belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

In Antwerpen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
7,4
Vakantiepark Kempense Meren
Kempense Meren


32 Km

Vakantiepark Kempense Meren is gelegen in de plaats Mol, in het Belgische Limburg. Op het park worde...
8,7
Vakantiepark Eldorado
Eldorado


33 Km

Het Familiepark Eldorado is gelegen in de plaats Chaam, in de provincie Noord-Brabant. Het park verh...
6,3
Vakantiepark Familyland
Familyland


33 Km

Vakantiepark Familyland is een fantastisch vakantiepark gelegen in Noord-Brabant.
8,4
Vakantiepark Het Vennenbos
Het Vennenbos


39 Km

Vakantiepark Vennenbos ligt in de plaats hapert, dichtbij Eindhoven en biedt meer dan 500 bungalows ...
7,9
Vakantiepark Duc de Brabant
Duc de Brabant


42 Km

Het gastvrije vakantiepark Duc de Brabant ligt in het zuiden van Noord-Brabant en belooft u een voor...
8,5
Vakantiepark Vossemeren
Vossemeren


43 Km

Centerparcs vakantiepark de Vossemeren bevindt zich net over de grens in België. Het is een prachti...
Beekse Bergen


44 Km

Vakantieparken in Antwerpen De vakantieparken in Antwerpen bieden comfortabele en
7,2
Vakantiepark Katjeskelder
Katjeskelder


45 Km

Het familiare vijfsterren vakantiepark ‘de Katjeskelder’ is gelegen in Oosterhout, te midden van...
Het familiare vijfsterren vakantiepark ‘de Katjeskelder’ is gelegen in Oosterhout, te midden van bosrijke, Brabantse natuurgebieden. Op vakantiepark Katjeskelder worden verschillende typen vakantiehuisjes verhuurd, u heeft de keuze uit 4 tot 22 personen of een speciale kindervilla. Alle vakantiehuisjes zijn goed verzorgd en comfortabel ingericht. Verder kunt u ook terecht op de altijd gezellige camping. Huisdieren zijn op de camping toegestaan.

Vakantiepark de katjeskelder is echt een paradijs voor de kinderen. Zij kunnen bowlen, spelen in de speeltuinen, voetballen op voetbalveldje, meedoen met de Koos kids Club of het animatieprogramma, dansen bij de minidisco of zwemmen in het overdekte zwembad Tropikat. Verder beschikt het park over een buffet- en à la carte restaurant, snackbar, fietsenverhuur, midgetgolf, tafeltennis, trampoline, poolbiljart, supermarkt en een draadloze internetzuil.

Tripjes buiten vakantiepark de Katjeskelder om zijn ook uitstekend mogelijk. Wat dacht u van heerlijk fietsen of wandelen door de prachtige landschappen en natuurgebied De Vrachelse Heide – Oosterhout. Of een bezoekje aan de overdekte schaatsbaan, Kinderspeelparadijs de Belhamel, Lasergames in het bos, Slot Loevestein en nog veel meer!

Populair


Een vakantie in Antwerpen

In de omgeving van de vakantieparken in Antwerpen hoeft u niet stil te zitten. U kunt werkelijk van alles doen en bezoeken. Zo kunt u als u wilt een van de drie grote steden bezoeken zoals Antwerpen, Mechelen of Turnhout. In Antwerpen kunt u de haven bezoeken en wat ook heel bijzonder is het Diamantenmuseum met slijperij. Als uw vakantiepark in de provincie Antwerpen staat, ontdekt u nog veel meer mogelijkheden zoals het wandelen in de natuur, fietsen van dorp naar dorp, spelen op de picknickplaatsen onderweg, ga gocarten met de kids-heel spannend voor de kinderen. Een bezoek aan een van de kinderboerderijen vindt u in Deurne of bij Heist op den Berg.

De kinderen kunnen hier kennis maken met de natuurlijke basis van eieren en melk, talloze kinderen zijn niet dagelijks in de gelegenheid om kleine lammetjes te aaien en ‘zelf de tractor besturen met de boer’ is natuurlijk helemaal spannend. Minigolfen is een leuke bezigheid voor het hele gezin, de kleintjes moeten misschien wat geholpen maar dat mag de pret niet drukken, ontdek de mooie aangelegde banen bij Deurne of Mechelen. De jeugd die wel wat aandurven kunnen bij Herselt, Kasterlee of Mol bij het Zilvermeer een uitdagende tocht op de mountainbike door de natuur maken. Iets ervaring is wel handig maar de jongeren kunnen veel aan. Iets heel anders en typisch ‘frans’ is het spelletje petanque, een kaatsenspel op een vlak terrein, laat u de spelregels uitleggen en de kinderen mogen de ouders verslaan! Roeien en zwemmen op het recreatiemeer op het Zilvermeer is een prachtig voorbeeld van een dagje watersport voor jong en oud tijdens een warme zomerdag.

De stad Antwerpen

De stad Antwerpen is een van de grootste steden van België. Een stadswandeling door de stad vanaf uw bungalowpark mag u eigenlijk niet missen. Dankzij de vele musea vindt u altijd wel een museum waarvan het onderwerp u aanspreekt zoals het Rubenshuis met barokke kunst of het Modemuseum, ga wat winkelen in de stad of eet een ijsje op een terrasje. Vakantieparken in Antwerpen hebben veel te bieden! Dit geldt voor de stad, de provincie en de parken.


038-3330101