Logo Vakantieparken.nl Logo Vakantieparken.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vakantieparken geschikt voor mindervaliden

Zoek je naar de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen? Maar is het voor jou of een van je reisgenoten belangrijk dat de accommodatie rolstoelvriendelijk is? Dan hebben we goed nieuws voor je! Onze vakantieparken bieden voldoende opties voor mindervaliden, zodat iedereen het beste uit zijn of haar vakantie kan halen.
Vakantieparken geschikt voor mindervaliden
2 Vakantieparken
2 Vakantieparken

Wat maakt onze vakantieparken geschikt voor mindervaliden?

Toegankelijke accommodaties

De vakantieparken op onze siten en hun huisjes en appartementen zijn uitgerust met brede deuren, aangepaste badkamers en drempelvrije toegangen. Hierdoor kunnen ook rolstoelgebruikers eenvoudig bewegen en van hun verblijf genieten.

Faciliteiten en activiteiten

Van zwembaden met tilliften tot toegankelijke speeltuinen en aangepaste sportmogelijkheden; onze vakantieparken bieden diverse faciliteiten om te zorgen dat iedereen kan deelnemen aan het plezier!

Centrale ligging

Onze parken zijn gemakkelijk te bereiken en liggen vaak in de buurt van toegankelijke toeristische attracties. Zo hoef je nooit ver te reizen voor een leuk dagje uit.

Deskundig personeel

De vakantieparken zijn getraind om gasten met speciale behoeften te assisteren. Ze staan altijd klaar om te helpen en te zorgen voor een onbezorgde vakantie.

Boek nu en ervaar het zelf!

Wacht niet langer en boek nu je verblijf in een van onze toegankelijke vakantieparken. Of je nu houdt van natuur, cultuur, of gewoon lekker relaxen; er is voor ieder wat wils!

Dus, waar wacht je nog op? Een zorgeloze en fantastische vakantieervaring is slechts een klik verwijderd. Geniet van de vakantie die je verdient, ongeacht je fysieke beperkingen.