belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

In Antwerpen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
7,6
Vakantiepark Kempense Meren
Kempense Meren


32 Km

Vakantiepark Kempense Meren is gelegen in de plaats Mol, in het Belgische Limburg. Op het park worde...
8,7
Vakantiepark Eldorado
Eldorado


33 Km

Het Familiepark Eldorado is gelegen in de plaats Chaam, in de provincie Noord-Brabant. Het park verh...
8,5
Vakantiepark Vossemeren
Vossemeren


43 Km

Centerparcs vakantiepark de Vossemeren bevindt zich net over de grens in België. Het is een prachti...
Bergvliet Villa’s


46 Km

Vakantieparken in Antwerpen De vakantieparken in Antwerpen bieden comfortabele en
8,5
Vakantiepark Erperheide
Erperheide


56 Km

Het bungalowpark Erperheide is gelegen in Peer, in het Belgische Limburg. Het vakantiepark verhuurt ...
6,0
Vakantiepark Hengelhoef
Hengelhoef


57 Km

Het vakantiepark Hengelhoef Oostappen is niet te verwarren met het vakantiepark domein Hengelhoef. D...
8,1
Vakantiepark Esmeer
Esmeer


68 Km

In de luwte van het de Veluwe ligt het vakantiepark recreatiepark Arnhem. Op het park kunt u kampere...
5,8
Vakantiepark Marina Beach
Marina Beach


70 Km

Vakantiepark Marina Beach ligt in het dorpje Hoek in Zeeuws Vlaanderen. Dit vakantiepark heeft van a...
Vakantiepark Marina Beach ligt in het dorpje Hoek in Zeeuws Vlaanderen. Dit vakantiepark heeft van alles te bieden voor jong en oud. Het ligt direct aan de Braakmankreek, de ideale plek voor watersportliefhebbers. Het vakantiepark biedt diverse voorzieningen zoals sportgelegenheden binnen en buiten, animatie in het hoogseizoen en een strandbad. Op 10km afstand ligt een subtropisch zwemparadijs, waar gasten van Marina Beach gratis toegang hebben. De jachthaven liggen ook nog eens vlakbij. Bewonder het prachtige vogeleiland en andere natuurgebieden die u hier zult aantreffen. De speeltuin op het park is populair bij de kids. Het restaurant en de recreatieplas maken het mogelijk dat u onbezorgd kunt genieten van deze vakantie in Nederland. De verse broodjesservice en de snackbar maken het u makkelijk tijdens uw vakantie. Er zijn huisdiervriendelijke woningen op het park, op basis van beschikbaarheid. In de omgeving van dit vakantiepark in Zeeland hoeft u niet stil te zitten. Steden zoals Terneuzen, Antwerpen en Brugge zijn makkelijk te bereiken. De watersportmogelijkheden zijn eindeloos met zwemmen, vissen, zeilen, surfen, varen. Wandelen en fietsen in de omgeving, door de duinen en langs het strand is altijd weer heerlijk, de wind die u door uw haren voelt en de zilte lucht. Zeeland is een plezierige vakantiebestemming vanwege de natuurlijke gastvrijheid, de kust met zee en stranden. De wederzijdse acceptatie van de levenswijze van de Zeeuwen en de toeristen geeft een bijzondere sfeer. U kunt alleen maar genieten van deze vakantie in Nederland.

Populair


Een vakantie in Antwerpen

In de omgeving van de vakantieparken in Antwerpen hoeft u niet stil te zitten. U kunt werkelijk van alles doen en bezoeken. Zo kunt u als u wilt een van de drie grote steden bezoeken zoals Antwerpen, Mechelen of Turnhout. In Antwerpen kunt u de haven bezoeken en wat ook heel bijzonder is het Diamantenmuseum met slijperij. Als uw vakantiepark in de provincie Antwerpen staat, ontdekt u nog veel meer mogelijkheden zoals het wandelen in de natuur, fietsen van dorp naar dorp, spelen op de picknickplaatsen onderweg, ga gocarten met de kids-heel spannend voor de kinderen. Een bezoek aan een van de kinderboerderijen vindt u in Deurne of bij Heist op den Berg.

De kinderen kunnen hier kennis maken met de natuurlijke basis van eieren en melk, talloze kinderen zijn niet dagelijks in de gelegenheid om kleine lammetjes te aaien en ‘zelf de tractor besturen met de boer’ is natuurlijk helemaal spannend. Minigolfen is een leuke bezigheid voor het hele gezin, de kleintjes moeten misschien wat geholpen maar dat mag de pret niet drukken, ontdek de mooie aangelegde banen bij Deurne of Mechelen. De jeugd die wel wat aandurven kunnen bij Herselt, Kasterlee of Mol bij het Zilvermeer een uitdagende tocht op de mountainbike door de natuur maken. Iets ervaring is wel handig maar de jongeren kunnen veel aan. Iets heel anders en typisch ‘frans’ is het spelletje petanque, een kaatsenspel op een vlak terrein, laat u de spelregels uitleggen en de kinderen mogen de ouders verslaan! Roeien en zwemmen op het recreatiemeer op het Zilvermeer is een prachtig voorbeeld van een dagje watersport voor jong en oud tijdens een warme zomerdag.

De stad Antwerpen

De stad Antwerpen is een van de grootste steden van België. Een stadswandeling door de stad vanaf uw bungalowpark mag u eigenlijk niet missen. Dankzij de vele musea vindt u altijd wel een museum waarvan het onderwerp u aanspreekt zoals het Rubenshuis met barokke kunst of het Modemuseum, ga wat winkelen in de stad of eet een ijsje op een terrasje. Vakantieparken in Antwerpen hebben veel te bieden! Dit geldt voor de stad, de provincie en de parken.


038-3330101