belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

Ardennen vakantieparken ( 15 resultaten)
8,0
Vakantiepark Vallée Les Etoiles ardennen
Vallée Les Etoiles


Vakantiepark bungalowpark Les Etoiles is gelegen boven de rivier de Maas, in de Belgische Ardennen. ...
5,1
Vakantiepark La Vallee de Rabais ardennen
La Vallee de Rabais


Vakantiepark Vallée de Rabais ligt in het hartje van de glooiende en groene Gaumestreek in de Belgi...
6,7
Vakantiepark Domaine du Bonsoy ardennen
Domaine du Bonsoy


Domaine du Bonsoy is een vakantiepark dat gelegen in Dinant, in de Belgische Ardennen. De plaats bev...
8,8
Vakantiepark Residence Durbuy ardennen
Residence Durbuy


Vakantiepark Residence Durbuy is gelegen in het kleinste stadje van de wereld Durbuy, in de prachtig...
7,1
Vakantiepark Sunparks Ardennen ardennen
Sunparks Ardennen


Bungalow Le Refuge ligt in de Belgische Ardennen en is een vakantiehuis voor zes personen, volledig ...
5,4
Vakantiepark Vencimont ardennen
Vencimont


Het vakantiepark Vencimont ligt in een bosrijk domein van maar liefst 22 ha en ligt in het gelijknam...
6,9
Vakantiepark Le Bochetay ardennen
Le Bochetay


Vlakbij het dorp Heure in de Belgische Ardennen ligt het vakantiepark Le Bochetay. U kunt hier versc...
6,3
Vakantiepark La Boverie ardennen
La Boverie


Het vakantiepark La Boverie (Ourthe en Somme) is prachtig gelegen in de omgeving van talrijke beroem...


Vakantieparken in Ardennen

De vakantieparken in de Ardennen staan vaak op mooie plekjes vanwege de indrukwekkende natuurlijke omgeving. Het vakantiepark Etoiles ligt boven de rivier de Maas met mooie grote en kleinere vrijstaande bungalows. Met voorzieningen als het zwembad, speeltuin, tafeltennis en sportvelden is het een ideaal park voor families en groepen met kinderen. Vakantiepark Vallee de Rabais ligt in de groene en natuurlijke Gaumestreek. U kunt hier op vakantie met uw huisdier. Het zwemmeer met kano’s en waterfietsen, de tennisbaan en het amusement zijn een paar van de voorzieningen op het park. Het park Vencimont ligt in een bosrijk gebied, niet ongebruikelijk voor de Belgische Ardennen. Er is een speeltuin voor de kleintjes en op het park zelf vindt u ruime mogelijkheden voor sportieve activiteiten zoals wandelen, fietsen, kano varen, raften dankzij de natuurlijke ligging tussen twee valleien. Deze parken zijn een paar voorbeelden van complete parken, als u specifieke wensen heeft , kunt u hier het internet op nakijken.

De omgeving van de vakantieparken

De omgeving van de vakantieparken in de Ardennen bieden mooie landschappen met bossen, valleien, rivieren en hoogteverschillen. De Belgische Ardennen hebben met reden naamsbekendheid opgebouwd met de survivaltochten voor groepen in de natuur. U kunt in de Ardennen kennis maken met spannende acitiviteiten zoals abseilen, raften, klimmen of spannende mountainbiketochten. Voor deze ervaring kunt u professionele instructielessen volgen zodat u veilig kunt genieten. Daarnaast komt u onderweg langs mooie plaatsen en plekjes en stadjes zoals het schilderachtige stadje Dinant, midden in een rotsachtig gebied. Kies voor een stadswandeling in Brussel en ga op bezoek bij Manneke Pis.

De Citadel van Montmedy is een bijzondere historische bestemming voor een dagje uit, u kunt hier leuk rondkijken. Heel anders spannend voor de kids is een bezoek aan de Leistenengroeve in Bertrix. U gaat hier daadwerkelijk de steengroeve in , wellicht onder veilige omstandigheden maar toch.

Een vakantie in de Ardennen

De Belgische Ardennen zijn als locatie van de vakantieparken in de Ardennen een belangrijke toeristische trekpleister, zowel cultureel als sportief, vaak vindt u beide op een locatie.

La Roche is een vaak bezocht stadje door de toeristen. U kunt hier een klein oorlogsmuseum bezoeken en er beginnen in dit plaatsje diverse tochten op de fiets, met de boot en op uw wandelschoenen. Durbuy is het kleinste stadje van de wereld, met nog een wat middeleeuwse sfeer vanwege de gevels en smalle straatjes met kinderkopjes. U kunt hier gezellig uit eten of wat winkelen al is het niet zo groot als de stad Antwerpen. Jong en oud kan op een plezierige manier hun energie kwijt in de Ardennen.

Vakantiepark De Belgische Ardennen, de poort naar schitterende natuur
De Belgische Ardennen, de poort naar schitterende natuur

Eén van de meest ‘bewuste’ zomerkeuzes van mensen is of ze hun vakantie zullen doorbrengen aan de kust of in de bergen, vooral als ze van beiden houden. De zee biedt een unieke schoonheid met een rustige uitstraling, maar de indrukwekkende bergen en hun oneindige mysteries, zijn misschien nog wel aantrekkelijker.


038-3330101