Chat with us, powered by LiveChat
nederland-1

Ontdekkingstocht op de fiets in
Nederland

nederland-2

Genieten aan het strand in
Nederland

nederland-3

Beleef de natuur van
Nederland

Limburg vakantieparken ( 1 resultaten)
8,6
Vakantiepark Witte vennen limburg
Witte vennen


De Witte Vennen is een vakantiepark in Oostrum, een kerkdorpje in het noorden van de Nederlandse pro...


Vakantieparken in Limburg

De vakantieparken in Limburg staan klaar voor u met comfortabele vakantiehuizen en voorzieningen voor een fantastisch vakantieverblijf met het hele gezin of een groep vrienden. Comfortparc Wessem ligt in Wessem aan de Limburgse Maasplassen. Het is een watersportcamping met jachthaven en varende vakantiewoningen compleet met terras en sauna en meer. Als u liever uw voeten droog houdt buiten de watersportactiviteiten kunt u kiezen voor de camping. U en uw reisgenoten vinden hier een paradijs voor de watersport of een wandeling of fietstocht in de prachtige natuurlijke omgeving. Vakantiepark Lommerbergen ligt in een bosrijke omgeving waar ontspanning en rust de sleutelwoorden met tijd voor samen een spelletje monopolie zonder dat de telefoon tien keer gaat. Dat zullen de kinderen niet snel vergeten, zelfs niet in het tijdperk van tabletten en mobiele telefoons. Het subtropisch waterparadijs maakt dit park aantrekkelijk voor jong en oud. Natuurliefhebbers kiezen voor de Limburgse Peel midden in de natuur, ideaal voor familievakanties.

Populair


Tijdens een vakantie met kinderen in Limburg kunt u diverse dagjestochten maken zoals een mooie boottocht, kinderen komen tijd te kort om alles te zien waar ze langs komen. Een andere topper met kinderen is het attractiepark Toverland in Sevenum, hier geniet het hele gezin van de spannende attracties. Gezellig rondkijken in een Limburgs stadje witte stadje Thorn is leuk, dit ligt dichtbij het waterpark. Valkenburg en de Beekse Bergen zijn bekende bestemmingen tijdens een familievakantie, in Valkenburg kunt u gezellig uit eten gaan en de tieners vinden hier diverse uitgaansmogelijkheden in de vorm van disco of bar. Als u wat meer kennis wilt maken met cultuur en Limburgse sfeer en gezelligheid verken het Limburgse Heuvelland met de beschermde dorpen, kastelen, kerken, boerderijen en molens in een uniek natuurlijk landschap.

Ontdek de toeristische trekpleisters als de bruisende Limburgse steden, bijvoorbeeld Maastricht, ma gaat lekker winkelen met de dochters of vriendinnen en pa kijkt wat rond in de stad met de rest van de familie.

Ontspannen in Limburg

U kunt op diverse manieren ontspannen op en in de omgeving van de vakantieparken in Limburg. De natuurlijke omgeving van bijvoorbeeld het Limburgse Heuvelland of het Mergelland bieden eindeloze routes voor wandelingen en fietstochten, lang of kort, zwaar of eenvoudig. Denkt u hierbij aan het Krijtlandpad,

Pieterpad of Pelgrimspad. Natuurlijk kunt u altijd een deel van de route volgen, zeker handig als u met zowel volwassenen als kinderen op pad bent. U vindt onderweg diverse plekken waar u kunt picknicken terwijl de kids een balletje trappen. Een bezoek aan een wellnesscentrum zoals in Valkenburg is ook heerlijk als u even alles wilt vergeten en volledig wilt ontspannen. In een Limburgse spa kunt u uw fysieke en mentale balans weer herstellen, informeer ook naar de speciale programma’s voor de kinderen zoals een zwembad en speelruimtes met toezicht bij deze centra. Op de vakantieparken in Limburg heeft u alle tijd voor elkaar en u kunt uw horloge thuislaten.


038-3330101