vakantiepark Vallee de Rabais ligt in de groene en natuurlijke Gaumestreek. U kunt hier op vakantie met uw huisdier. Het zwemmeer met kano’s en waterfietsen, de tennisbaan en het amusement zijn een paar van de voorzieningen op het park. Het park Vencimont ligt in een bosrijk gebied, niet ongebruikelijk voor de Belgische Ardennen. Er is een speeltuin voor de kleintjes en op het park zelf vindt u ruime mogelijkheden voor sportieve activiteiten zoals wandelen, fietsen, kano varen, raften dankzij de natuurlijke ligging tussen twee valleien. Deze parken zijn een paar voorbeelden van complete parken, als u specifieke wensen heeft , kunt u hier het internet op nakijken.

De omgeving van de vakantieparken

De omgeving van de vakantieparken in de Ardennen bieden mooie landschappen met bossen, valleien, rivieren en hoogteverschillen. De Belgische Ardennen hebben met reden naamsbekendheid opgebouwd met de survivaltochten voor groepen in de natuur. U kunt in de Ardennen kennis maken met spannende acitiviteiten zoals abseilen, raften, klimmen of spannende mountainbiketochten. Voor deze ervaring kunt u professionele instructielessen volgen zodat u veilig kunt genieten. Daarnaast komt u onderweg langs mooie plaatsen en plekjes en stadjes zoals het schilderachtige stadje Dinant, midden in een rotsachtig gebied. Kies voor een stadswandeling in Brussel en ga op bezoek bij Manneke Pis.

De Citadel van Montmedy is een bijzondere historische bestemming voor een dagje uit, u kunt hier leuk rondkijken. Heel anders spannend voor de kids is een bezoek aan de Leistenengroeve in Bertrix. U gaat hier daadwerkelijk de steengroeve in , wellicht onder veilige omstandigheden maar toch.

Een vakantie in de Ardennen

De Belgische Ardennen zijn als locatie van de vakantieparken in de Ardennen een belangrijke toeristische trekpleister, zowel cultureel als sportief, vaak vindt u beide op een locatie.

La Roche is een vaak bezocht stadje door de toeristen. U kunt hier een klein oorlogsmuseum bezoeken en er beginnen in dit plaatsje diverse tochten op de fiets, met de boot en op uw wandelschoenen. Durbuy is het kleinste stadje van de wereld, met nog een wat middeleeuwse sfeer vanwege de gevels en smalle straatjes met kinderkopjes. U kunt hier gezellig uit eten of wat winkelen al is het niet zo groot als de stad Antwerpen. Jong en oud kan op een plezierige manier hun energie kwijt in de Ardennen.

Vakantiepark De Belgische Ardennen, de poort naar schitterende natuur
De Belgische Ardennen, de poort naar schitterende natuur

Eén van de meest ‘bewuste’ zomerkeuzes van mensen is of ze hun vakantie zullen doorbrengen aan de kust of in de bergen, vooral als ze van beiden houden. De zee biedt een unieke schoonheid met een rustige uitstraling, maar de indrukwekkende bergen en hun oneindige mysteries, zijn misschien nog wel aantrekkelijker.


038-3330101