Logo Vakantieparken.nl Logo Vakantieparken.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vijf vakantieparken dichtbij de Efteling

Vijf vakantieparken dichtbij de Efteling

Zin in een weekendje Efteling? Even lekker door het Sprookjesbos wandelen, opgefrist worden in de Piranha en uit je dak gaan in de verschillende achtbanen. Dan kan een fijn vakantiehuis dichtbij de Efteling erg fijn zijn. Een romantisch huisje voor stelletjes, of een lekker ruim vakantiehuis waar de hele familie in kan verblijven. Maar welke vakantieparken vind je dichtbij de Efteling? Wij zetten een aantal fijne vakantieparken dichtbij de Efteling voor je op een rij, zodat je weet welke je snel mag boeken.

1.      Landal Kaatsheuvel, Kaatsheuvel

Vakantiepark Landal Kaatsheuvel is een prachtige bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een fijn vakantiepark dichtbij het pretpark. Het vakantiepark ligt op slechts enkele minuten afstand van de Efteling, een van de grootste attractieparken van Nederland, en biedt een scala aan faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Voor kinderen is er ook op het park genoeg te doen. Er is een indoor speelhal, een bowlingbaan, een midgetgolfbaan en een zwembad. Ook voor volwassenen is er genoeg te doen op het park. Er is een fitnessruimte en er zijn verschillende sportvelden waar je kunt volleyballen, tennissen of voetballen. Als je op zoek bent naar ontspanning, kun je gebruik maken van de sauna of het bubbelbad in je villa. Voor zowel de Eftelingbezoeker als de vakantieganger op zoek naar ontspanning is dit vakantiepark een uitkomst.

2.      Europarcs Kaatsheuvel, Kaatsheuvel

Ook in Kaatsheuvel: een vakantiepark van Europarcs. Europarcs Kaatsheuvel beschikt over 40 accommodaties en ligt zowel in een duingebied als bosgebied. Ideaal als je even lekker in de natuur wilt verblijven, maar wel gemakkelijk naar de Efteling wilt. Buiten je bezoeken aan de Efteling om is er ook op het park veel te beleven: zo is er een zwemparadijs, speeltoestellen met Efteling-thema, een restaurant dat vastzit aan een indoorspeeltuin en een snackbar. Ideaal als je na een dagje Efteling een hapje wilt eten. In de vakanties is er zelfs een animatieprogramma voor kinderen, zodat de hele vakantie je kinderen kunnen spelen en ontdekken. Een uitkomst voor een lang weekend, of een heerlijke zomervakantie.

3.      TopParken Résidence de Leuvert, Cromvoirt

TopParken Résidence de Leuvert is een prachtig vakantiepark gelegen in Cromvoirt, in het hart van Noord-Brabant. Het park is omgeven door groene bossen en mooie natuurgebieden, waardoor het een ideale bestemming is voor liefhebbers van rust, natuur en outdoor-activiteiten. Het park biedt verschillende soorten accommodaties, waaronder chalets, bungalows en stacaravans. Alle accommodaties zijn volledig uitgerust met alle benodigdheden voor een comfortabel verblijf. Sommige accommodaties zijn zelfs voorzien van een eigen sauna, wat zorgt voor extra ontspanning tijdens jouw verblijf. De Efteling is 23 kilometer verwijderd van het park, dus kan je vanuit het vakantiepark gemakkelijk naar het pretpark reizen.

4.      Vakantiepark & Safari Resort Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Zin om tijdens je verblijf in de omgeving van de Efteling ook een dierentuin te bezoeken? Waarom dan niet een verblijf bij Safaripark Beekse Bergen? Een huisje met uitzicht op de giraffen, of de andere dieren die het safaripark heeft. Er is een groot zwembad en in de zomer een compleet animatieteam, zodat je tussen het bezoeken van de Efteling en het safaripark door de kinderen ook heerlijk kunt laten spelen. Ook is het centrum van Tilburg slechts tien minuten rijden, dus is een dagje shoppen of een museumbezoek ook niet ver weg. Kortom: een veelzijdige vakantie beleef je op een vakantiepark als Vakantiepark & Safari Resort Beekse Bergen.

5.      Vakantiepark De Katjeskelder, Oosterhout

In Oosterhout ligt een prachtig vakantiepark in de bossen: Vakantiepark De Katjeskelder heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Het vakantiepark is minder dan een halfuur rijden verwijderd van de Efteling en biedt alles voor een actieve vakantie. Zo is er een zwembad en een animatieprogramma, maar ook een supermarkt, de mogelijkheid om sport live te kijken en fietsverhuur. Vanuit het vakantiepark is de sfeervolle Brouwerij Bourgogne Kruis te bezoeken, een ambachtelijke brouwerij met een bijzondere geschiedenis. Verder is er in Oosterhout ook een Speelgoed- en Carnavalsmuseum, waar kinderen zich kunnen uitleven en de geschiedenis kunnen ervaren. Op Vakantiepark De Katjeskelder in Oosterhout verblijven leent zich dus uitstekend voor een veelzijdige en actieve vakantie.



Auteur: Marloes