oostenrijk-1

Actieve vakantie in de bergen van
Oostenrijk

oostenrijk-2

Ontdek de culturele hoogtepunten van
Oostenrijk

oostenrijk-3

Op de lange latten naar de sneeuw in
Oostenrijk

In Opper-Oostenrijk hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,4
Vakantiepark Marina Lipno
Marina Lipno


59 Km

Het vakantiepark Marina Lipno ligt aan het prachtige Lipnomeer in Zuid Bohemen. De natuurlijke omgev...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


59 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
Ferienland Sonnenwald


95 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
8,7
Vakantiepark Katschberg
Katschberg


123 Km

Vakantiepark Katschberg is prachtig gelegen in de bergen op de grens van Karinthië en het Salzburge...
8,2
Vakantiepark Rehrenberg
Rehrenberg


126 Km

Het vakantiedorp Rehrenberg is gelegen midden op de hoge bergen van Oostenrijk in het gebied Salzbur...
Obora Golf


128 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
6,3
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


140 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
9,1
Vakantiepark Bad Kleinkirchheim
Bad Kleinkirchheim


148 Km

Het vakantiepark Bad Kleinkirchheim ligt in de wintersportplaats Kleinkirchheim in Oostenrijk.
Het vakantiepark Bad Kleinkirchheim ligt in de wintersportplaats Kleinkirchheim in Oostenrijk. De omgeving van Bad Kleinkirchheim leent zich uitstekend om lekker te skiën, maar ook in de zomer is er genoeg te doen, dan kunt u volop wandelen, fietsen en andere actieve buitensporten.

Vakantiepark Bad Kleinkirchheim heeft ook aan de kinderen gedacht, door bij het zwembad een kinderbad aan te leggen. Ook is er speciaal voor de kleinsten de speeltuin en de Bollo Club, een animatieprogramma voor kinderen. Op het vakantiepark is er een minisupermarkt en broodjesservice.

Direct naast het vakantiepark ligt een restaurant, waar men een hapje kan gaan eten na een dagje sportief skiën of wandelen in de omgeving. Verder biedt de omgeving genoeg golfmogelijkheden.

Op het vakantiepark staan appartementen en chalets, goed verzorgd ingericht en tijdens koude winterdagen kan er gebruikt gemaakt worden van de open haard en vloerverwarming.

PopulairOostenrijk
Oostenrijk

Actief genieten

Tijdens uw vakantie in Oostenrijk ontdekt u mooie natuurlijke meren zoals in Salzkammergut. De vakantieparken in Opper Oostenrijk vindt u op de mooiste plekjes. Het Attermeer heeft een oppervlakte van 47km2, het is een prachtige plek waar u fijn kunt zeilen, surfen, duiken, waterskiën. Het water is kristalhelder. Het dorp Attersee ligt aan het meer en hier kunt u een mooie bedevaartskerk en Slot Kammer uit de 18e eeuw bewonderen. Vanaf hier kunt u prachtige boottochten maken en boeken. Als u meer van wandelen houdt, vertrek vanaf Steinbach en Weissenbach voor een mooie tocht naar het Höllengebergte. Het dorp Fucking draagt een bijzondere naam vanwege de Engelse betekenis.

Dat is een belangrijke reden voor een bezoek aan dit dorp, het naambord wordt regelmatig gestolen. De stad Hallstatt ligt op een prachtige locatie in de regio Dachstein. Een bezoek aan het knekelhuis is wat bizar met 600 geschilderde schedels, deze beschildering was in de 18e en 19e eeuw een manier om doden te identificeren. Op het rotsterras ligt het kerkhof. In Hallstatt en omgeving zult u talloze gemarkeerde routes aantreffen voor het maken van een fietstocht, wandeling, mountainbiketoer en bergtochten. Dat het uitzicht over de omgeving prachtig is, had u waarschijnlijk wel verwacht. Het Hallstattermeer is een visrijk meer, het ligt vrij hoog op 500m en is 125m diep. U kunt hier eindeloos genieten van zwemmen , vissen, kano varen, raften en duiken. Als u met de kinderen op stap bent, is een attractiepark of dierenpark eigenlijk een ‘must’.

Kinderland Schindlbach is zowel een sprookjesparadijs als een recreatiepark in Grünau. Het park wordt letterlijk omringd door de bergen van het Kasberg massief. Bovenstaande geeft wel aan dat een vakantie in Oostenrijk voor jong en oud aantrekkelijk is. De bergen stralen een natuurlijke rust uit en de zorgvuldig bewaarde Oostenrijkse cultuur geeft nog een extra dimensie aan deze vakantie.


038-3330101