Chat with us, powered by LiveChat
oostenrijk-1

Actieve vakantie in de bergen van
Oostenrijk

oostenrijk-2

Ontdek de culturele hoogtepunten van
Oostenrijk

oostenrijk-3

Op de lange latten naar de sneeuw in
Oostenrijk

Oostenrijk vakantieparken ( 0 resultaten)


Vakantieparken in Oostenrijk

Houden jullie van een actieve vakantie in de bergen? Kies dan voor onze vakantieparken in Oostenrijk. Dit prachtige bergachtige land biedt talloze mogelijkheden om heerlijk te wandelen, fietsen en mountainbiken, maar ook om te zeilen en te zwemmen in de heerlijke bergmeren. De Alpen lopen bijna door het hele land, met woeste hoge toppen, maar ook met de glooiende uitlopers bijvoorbeeld in Karinthië. Dit maakt het land tot de ideale bestemming voor de zomervakantie, maar ook voor de wintersport. Voor welke vakantie kiezen jullie dit jaar? Het mooie van de vakantieparken in Oostenrijk is, dat ze het hele jaar door geopend zijn en wat is er nou lekkerder dan aan het einde van een dag in de sneeuw of een wandelroute te kunnen ontspannen in de sauna? Kom en beleef het zelf!

Populair


Culturele toppers van Oostenrijk

Toch zijn de bergen niet de enige trekpleister van het land. De rijke en ook lange historie zorgen er voor dat er van alles te zien en doen is op gebied van cultuur. Een bezoek aan de stad Salzburg mag niet ontbreken aan jullie verblijf op een vakantiepark in Oostenrijk. Deze geboortestad van Mozart heeft naast zijn geboortehuis, nu museum, talloze kerken en burchten die een bezoek absoluut waard zijn. Wenen is een bruisende stad met als bekendste bezienswaardigheden de Spaanse Rijschool, het Prater en het paleis Schönbrunn. Geniet hier in de typische koffiehuizen van de speciale koffiespecialiteiten en het bijgehorende gebak zoals de Sachertorte of Apfelstrudel.

Vakantie omringd door bergen en meren

De meren zijn voor velen de reden om te kiezen voor een vakantie in Oostenrijk. Deze heldere bergmeren bieden dan ook een unieke combinatie van bergsport en watersport. Na een lange wandeling in de bergen afkoelen in het water of zeilen en surfen met een schitterend uitzicht over de omringende ruige toppen. De Oostenrijkse meren zoals de Wörthersee en Faaker See zijn echt groot en zijn daardoor ideaal voor alle soorten watersport. Zeilen, surfen, duiken, vissen, zwemmen en ook gezellig met de familie waterfietsen. Kom genieten op één van onze vakantieparken in Oostenrijk en beleef een spetterende vakantie aan het water.

Skiën in de Alpen

Skivakantie in Oostenrijk betekent gezelligheid. Na een dag op de lange latten is het namelijk heerlijk ontspannen op jullie vakantiepark in Oostenrijk met sfeervolle Alpenchalets, sauna en zwembad. Ook bij de après-ski is het gezellig. Sfeervolle kroegjes en cafés, maar ook bruisende restaurants met typisch Oostenrijkse gerechten nodigen jullie van harte uit. Onze vakantieparken in Oostenrijk liggen ook in de bekende skigebieden zoals Montafon en het Brandnertal. Houden jullie niet zo van een vakantie in de sneeuw? Kies dan voor een wandelvakantie in de Alpen en kom genieten in dit schitterende en veelzijdige land.


038-3330101