oostenrijk-1

Actieve vakantie in de bergen van
Oostenrijk

oostenrijk-2

Ontdek de culturele hoogtepunten van
Oostenrijk

oostenrijk-3

Op de lange latten naar de sneeuw in
Oostenrijk

In Opper-Oostenrijk hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


59 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
Ferienland Sonnenwald


95 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
Obora Golf


128 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


140 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


172 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Casa Rosada


240 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Samont


241 Km

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden i...
Residence Concordia


251 Km

Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras k...
Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras kijkt u uit over het historische centrum en de St Peter’s koepel. De beroemde Trevo fontein is ongeveer vijf minuten lopen.

De accommodatie bestaat uit een gebouw uit de 18e eeuw, ingericht met gezellige kamers met airconditioning en televisie, vaak voorzien van balkon. In de gemeenschappelijke ruimtes heeft u tegen vergoeding toegang tot Wifi internet. U zult hier diverse praktische diensten aantreffen voor een comfortabel verblijf. Uw huisdier is van harte welkom tegen een extra vergoeding en volgens de regels van het vakantiepark .

Als u afhankelijk van openbaar vervoer bent, is dit vakantiepark Residence Concordia een goede optie. Er liggen twee metro stations op vijf minute lopen. De Via dei Condotti vindt u 300m verderop. Bij de receptive kunt u informeren naar de excursies die georganiseerd worden, in en rond Rome, hier vindt u de actuele informatie en mogelijkheden. Als u met de auto komt, kunt u het beste een parkeerplaats reserveren voor een onbezorgde vakantie.

De stad Rome met al zijn historie, charme en sfeer is uiteraard de! toeristische trekpleister. Vaticaanstad is daarvan een bijzonder voorbeeld. Het is de kleinste onafhankelijke staat van de wereld, het Sint Pietersplein ligt in de Vaticaanstad,verder vindt u hier een grote verzameling van historische gebouwen en religieuze kunst. Een paar bekende voorbeelden hiervan is het Vaticaan museum en de Sint Pieterbasiliek. Daarnaast kunt u kiezen voor talloze stadswandelingen langs bekende en onbekende historische monumenten. Wist u dat u gedurende een jaar elke dag een andere kerk,basiliek of gebedshuis kunt bezoeken? U vindt er zelfs meer dan 365! Een andere manier om de stad te verkennen zijn bussen met open dak en de Fiets. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunt u op uw eigen manier kennis maken met deze stad.

Houdt rekening met de warmte in de zomer. Als u kiest voor de fiets of een wandeling door de stad, zorg onderweg voor voldoende drinken en goed schoeisel en kleding. Op deze manier beleeft u nog meer plezier aan uw vakantie in Rome.

PopulairOostenrijk
Oostenrijk

Actief genieten

Tijdens uw vakantie in Oostenrijk ontdekt u mooie natuurlijke meren zoals in Salzkammergut. De vakantieparken in Opper Oostenrijk vindt u op de mooiste plekjes. Het Attermeer heeft een oppervlakte van 47km2, het is een prachtige plek waar u fijn kunt zeilen, surfen, duiken, waterskiën. Het water is kristalhelder. Het dorp Attersee ligt aan het meer en hier kunt u een mooie bedevaartskerk en Slot Kammer uit de 18e eeuw bewonderen. Vanaf hier kunt u prachtige boottochten maken en boeken. Als u meer van wandelen houdt, vertrek vanaf Steinbach en Weissenbach voor een mooie tocht naar het Höllengebergte. Het dorp Fucking draagt een bijzondere naam vanwege de Engelse betekenis.

Dat is een belangrijke reden voor een bezoek aan dit dorp, het naambord wordt regelmatig gestolen. De stad Hallstatt ligt op een prachtige locatie in de regio Dachstein. Een bezoek aan het knekelhuis is wat bizar met 600 geschilderde schedels, deze beschildering was in de 18e en 19e eeuw een manier om doden te identificeren. Op het rotsterras ligt het kerkhof. In Hallstatt en omgeving zult u talloze gemarkeerde routes aantreffen voor het maken van een fietstocht, wandeling, mountainbiketoer en bergtochten. Dat het uitzicht over de omgeving prachtig is, had u waarschijnlijk wel verwacht. Het Hallstattermeer is een visrijk meer, het ligt vrij hoog op 500m en is 125m diep. U kunt hier eindeloos genieten van zwemmen , vissen, kano varen, raften en duiken. Als u met de kinderen op stap bent, is een attractiepark of dierenpark eigenlijk een ‘must’.

Kinderland Schindlbach is zowel een sprookjesparadijs als een recreatiepark in Grünau. Het park wordt letterlijk omringd door de bergen van het Kasberg massief. Bovenstaande geeft wel aan dat een vakantie in Oostenrijk voor jong en oud aantrekkelijk is. De bergen stralen een natuurlijke rust uit en de zorgvuldig bewaarde Oostenrijkse cultuur geeft nog een extra dimensie aan deze vakantie.


038-3330101