Chat with us, powered by LiveChat
nederland-1

Ontdekkingstocht op de fiets in
Nederland

nederland-2

Genieten aan het strand in
Nederland

nederland-3

Beleef de natuur van
Nederland

Drenthe vakantieparken ( 4 resultaten)
7,4
Vakantiepark Tien Heugten drenthe
Tien Heugten


Vakantiepark de Tien Heugten is omgeven door bossen en ligt vlakbij het Drentse esdorp Schoonloo.
8,0
Vakantiepark Bronzen Emmer drenthe
Bronzen Emmer


De Bronzen Emmer is een vakantieoord op de rand van het dorpje Meppen, in de Nederlandse provincie D...
8,7
Vakantiepark Fruithof drenthe
Fruithof


Vakantiecentrum de Fruithof is een mooie gezinscamping in een groene omgeving in het Drentse Klijndi...
7,9
Vakantiepark Huttenheugte drenthe
Huttenheugte


Vakantiepark de Huttenheugte is gelegen in Dalen, vlakbij Emmen. Er kunnen op de Huttenheugte versch...


Vakantieparken in Drenthe

De vakantieparken in Drenthe zijn gezellig en compleet, de voorzieningen verschillen van locatie tot locatie en elke bezoeker heeft een eigen lijstje van wensen. Zo zijn er mensen die graag de auto laten staan tijdens de vakantie, het vakantiepark Bospark Lunsbergen in het natuurgebied Gieten Borger is een autovrij park en speelt hier met plezier op in. U wordt op uw wenken bediend. De hond is een belangrijk onderdeel van de familievakantie en voor velen is een vakantie zonder de trouwe viervoeter niet geslaagd. Het vakantiepark Drentse Wold biedt speciale vakantie accommodaties voor huisdieren met een eigen hondenkussen, meer kan een familie zich toch niet wensen. Daarentegen kunt op het zelfde park cara vriendelijke, rookvrije en huisdiervrije vakantiehuizen boeken, dit vakantiepark houdt maximaal rekening met uw vakantiewensen. De vakantieparken zullen alles doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen, dit ziet u terug in de talloze voorzieningen voor de gasten zoals sportvelden en internetcafe of fietsenverhuur.

Een vakantie in Drenthe

De parken staan klaar voor uw lang verwachte vakantie met het gezin of een stel vrienden. Na een paar weken de dagen aftellen door de kids wordt de auto gepakt en bent u onderweg naar uw geboekte vakantiehuis. In Drenthe valt van alles te beleven tijdens een familievakantie. Ontdek het Verkeerspark in Assen en kijk toe hoe uw kinderen hun eigen rijbewijs halen. Een bezoek aan het dierenpark Emmen is een belevenis voor iedereen. U kunt er fijn rondwandelen al of niet met een volle rugzak met lekkernijen.

De dieren zijn ondergebracht in mooie onderkomens, de vlindertuin is bijna romantisch. Natuurlijk mag u het grootste hunebed in Borger niet missen, dit is een groep historische stenen die waarschijnlijk als grafzerk en begraafplaats functioneerden. Als u uw kinderen op de foto zet op een van de grote keien kunt u zich niet voorstellen hoe dit tot stand is gekomen. Het dorp van Bartje in Rolde is een typisch Drentse bezienswaardigheid , dit is nostalgie voor de ouderen en wekt verbazing bij de kinderen over het Drentse leven van toen. Wandelen en fietsen is heerlijk, u vindt in de omgeving van de vakantiehuizen in Drenth een netwerk van natuurpaden en routes.

Drenthe is een populaire bestemming voor hen die een paar dagen willen fietsen in de omgeving en uitwaaien vanaf hun vakantie acommodatie. U kunt in diverse steden en dorpen stoppen voor een heerlijk streekgerecht of kopje koffie, de Drentse gastvrijheid is hartverwarmend. Daarnaast liggen de ruiterpaden klaar voor de liefhebbers van paardrijden. U kunt de omgeving verkennen met een huifkarrentocht door de provincie compleet met een rijk gevulde picknickmand, ideaal als u met drie generaties op vakantie bent. Een vakantiepark in Drenthe is het beste begin van uw vakantie.


038-3330101