Chat with us, powered by LiveChat
duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

Rijnland-Palts vakantieparken ( 3 resultaten)
5,9
Vakantiepark Erhohlungspark Schindeldorf rijnland-palts
Erhohlungspark Schindeldorf


Het bungalowpark Schindelhof is gelegen in Hunsruck, 70 km ten zuiden van Koblenz, een leuke winkels...
7,6
Vakantiepark Eifel Ferienpark Prümtal rijnland-palts
Eifel Ferienpark Prümtal


Eifel Ferienpark Prumental is rustig gelegen aan de rand van het gebied de Eifel, niet ver van het g...
6,8
Vakantiepark Feriendorf Reinskopf rijnland-palts
Feriendorf Reinskopf


Het vakantiepark Reinskopf bevindt zich in de groene heuvels van het gebied de Eifel. Het park verhu...


Vakantieparken in Rijland Palts

Als u kiest voor de vakantieparken in Rijnland Palts kiest u voor mooie vakantiehuizen en een prachtige omgeving . Allereerst de omgeving; de deelstaat bewaakt met zorg de tradities en culturele erfenissen. U vindt hier een landschap van middengebergte, meren, bossen en weiden. De rivierdalen worden begeleid door mooie en wereldberoemde wijnlandschappen. De afwisseling van het landschap biedt veel mogelijkheden voor gezellige buitenactiviteiten in de natuur zoals kano varen, abseilen, wandelen, fietsen, mountainbiken en zelfs klimmen. Naast de cultuur en historie is er veel aandacht voor uw wellnessvakantie en romantische vakantiebungalows langs de Rijn. Rondkijken in de omgeving met de auto of motor leidt u langs mooie plaatsen zoals Rudesheim of Koblenz, een ongelofelijk mooie omgeving met wijngaarden, kastelen, burchten en wegen die daar tussen door kronkelen. In de Middeleeuwen werd door het Heilige Roomse Rijk fanatiek burchten gebouwd.

Vakantie in Rijnland Palts

Rijnland Palts huisvest mooie steden met elk een eigen charme zoals Trier met Romeinse ruines, Worms als de Lutherstad, Koblenz met de indrukwekkende kathedraal en veel meer. Ontdek ook de wijncultuur in deze deelstaat bij met een bijzonder aanbod van wijnen. Ruim duizend evenementen van wijnboeren en wijnfeesten en anders laten de mensen kennis maken met de wijn van deze regio zowel zakelijk als voor toeristen. Een bezoek aan een wijnkelder is zeker een bijzondere dagexcursie. De vakantieparken in Rijnland Palts zelf zijn ook zeker een aanrader voor uw vakantie in Duitsland.

Zo vindt u bij Drees het vakantiepark Lindner Nurburgring met vakantiehuizen verschillend van maat en stijl. U vindt hier diverse faciliteiten voor een familievakantie zoals zwembad, sauna, kids club, bistro-shop en supermarkt. Het racecircuit vlakbij het park is een van de attracties vlakbij. Eifeler tor is een vrij nieuw park boven op een heuvel. Ontdek in deze omgeving plaatsjes als Heimbach en Monschau. Een rondvaart op de Rijn maken is een leuke activiteit voor het hele gezin. Het vakantiepark Hochwald ligt in de bossen dichtbij een stuwmeer in het plaatsje Kell am See niet ver van de stad Trier met verschillende types vakantiehuizen, uw huisdier is van harte welkom. U treft hier diverse faciliteiten voor kinderen aan zoals kinderclubs, zwembad, tafeltennis, internet in het restaurant, rodelheuvel en luchttrampoline.

Actief genieten in Rijnland Palts

Het natuurlijke landschap leent zich uitstekend voor sportieve activiteiten. Wandelen en Nordic walking zijn heel populair in deze regio. De fietsliefhebbers kunnen kiezen voor korte en lange afstandsroutes, houdt wel rekening met de hoogteverschillen, deze voelt u soms meer als u deze ziet. Als u de kans krijgt, bezoek een markt in een van de plaatsen waar u door komt. Dat is vaak een leuke manier om te proeven aan de plaatselijke sfeer. Denkt u hierbij ook aan de Kerstmarkten in deze regio. U zult veel vakantieplezier ervaren op en bij de vakantieparken in Rijnland Palts.

Vakantiepark Kamperen in de Loreley
Kamperen in de Loreley

Kamperen op de Loreley is een van de heerlijke manieren om van een vakantie in Duitsland te genieten. Wij gingen met de caravan op stap, voor dat echte gevoel van vrijheid, stoppen wanneer je wilt en een kop koffie drinken voor je eigen deur, al is het maar op een parkeerplaats.


038-3330101