Logo Vakantieparken.nl Logo Vakantieparken.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De vijf mooiste vakantieparken op de Veluwe

De vijf mooiste vakantieparken op de Veluwe

Zin om in een prachtig vakantiehuis op de Veluwe te verblijven? Er zijn vele verschillende soorten vakantieparken in het één na grootste natuurgebied van Nederland. Er is dan ook een boel te ontdekken, zien en doen. Van het bezoeken van Radio Kootwijk, tot aan eindeloze wandelingen over zandverstuivingen en prachtige bossen. De Veluwe is dan ook onmogelijk om binnen een dag te ontdekken en is uitermate geschikt als vakantiebestemming. Daarom hebben wij hieronder voor jou de vijf mooiste vakantieparken op de Veluwe voor je verzameld, om de zoektocht naar een fijn vakantiepark nog wat makkelijker te maken.

1.      Landal Miggelenberg, Hoenderloo

Landal Miggelenberg is een gezellig en avontuurlijk vakantiepark gelegen in Hoenderloo, in het hart van de Veluwe en biedt een breed scala aan accommodaties, variërend van comfortabele bungalows tot luxe chalets en zelfs boomhutten. De accommodaties zijn modern en smaakvol ingericht en bieden veel ruimte en comfort. Het vakantiepark is ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook voor koppels en groepen. Het park beschikt over tal van faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, een speeltuin, een midgetgolfbaan, een tennisbaan en een restaurant. Er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals bingoavonden, fietstochten en wandelingen in de natuur. Vanaf het vakantiepark lopen verscheidene wandel- en fietsroutes, zodat je vanaf het vakantiepark de Veluwe kunt gaan verkennen.

2.      Recreatiepark Beekbergen, Beekbergen

Recreatiepark Beekbergen is een prachtig vakantiepark op de Veluwe, gelegen bij Beekbergen. Het vakantiepark biedt een breed scala aan accommodaties, waaronder comfortabele bungalows, luxe chalets en ruime vakantiehuizen. Alle accommodaties zijn modern en sfeervol ingericht en bieden veel privacy en rust. Op het park is veel te beleven. Zo beschikt het over een verwarmd buitenzwembad, fietsverhuur, een speeltuin, een snackbar en een restaurant. Ook vanaf dit vakantiepark op de Veluwe zijn vele fiets- en wandelroutes te vinden, zodat je gemakkelijk kunt starten met een prachtige tocht door de bossen van de Veluwe.

3.      Landal Coldenhove, Eerbeek

Landal Coldenhove is een heerlijk vakantiepark op de Veluwe, gelegen in de bossen. Het park biedt een breed scala aan accommodaties, waaronder comfortabele bungalows, luxe bungalows en ruime vakantiehuizen. Alle accommodaties op het vakantiepark zijn modern en sfeervol ingericht en bieden veel privacy en rust. Op het vakantiepark zijn er tal van faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, een indoorspeeltuin, fietsverhuur, een restaurant en een minigolfbaan. Daarnaast kan je ook regelmatig vanaf het park een wandeling met de boswachter maken, die je alles vertelt over de Veluwe en alles wat in dit natuurgebied leeft. De omgeving van Landal Coldenhove biedt verder volop mogelijkheden voor outdoor-activiteiten, zoals wandelen en fietsen. Bezienswaardigheden zoals Paleis Het Loo, en de Apenheul liggen op korte afstand van het park.

4.      De Veluwse Hoevegaerde, Putten

De Veluwse Hoevegaerde is een gezellig en comfortabel vakantiepark op de Veluwe, in de buurt van Putten. Het vakantiepark biedt luxe accommodaties, waaronder comfortabele bungalows en sfeervolle villa's, allemaal omgeven door rust en natuur. Het vakantiepark beschikt over tal van faciliteiten, zoals een buitenzwembad, fietsverhuur, een tennisbaan, een minimarkt, en een restaurant. Voor kinderen is er een speeltuin en een animatieteam dat regelmatig activiteiten organiseert. De omgeving van De Veluwse Hoevegaerde is perfect voor wandel- en fietstochten in de prachtige natuur van de Veluwe. Attracties zoals Luchtvaartmuseum Aviodrome, het Dolfinarium en de Apenheul liggen op korte afstand van het vakantiepark op de Veluwe.

5.      EuroParcs De Hooge Veluwe, Arnhem

EuroParcs De Hooge Veluwe is een prachtig vakantiepark gelegen in het hart van de Veluwe, dichtbij Arnhem. Het vakantiepark biedt luxe accommodaties, zoals bungalows en chalets, allen omringd door groen en rust. Ook beschikt het vakantiepark over tal van faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, een wellnesscentrum, een speeltuin, een parkshop en een restaurant. Voor kinderen is er een animatieteam dat diverse activiteiten organiseert. De omgeving van EuroParcs De Hooge Veluwe is perfect voor wandel- en fietstochten in de prachtige natuur van de Veluwe. Attracties zoals het Kröller-Müller Museum, Burgers' Zoo en Paleis Het Loo liggen op korte afstand van het park. Kortom, EuroParcs De Hooge Veluwe is een ideaal vakantiepark op de Veluwe.



Auteur: Marloes