Logo Vakantieparken.nl Logo Vakantieparken.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De vijf leukste vakantieparken dichtbij Zandvoort

De vijf leukste vakantieparken dichtbij Zandvoort

Of je nou een heerlijke strandvakantie in Nederland zoekt, of hoopt een verblijf te kunnen boeken voor de Formule 1 Grand Prix van Zandvoort: een vakantiepark in de buurt van Zandvoort is ideaal als je comfortabel wilt verblijven en deze omgeving wilt ontdekken. Wij hebben een aantal van de leukste vakantieparken dichtbij Zandvoort voor je op een rij gezet. Dat maakt de zoektocht naar een fijn vakantiehuis dichtbij Zandvoort net wat makkelijker.

1.      Duinresort Dunimar, Noordwijkerhout

Duinresort Dunimar is een prachtig vakantiepark gelegen in het mooie Noordwijkerhout. Het park is omringd door prachtige duinen en bossen, en ligt op ongeveer 4,5km van het strand. Het park beschikt over verschillende soorten accommodaties, variërend van luxe vakantiehuizen tot comfortabele chalets en bungalows. Alle accommodaties zijn volledig uitgerust en bieden alle gemakken die je nodig hebt tijdens jouw verblijf. Het park beschikt ook over verschillende faciliteiten, waaronder een broodjesservice, een speeltuin, een fietsverhuur en een animatieprogramma in de zomervakantie. Door de centrale ligging van het park zijn er ook tal van leuke uitstapjes te maken in de omgeving, zoals een bezoek aan de nabijgelegen steden Leiden, Haarlem en Amsterdam.

2.      Roompot Bloemendaal aan Zee, Overveen

Roompot Bloemendaal aan Zee is een prachtig vakantiepark gelegen in de duinen van Overveen, op 100 meter van het strand. Het vakantiepark biedt verschillende soorten accommodaties, van gezellige bungalows tot luxe vakantiehuizen en chalets. Het vakantiepark beschikt ook over allerlei faciliteiten, waaronder een supermarkt, een speeltuin en een restaurant. Ook is er een wasserette, eetcafé en fietsverhuur. Vanaf het vakantiepark kun je heerlijke fiets- en wandeltochten maken door de duinen en langs de kustlijn. Ook de steden Haarlem en Amsterdam zijn goed bereikbaar vanaf het vakantiepark.

3.      EuroParcs Spaarnwoude, Halfweg

Tegen Amsterdam aan ligt EuroParcs Spaarnwoude, en dit vakantiepark zit dichterbij Zandvoort dan je denkt. Op 2km van het vakantiepark ligt treinstation Halfweg-Zwanenburg, waar je de sprinter naar Zandvoort kunt pakken. Zo sta je binnen no time op het strand van Zandvoort. Het vakantiepark biedt verschillende soorten accommodaties, van knusse chalets tot luxe vakantiehuizen en lodges. Alle accommodaties zijn volledig uitgerust en bieden alle gemakken om je vakantie tot een succes te maken. Het park beschikt ook over verschillende faciliteiten, waaronder een binnenzwembad, een speeltuin, een fitnessruimte, een parkshop en een restaurant. Vanaf het vakantiepark kun je bovendien prachtige fiets- en wandeltochten maken door de omliggende natuur. Ook een dagje naar Amsterdam behoort tot de mogelijkheden.

4.      Roompot Zandvoort, Zandvoort

Wie voor het circuit van Zandvoort komt, zit hier helemaal op diens plek: Roompot Zandvoort ligt tegen de track aan en is dus ideaal als je de racerij komt bewonderen. Het vakantiepark ligt ook nog eens op 80 meter van het strand verwijderd, dus kan je heerlijk uitwaaien of een duik nemen na de kwalificatie of race. Op het park vind je een, supermarkt, broodjesservice, afhaalservice, eetcafé en fietsverhuur. Voor kinderen is er een speeltuin en een activiteitenprogramma. Ook heeft het vakantiepark een beachclub, waar je heerlijk kunt lunchen en dineren. In de buurt van het park vind je de bushalte Zandvoort Circuit, waar je de bus kunt nemen naar Haarlem Station, maar op 1,5km wandelen is het treinstation van Zandvoort te bereiken. Zo kun je ook een heerlijk dagje naar Haarlem of Amsterdam doen.

5.      Vakantiepark Duinrust, Noordwijk

Vakantiepark Duinrust is een gezellig en kleinschalig vakantiepark gelegen in het prachtige Noordwijk. Het vakantiepark biedt verschillende soorten accommodaties, van comfortabele bungalows tot ruime chalets. Alle accommodaties zijn compleet ingericht en bieden voldoende comfort voor een heerlijk verblijf. Het vakantiepark beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een speeltuin, een jeu-de-boulesbaan en fietsverhuur. Vanaf het vakantiepark lopen verschillende mooie wandel- en fietsroutes die langs de duinen en kust lopen. Maar ook een bezoek aan de nabijgelegen steden Leiden, Haarlem en Amsterdam is goed te doen vanuit Noordwijk.



Auteur: Marloes