Chat with us, powered by LiveChat
nederland-1

Ontdekkingstocht op de fiets in
Nederland

nederland-2

Genieten aan het strand in
Nederland

nederland-3

Beleef de natuur van
Nederland

Overijssel vakantieparken ( 2 resultaten)
8,5
Vakantiepark Lourenshoeve overijssel
Lourenshoeve


Het mooie en rustig gelegen bungalowpark de Lourenshoeve bevindt zich in recreatiegebied De Twentse ...
7,7
Vakantiepark Resort Bad Boekelo overijssel
Resort Bad Boekelo


Het hotel Resort Bad Boeklo bevindt zich in de natuurrijke omgeving van Twente. Het vakantiepark ver...


Vakantieparken in Overijssel

De vakantieparken in Overijssel vindt u vaak in de natuur bij water. Wandelen, fietsen en watersport zijn dan ook drie populaire bezigheden in de omgeving van de parken. Bij een vakantiepark in Overijssel kunt u denken aan waterpark Belterwiede in Wanneperveen grenzend aan natuurgebieden de Wieden/Weerribben/Belterwiede. Het is een paradijs voor het maken van wandelingen, fietstochten en boottochten. De villa’s staan aan het water, u vindt hier ruimte-rust-privacy-natuur. Het villapark de Weerribben biedt mooie villa’s waar huisdieren welkom zijn, dit is een prachtig voorbeeld van een vakantiepark aan het water voor familievakanties met speeltuin, fietsverhuur en meer. Waterreijk Botel Giethoorn ligt in het Venetie van het Noorden. Het voormalige turfstadje is nu een populaire toeristische watersportlocatie met fluisterboten en vakantiehuizen in een prachtig natuurlijk waterlandschap.

Een vakantie in Overijssel

Of u nu kiest voor een vakantie voor twee, met het gezin of met een groep vrienden, Overijssel heeft veel te bieden en op de vakantieparken vindt u veel voorzieningen voor sport, cultuur en wellness. In de omgeving van de Weerribben kunt u gezellige historische hanzesteden bezoeken zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Een stadswandeling leidt u langs de mooiste plekjes en is zeker niet saai voor de kinderen. U kunt onder tussen wat winkelen of een terrasje pakken als u dat leuk vindt. De Weerribben zelf lenen zich uitstekend voor een spannende fietstoch of wandeling door de natuur langs bossen, heidevelden en waterpartijen. Een andere leuke stad is Meppel.

Een vakantie met kinderen is niet compleet vanaf de vakantieparken in Overijssel zonder een bezoek aan het dierenpark in Emmen, het ponypark Slagharen of Walibie world. Het dierenpark is een mooi park waar u fijn rond kunt wandelen met kinderwagen tot rolstoel langs de meest unieke dieren. In het Ponypark Slagharen kunnen de kinderen ponyrijden onder professionele begeleiding en de speeltuin en andere attracties zijn ook heel gezellig voor het hele gezin. Walibi world biedt misschien wat meer attracties met adrenaline. De grotere jeugd zal hier zeker plezier aan beleven, misschien gaan de ouders nog wel meer uit hun dak als de jongeren. De sfeer op deze parken is heel ontspannen, niets moet en alles mag.

Twente in Overijssel

Twente is een mooi stukje van Overijssel met diverse kleine natuurgebieden zoals Dinkel en Lutterzand. U kunt hier prachtig rondfietsen van dorp naar dorp zoals bij Ootmarsum, Denekamp, Nijverdal en Markelo. De bossen en de lichte heuvels zijn een prachtige omgeving voor uw vakantie als u op zoek bent naar ruimte, natuur en rust. Delden en Diepenheim zijn kleine stadjes met een historisch centrum. Overijssel is een provincie waar nostalgie en sfeer nog heel gewoon zijn. provincie. Er is ruimte voor iedereen zonder leeftijdsgrens.


038-3330101