Logo Vakantieparken.nl Logo Vakantieparken.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De 5 leukste vakantieparken in Friesland

De 5 leukste vakantieparken in Friesland

Friesland is een prachtige provincie in het noorden van Nederland met veel meren, kanalen en mooie landschappen. Er zijn veel vakantieparken in Friesland die geschikt zijn voor zowel families als individuele reizigers. Of je nu liever aan het water zit, of in een heerlijk landelijk vakantiehuis verblijft, er is voor iedereen een fijn vakantiepark. Hier zijn enkele van de leukste vakantieparken in Friesland.

1.      Landal Esonstad, Anjum

Landal Esonstad is een vakantiepark gelegen in het Friese Anjum. Het vakantiepark heeft een unieke uitstraling, doordat het lijkt op een oud vissersdorpje. Er zijn tal van activiteiten te doen voor jong en oud, zoals bowlen, fietsen, vissen en een overdekt zwembad. Het vakantiepark is ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook voor stellen of individuele reizigers die willen genieten van de natuur en rustige omgeving. Door de ligging aan de Waddenzee en nabij het Lauwersmeer is het ook een populaire plek voor watersportliefhebbers. Landal Esonstad is een prachtige plek voor een ontspannen vakantie in Friesland.

2.      Waterpark Terkaple, Terkaple

Waterpark Terkaple is een vakantiepark gelegen aan het water in het pittoreske Terkaple. Het park biedt luxe vakantiewoningen aan die van alle gemakken zijn voorzien en direct aan het water gelegen zijn. Ook is er een zwemmeer, jachthaven en vismogelijkheden bij het vakantiepark. Daarnaast zijn er op het park zelf faciliteiten zoals fietsverhuur, een tennisbaan en een speeltuin. Het park is gelegen nabij het gezellige Sneek en is de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en te genieten van de natuur, cultuur en gastvrijheid die Friesland te bieden heeft. Waterpark Terkaple is de perfecte keuze voor een vakantie aan het water in een serene en prachtige omgeving.

3.      Beach Resort Makkum, Makkum

Beach Resort Makkum is een vakantiepark gelegen aan het IJsselmeer in de gelijknamige plaats Makkum. Het vakantiepark heeft een eigen strand en heeft verschillende soorten vakantiehuizen, van luxe villa’s tot appartementen. Daarnaast zijn er op het vakantiepark faciliteiten zoals fietsverhuur, een speeltuin en een fitnesscentrum. Het vakantiepark heeft ook eigen bootverhuur en een snackbar. Beach Resort Makkum is de perfecte keuze voor een vakantie vol waterplezier en ontspanning in een prachtige omgeving.

4.      Landal Waterpark Sneekermeer, Terherne

Landal Waterpark Sneekermeer is een vakantiepark gelegen in het hart van het Friese merengebied, nabij het gezellige stadje Sneek. Het park heeft een prachtige ligging aan het Sneekermeer en dus is het niet zo gek dat er een boel accommodaties een aanlegsteiger hebben. Op het vakantiepark zelf kun je genieten van faciliteiten zoals bootverhuur, een recreatiestrand en een speeltuin. Landal Waterpark Sneekermeer is de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en te genieten van de natuur, cultuur en gastvrijheid die Friesland te bieden heeft.

5.      Roompot Waterpark Langelille, Langelille

Waterpark Langelille is een kleinschalig vakantiepark gelegen aan het water in het idyllische dorpje Langelille. Het park biedt luxe vakantiewoningen aan die direct aan het water gelegen zijn, waardoor je kunt genieten van prachtige uitzichten en de mogelijkheid hebt om te vissen, zwemmen of varen vanuit je eigen accommodatie. Op het park zelf is er Wi-Fi en er is een strandje waar je kunt zonnen en zwemmen. De omgeving van Waterpark Langelille is perfect om te fietsen, wandelen en te genieten van de rust en ruimte van het Friese platteland. Waterpark Langelille is de perfecte keuze voor een ontspannen vakantie aan het water in een serene omgeving.



Auteur: Marloes