nederland-1

Ontdekkingstocht op de fiets in
Nederland

nederland-2

Genieten aan het strand in
Nederland

nederland-3

Beleef de natuur van
Nederland

Friesland vakantieparken ( 18 resultaten)
8,7
Vakantiepark Ameland State friesland
Ameland State


Vakantiepark Ameland State ligt op het mooie waddeneiland Ameland, midden in de Noordzee. Het dichts...
8,8
Vakantiepark Résidence Terschelling friesland
Résidence Terschelling


Het vakantiepark Residence Terschelling is gelegen op het rustige en natuurrijke Waddeneiland Tersch...
8,0
Vakantiepark Schuttersbos friesland
Schuttersbos


Het luxe vakantiepark Schuttersbos is centraal gelegen op het Waddeneiland Terschelling, op slechts ...
8,4
Vakantiepark Vitamaris friesland
Vitamaris


Het vakantiepark Vitamaris bevind zich op Schiermonnikoog. Het vakantiepark bevindt zich tussen de d...
9,2
Vakantiepark West Terschelling friesland
West Terschelling


Het in 2013 geopende vakantiepark Landal West Terschelling is een zeer mooi park dat 79 luxe apparte...
8,7
Vakantiepark Tusken de Marren friesland
Tusken de Marren


Tusken de Marren ligt in de waterprovincie Friesland. Aan de Meinesleat die een verbinding vormt tus...
7,5
Vakantiepark Bloemketerp friesland
Bloemketerp


Vakantiepark recreatiepark Bloemketerp is gelegen in de leuke stad Franeker, in de provincie Friesla...
7,3
Vakantiepark Bergumermeer friesland
Bergumermeer


Dit vakantiepark ligt in de plaats Sumar, Friesland. Het park bestaat uit villa’s, trekkershutten,...


Vakantieparken in Friesland

De vakantieparken in Friesland zijn ideale vakantiebestemmingen. Kinderen spelen met elkaar op het park en maken eenvoudig vriendjes. Een gezellig vakantiepark vormt een goede basis als u de provincie op de fiets wilt verkennen. De parken bieden meer dan alleen vakantiehuizen zoals vakantiepark Ameland State op het eiland Ameland. De ligging van dit park is uniek met het strand op 100m afstand. Het vakantiepark de Schans in het Friese dorp Oostmahorn is een paradijs voor de watersportliefhebbers met een ligging aan het water in een groene omgeving. Rust, natuur en watersport vindt u hier in overvloed. Het vakantie Bosmeer bij Noordwolde is ideaal voor een familievakantie. Uw huisdier is van harte welkom en u kunt kiezen uit huizen met comfort of luxe. Het hele gezin komt tijd tekort vanwege de aanwezige voorzieningen als jeu de boules baan, het zwembad, speeltuin en kinderboerderij. Kinderen ontmoeten andere kinderen en de gemoedelijke sfeer doet de rest.

Friesland

Vanaf de vakantieparken in Friesland kunt u leuke dagtochtjes maken. Op een eiland als Ameland kunt u eindeloos wandelen en fietsen, een dorp bezoeken, een terrasje pakken, genieten van de natuur. Het dorp Noordwolde ligt prachtig bij drie nationaalparken zoals Friese Wold, Dwingelderveld en de Weerribben. Een familievakantie in Friesland kunt u net zo spannend of gezellig maken als u zelf wilt met activitieten als het maken van een ballonvaart, kitesurfles nemen in Harlingen, een rondvaart maken in Sneek of het Heksenmuseum in Appelscha bezoeken.

Friesland is een dunbevolkte provincie, onderweg zult u overal gezellige picknickplaatsen aantreffen en de gezellige Friese dorpen ontvangen u graag met sfeervolle terrasjes voor een lekker kopje koffie en Friese koek. Als u op stap bent met kids is het Kameleondorp een leuk avontuur, spannend voor de jonge generatie en bij de ouderen zullen hier zoete herinneringen bovenkomen. Friesland is een paradijs voor hen die van wandelen en fietsen houden, op het netwerk aan natuurpaden en routes kunt u samen heerlijk uitwaaien, de laatste stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. De watersport is een belangrijke toeristische trekpleister vanaf de vakantieparken in Friesland. De Sneekweek in Sneek is daar wel het grootste voorbeeld van.

Tijdens deze evenementenweek draait alles om de watersport van routes tot uitrusting tot de nieuwste modellen van boten. Hier komen wellicht duizenden bezoekers op af, zowel toeristen als fanatieke watersporters kijken altijd weer met plezier terug op dit jaarlijks terugkerend evenement. Het leuke is dat ook de kinderen alle aandacht krijgen in de vorm van eigen activiteiten en programma’s tijdens deze week. Natuurlijk kunt u ook tijdens deze bruisende week daadwerkelijk op het water genieten met varen, surfen of zeilen. Passieve watersport in de vorm van vanaf de kant toekijken wat er allemaal op het water gebeurt kan ook heel leuk zijn. Friesland is een spetterende vakantiebestemming.

Vakantiepark Relaxen op Ameland
Relaxen op Ameland

We hadden gehoord dat elk Waddeneiland weer anders en na Texel was Ameland nu aan de beurt. Met de veerboot gingen we van Holwerd naar Ameland, na slechts 45 minuten varen arriveerden we op onze vakantiebestemming. Het is eiland is niet zo groot en met feitelijk vier dorpen vonden we al snel ons vakantiehuisje.


038-3330101