belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

In Antwerpen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
7,5
Vakantiepark Kempense Meren
Kempense Meren


32 Km

Vakantiepark Kempense Meren is gelegen in de plaats Mol, in het Belgische Limburg. Op het park worde...
8,7
Vakantiepark Eldorado
Eldorado


33 Km

Het Familiepark Eldorado is gelegen in de plaats Chaam, in de provincie Noord-Brabant. Het park verh...
8,5
Vakantiepark Vossemeren
Vossemeren


43 Km

Centerparcs vakantiepark de Vossemeren bevindt zich net over de grens in België. Het is een prachti...
8,6
Vakantiepark Erperheide
Erperheide


56 Km

Het bungalowpark Erperheide is gelegen in Peer, in het Belgische Limburg. Het vakantiepark verhuurt ...
7,9
Vakantiepark Esmeer
Esmeer


68 Km

In de luwte van het de Veluwe ligt het vakantiepark recreatiepark Arnhem. Op het park kunt u kampere...
6,3
Vakantiepark Marina Beach
Marina Beach


70 Km

Vakantiepark Marina Beach ligt in het dorpje Hoek in Zeeuws Vlaanderen. Dit vakantiepark heeft van a...
8,2
Hof van Zeeland
Hof van Zeeland


70 Km

Het vakantiepark Hof van Zeeland is gelegen in het idyllische dorpje Heinkenszand. Het vakantiepark ...
8,2
Vakantiepark Villapark de Paardekreek
Villapark de Paardekreek


73 Km

De natuur rond Vakantiepark de Paardekreek is uniek. Het ligt direct aan het Veerse meer, een heerli...
Villapark de Paardekreek ligt op loopafstand van het Veerse Meer in Zeeland. Het park verhuurt verschillende comfortabele villa’s, zoals de IJsvogel en Villakreek. Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan en u mag maar liefst 2 huisdieren meenemen (tegen betaling). Het overdekte waterpark is de favoriet van de kinderen, ook volwassenen kunnen hier overigens heerlijk geniet van de sauna en het stoombad. Verder zijn er een restaurant, supermarkt, skelter-, fiets- en een mountainbikeverhuur, binnenspeeltuin, buitenspeeltuin met trampolines, recreatieprogramma voor kinderen, tafeltennistafels en watersportmogelijkheden. Kortom alles voor een complete familievakantie in Zeeland. Grandcafé Kortgene is het restaurant van het park, waar de chefkok voor jullie klaar staat met lokale producten en gerechten. Dus als je eens een dagje niet wilt koken, laat je je hier heerlijk verwennen. Als je wilt kan je hier ook helemaal bij blijven met je social media, want bij aankomst krijgen jullie een code voor het wifi-internet. De natuur rond Vakantiepark de Paardekreek is uniek. Het ligt direct aan het Veerse meer, een heerlijk rustig stuk water, ideaal voor watersporten en zwemmen. Ook het park zelf is heerlijk waterrijk en u geniet dus heerlijk van het uitzicht. Daarnaast zijn ook de duinen, de uitgestrekte polders en de dichtbegroeide bossen om de hoek en het ideale decor van lange wandelingen of fietstochten. Vanuit het vakantiepark zijn vele uitstapjes mogelijk. Maak bijvoorbeeld een stedentrip naar Middelburg, Veere, Zierikzee of Vlissingen. Deltapark Neeltje Jans is leuk voor de kinderen met de zeehonden, de orkaanturbine en 3d films. Een unieke ervaring is een duikcursus, waarbij u de bijzondere onderwaterwereld van Nederland kunt ontdekken!

Populair


Een vakantie in Antwerpen

In de omgeving van de vakantieparken in Antwerpen hoeft u niet stil te zitten. U kunt werkelijk van alles doen en bezoeken. Zo kunt u als u wilt een van de drie grote steden bezoeken zoals Antwerpen, Mechelen of Turnhout. In Antwerpen kunt u de haven bezoeken en wat ook heel bijzonder is het Diamantenmuseum met slijperij. Als uw vakantiepark in de provincie Antwerpen staat, ontdekt u nog veel meer mogelijkheden zoals het wandelen in de natuur, fietsen van dorp naar dorp, spelen op de picknickplaatsen onderweg, ga gocarten met de kids-heel spannend voor de kinderen. Een bezoek aan een van de kinderboerderijen vindt u in Deurne of bij Heist op den Berg.

De kinderen kunnen hier kennis maken met de natuurlijke basis van eieren en melk, talloze kinderen zijn niet dagelijks in de gelegenheid om kleine lammetjes te aaien en ‘zelf de tractor besturen met de boer’ is natuurlijk helemaal spannend. Minigolfen is een leuke bezigheid voor het hele gezin, de kleintjes moeten misschien wat geholpen maar dat mag de pret niet drukken, ontdek de mooie aangelegde banen bij Deurne of Mechelen. De jeugd die wel wat aandurven kunnen bij Herselt, Kasterlee of Mol bij het Zilvermeer een uitdagende tocht op de mountainbike door de natuur maken. Iets ervaring is wel handig maar de jongeren kunnen veel aan. Iets heel anders en typisch ‘frans’ is het spelletje petanque, een kaatsenspel op een vlak terrein, laat u de spelregels uitleggen en de kinderen mogen de ouders verslaan! Roeien en zwemmen op het recreatiemeer op het Zilvermeer is een prachtig voorbeeld van een dagje watersport voor jong en oud tijdens een warme zomerdag.

De stad Antwerpen

De stad Antwerpen is een van de grootste steden van België. Een stadswandeling door de stad vanaf uw bungalowpark mag u eigenlijk niet missen. Dankzij de vele musea vindt u altijd wel een museum waarvan het onderwerp u aanspreekt zoals het Rubenshuis met barokke kunst of het Modemuseum, ga wat winkelen in de stad of eet een ijsje op een terrasje. Vakantieparken in Antwerpen hebben veel te bieden! Dit geldt voor de stad, de provincie en de parken.


038-3330101