Chat with us, powered by LiveChat
belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

In Antwerpen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Bergvliet Villa’s


46 Km

Vakantieparken in Antwerpen De vakantieparken in Antwerpen bieden comfortabele en
6,0
Vakantiepark Hengelhoef
Hengelhoef


57 Km

Het vakantiepark Hengelhoef Oostappen is niet te verwarren met het vakantiepark domein Hengelhoef. D...
8,1
Vakantiepark Esmeer
Esmeer


68 Km

In de luwte van het de Veluwe ligt het vakantiepark recreatiepark Arnhem. Op het park kunt u kampere...
5,8
Vakantiepark Marina Beach
Marina Beach


70 Km

Vakantiepark Marina Beach ligt in het dorpje Hoek in Zeeuws Vlaanderen. Dit vakantiepark heeft van a...
8,1
Vakantiepark Hof van Zeeland
Hof van Zeeland


70 Km

Het vakantiepark Hof van Zeeland is gelegen in het idyllische dorpje Heinkenszand. Het vakantiepark ...
7,0
Vakantiepark Sonnevijver
Sonnevijver


75 Km

In het zuiden van Belgisch Limburg, tussen Maasmechelen en Lanaken, ligt het gezellige bungalowpark ...
7,9
Vakantiepark Vlugtenburg
Vlugtenburg


95 Km

Het vakantiepark Vluchtenburg bevindt zich in s’Gravenzande in Zuid-Holland. Het vakantiepark is g...
8,6
Vakantiepark Witte vennen
Witte vennen


97 Km

De Witte Vennen is een vakantiepark in Oostrum, een kerkdorpje in het noorden van de Nederlandse pro...
De Witte Vennen is een vakantiepark in Oostrum, een kerkdorpje in het noorden van de Nederlandse provincie Limburg. Het dorp bevindt zich tussen Peel en Maas, aan de rand van de Maasdal. Gasten van De Witte Vennen verblijven op grote kampeerplaatsen, in een natuurlijke omgeving. De vele beschutting zorgt voor voldoende ruimte voor privacy, zonder dat de gezelligheid weggaat. Elk veld heeft in het midden een grote zandbad met speeltoestellen. Wilt u iets luxer kamperen? Dan zijn de Vrijstaande Scandinavische chalets en de nieuwe exclusieve "oeverwoningen" een ideale oplossing. De woningen zijn modern en comfortabel ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. Huisdieren zijn in de meeste gevallen toegestaan op vakantiepark De Witte Vennen.

Gasten van De Witte Vennen komen genieten van hun welverdiende rust. U treft hier dan ook vooral gezinnen met jonge kinderen, wandelaars en fietsers en natuurliefhebbers. Toch biedt het park diverse faciliteiten. De kids kunnen zich urenlang vermaken in de speeltuin en het zeer gezellige strandbad. Ook is het erg leuk om te dammen of schaken op een levensgroot bord, te (tafel)tennissen, of een huifkartocht of clownstocht te maken.

De omgeving van vakantiepark De Witte Vennen biedt enorm veel recreatiemogelijkheden. Het park bevindt zich namelijk in een gebied met bossen en zandverstuivingen aan de rand van het Maasdal, met een 30 hectare grote waterplas. Hier kunt u eindeloze wandelingen of fietstochten maken en onderwijl genieten van het unieke flora- en faunaleven. Ook zijn er een aantal leuke stedenreizen te maken. Steden als Venlo, Helmond en Eindhoven bevinden zich op rijafstand van De Witte Vennen. Ook Duitse steden als Mönchengladbach, Oberhausen Düsseldorf en Duisburg zijn gemakkelijk te bereiken. Leuke uitstapjes met de hele familie zijn onder meer: Toverland en Zooparc Overloon.

Populair


Een vakantie in Antwerpen

In de omgeving van de vakantieparken in Antwerpen hoeft u niet stil te zitten. U kunt werkelijk van alles doen en bezoeken. Zo kunt u als u wilt een van de drie grote steden bezoeken zoals Antwerpen, Mechelen of Turnhout. In Antwerpen kunt u de haven bezoeken en wat ook heel bijzonder is het Diamantenmuseum met slijperij. Als uw vakantiepark in de provincie Antwerpen staat, ontdekt u nog veel meer mogelijkheden zoals het wandelen in de natuur, fietsen van dorp naar dorp, spelen op de picknickplaatsen onderweg, ga gocarten met de kids-heel spannend voor de kinderen. Een bezoek aan een van de kinderboerderijen vindt u in Deurne of bij Heist op den Berg.

De kinderen kunnen hier kennis maken met de natuurlijke basis van eieren en melk, talloze kinderen zijn niet dagelijks in de gelegenheid om kleine lammetjes te aaien en ‘zelf de tractor besturen met de boer’ is natuurlijk helemaal spannend. Minigolfen is een leuke bezigheid voor het hele gezin, de kleintjes moeten misschien wat geholpen maar dat mag de pret niet drukken, ontdek de mooie aangelegde banen bij Deurne of Mechelen. De jeugd die wel wat aandurven kunnen bij Herselt, Kasterlee of Mol bij het Zilvermeer een uitdagende tocht op de mountainbike door de natuur maken. Iets ervaring is wel handig maar de jongeren kunnen veel aan. Iets heel anders en typisch ‘frans’ is het spelletje petanque, een kaatsenspel op een vlak terrein, laat u de spelregels uitleggen en de kinderen mogen de ouders verslaan! Roeien en zwemmen op het recreatiemeer op het Zilvermeer is een prachtig voorbeeld van een dagje watersport voor jong en oud tijdens een warme zomerdag.

De stad Antwerpen

De stad Antwerpen is een van de grootste steden van België. Een stadswandeling door de stad vanaf uw bungalowpark mag u eigenlijk niet missen. Dankzij de vele musea vindt u altijd wel een museum waarvan het onderwerp u aanspreekt zoals het Rubenshuis met barokke kunst of het Modemuseum, ga wat winkelen in de stad of eet een ijsje op een terrasje. Vakantieparken in Antwerpen hebben veel te bieden! Dit geldt voor de stad, de provincie en de parken.


038-3330101