Chat with us, powered by LiveChat
duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

Noordrijn-Westfalen vakantieparken ( 5 resultaten)
7,9
Vakantiepark Ferienhäuser Välmetal noordrijn-westfalen
Ferienhäuser Välmetal


Het vakantiepark Valemetal ligt in de plaats Bestwig, in de streek Sauerland. Er worden verschillend...
7,5
Vakantiepark Hochsauerland Duitsland noordrijn-westfalen
Hochsauerland Duitsland


Het vakantiepark Park Hochsauerland is midden in de natuur, tussen de mooie heuvels van het Sauerlan...
8,1
Vakantiepark Feriendorf Felsenhof noordrijn-westfalen
Feriendorf Felsenhof


Vakantiepark Felsenhof is een kleinschalig vakantiepark in de regio Rheinland Pfalz, in het prachtig...
7,9
Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein noordrijn-westfalen
Waldferienpark Gerolstein


Het vakantiepark Waldferienpark is gelegen aan de rand van het prachtige Gerolstein, in de regio Rij...
8,5
Vakantiepark Europa Feriendorf noordrijn-westfalen
Europa Feriendorf


Een vakantie in Sauerland is plezier voor het hele gezin, zeker als je met z’n allen in het Vakant...


Vakantieparken in Noordrijn Westfalen

Ontdek de gezellige vakantieparken in Noordrijn Westfalen. Op deze parken kunt u onbezorgd genieten van uw vakantie, van elkaar, van de leuke activiteiten en van uw welverdiende rust en dat wil toch iedereen? Resort Hochsauerland is een vakantiepark in Winterberg, een bekende naam van horen zeggen of misschien bent u er al wel geweest. Het park ligt in het mooie Hochsauerland. Er is internet op het park, evenals internet-biljart-tafeltennis en bakkerij. Het is maar een paar uur rijden voor een nederlanders maar u ervaart een heel andere wereld in Winterberg. In de omgeving kunt u fantastisch wandelen, mountainbiken en fietsen. In de winter vindt u hier een goed verzorgd skigebied met alles erop en eraan. De rodelbaan is zomer en winter actief. Dit park is ideaal voor sportieve en gezellige familievakanties en als u van natuur houdt.

Noordrijn Westfalen

Een vakantieverblijf op de vakantieparken in Noordrijn Westfalen is altijd weer een fijne ervaring, u kunt hier van alles zien-doen-bezoeken. De hoofdstad van deze deelstaat is Düsseldorf. Deze deelstaat is rijk gezegend met mooie steden zoals Keulen, Duisburg , Essen en Bochum of Bonn. Als u bedenkt dat er ruim 700 musea geteld zijn in heel Noordrijn Westfalen, geeft dat wel aan dat de Duitsers trots zijn op hun land en hun tradities en culturele erfenissen. Daarnaast worden er jaarlijks terugkerende evenementen georganiseerd zoals vuurwerk op de Rijn of het Beethoven festival in Bonn. Aken is een belangrijke stad in Noordrijn Westfalen met de Dom van Aken als toeristische trekpleister, het wordt sinds 1978 door de UNESCO beschermd.

Aken is een leuke stad om door heen te wandelen, wat winkelen of ergens wat drinken.

Actief genieten in Noordrijn Westfalen

Als u rond kijkt in de omgeving van de vakantieparkten in Noordrijn Westfalen komt u soms door mooie landbouwgebieden. In deze deelstaat ontdekt u naast het nationaalpark Eifel nog veertien natuurparken. De natuurlijke omgeving van het Sauerland , het Bergisches land zijn prachtig. De wandelvakantie zoals de Premiumwandelroutes met de Rheinsteig of de Rothaarsteig lopen voor een groot deel door Noordrijn Westfalen.

En wat dacht u van 13800km aan fietspaden en fietsplezier? Een vakantie met kinderen is hier nog heel ontspannen , er is ruimte en frisse lucht voor iedereen. Bezoek de dierentuin in Keulen met een gigantisch olifantenterrein. Vlakbij vindt u hier ook het Aquarium in Keulen met diverse vissen uit de Rijn en Krokodillen. Vlakbij vindt u hier de botanische tuin Flora Keulen met twee tropenhuizen en dan is er nog het attractiepark Phantasialand in Keulen. Afhankelijk van de locatie van uw vakantiepark hoeft u hier niet ver voor te gaan. Bovenstaande tekst geeft wel aan dat een verblijf op de vakantieparken in Noordrijn Westfalen onvergetelijk is.

Vakantiepark Er opuit in het Sauerland, Duitsland
Er opuit in het Sauerland, Duitsland

De streek Sauerland in Duitsland is de plek waar dit land teruggaat naar de natuur. Men al gauw aan steden als Berlijn, Hamburg, München, Frankfurt als ze aan Duitsland denken of aan architectuur en historie, cultuur, bier en worst, Oktoberfest en Duitse treinen.


038-3330101