frankrijk-3

Actieve verkenningstocht door
Frankrijk

frankrijk-1

Bourgondisch genieten in
Frankrijk

frankrijk-2

De beste wintersportvakantie beleven in
Frankrijk

Bretagne vakantieparken ( 16 resultaten)
Le Coteau et la Mer


Het vakantiepark Le Coteau et la Mer ligt in het prachtige vakantiegebied Bretagne in de plaats Treb...
Residence Le Phare de Trescadec


Het vakantiepark Le Phare de Trescadec ligt aan een mooie baai in Bretagne en ligt centraal ten opzi...
Le Château de Kergonano


Op vakantiepark Château de Kergonano in Bretagne wordt u met warme Franse gastvrijheid ontvangen. H...
6,0
Vakantiepark Château de Keravéon bretagne
Château de Keravéon


Dit prachtige kasteel in Erdeven, Château de Keravéon, is een juweeltje waar je je tijdens je vaka...
Ar Menez


Het vakantiepark Ar Menez staat klaar voor u met verschillende accommodaties, qua omvang en qua pri...
5,5
Vakantiepark Domaine de l’Emeraude bretagne
Domaine de l’Emeraude


Het kleinschalige complex Le Domaine de L’Emeraude ligt vlakbij het dorpje Le Tronchet in Bretagne...
Les Bains


Het vakantiepark les Bains ligt bij de badplaats Tregastel slechts 8km van Perros Guirec en 10km van...
La Corbière


Dit vakantiedorp La Corbiere ligt dichtbij het strand aan de Franse kust aan de Cote d’Emeraude. S...


Vakantieparken in Bretagne

In het mooie vakantieland Frankrijk kunt u diverse vakantieparken in Bretagne ontdekken. U kunt deze parken op basis van voorzieningen en prijzen kiezen op de website. Bij het Kasteel in Erdeven , chateau de Keraveon , kunt u comfortabele appartementen huren voor een luxe vakantieverblijf. Zowel het strand als de golfbaan ligt om de hoek van het park en zes kilometer verderop kunt u twee abdijen bezoeken.

In Zuid Bretagne ligt het bungalowpark Domaine residentie de plein air le Vorlen, met de dichtstbijzijnde stranden op 150m afstand, ideaal als u op zoek bent naar een strand- en watersportvakantie. Dit familievakantiepark met stacaravans tot 8 personen is compleet ingericht.

De voorzieningen op het park zijn een zwembad, sportvelden en speeltuinen voor de kinderen. Poprt du Crouesty is een vakantiepark in Bretonse stijl gebouwd, het is een autovrij park en het ligt direct aan de kust. Uw huisdier is welkom en de appartementen zijn geschikt voor 4-8 personen. Deze drie voorbeelden geven wel aan dat elk park weer heel verschillend zijn ingericht. De mooie omgeving van Bretagne is een vast onderdeel, al of niet aan de kust liggend.

De omgeving van de vakantieparken in Bretagne

Vanaf Bretagne kunt u eindeloos rondkijken in de omgeving van de vakantieparken in Bretagne. Ga met het hele gezin het schiereiland Quiberon bezoeken of maak een boottocht langs de andere eilanden zoals ile aux Moins of ile de Groix. De boten varen onder veilige omstandigheden langs de mooiste kustlijnen van Bretagne en de eilanden. Aan de kust kunt u gezellige plaatsjes ontdekken zoals het vestingstadje Vannes aan de golf van Morbihan met de mooie kade en boulevard.

Iles des Glenan ligt 16km uit de Bretonse kust, het water is helderblauw, de stranden zijn zeer populair bij de zeilers en duikers. De Glenan eilanden waren ooit de grootste leveranciers van de kreeften. Als u en uw gezin nog nooit gedoken heeft, grijp uw kans op de Glenaneilanden, dit is een onvergetelijke ervaring.

Stranden in Bretagne

De stranden van Bretagne zijn een belangrijke reden om te kiezen voor een vakantiepark in Bretagne. Elk strand heeft weer haar eigen publiek afhankelijk van het vakantie adres en wat u wilt doen op het strand.

Informeer bij uw vakantiepark waar uw familiestrand, watersportstrand of rustige strand ligt. Bij Illle et Vilaine ontdekt u mooie stranden bij Port Mer-Cancale of Saint Malo op Ile Cezembre. Cotes d’Armor biedt mooie stranden bij le Portuais bij Equy of Plage du Palus bij Plouha. Finistere biedt mooie stranden bij Trez Meur – Trebeurden of les Amiets – Cleder. Er zijn er veel meer uiteraard. Kinderen, ouders en grootouders zullen zich snel thuis voelen op de vakantieparken in Bretagne.


038-3330101