Chat with us, powered by LiveChat
spanje-1

Relaxen in Mediterrane sfeer in
Spanje

spanje-2

Zon, zee en strandvakantie
Spanje

spanje-3

Cultuur opsnuiven in
Spanje

Balearen vakantieparken ( 1 resultaten)
8,1
Vakantiepark Mallorca Portomar balearen
Mallorca Portomar


Het vakantiepark Mallorca Portomar op de Balaeren eilandengroep ontvangt u met open armen. Op het pa...


Vakantieparken in Balearen

Met de vakantieparken op de Balearen kiest u voor een vakantieverblijf op een eiland. De Balearen bestaan uit zes eilanden in de Middellandse Zee waarvan de grootste zijn; Mallorca, Minorca, Ibiza en Formentera. De hoofdstad is Palma de Mallorca. Ibiza en Formentera heten samen de Pijnboomeilanden. De vakantieparken op een eiland doen niet onder voor de bungalowparken op het vasteland maar het is logisch dat u toch een andere sfeer ervaart. Op de parken zult u vaak toch nog een zwembad aantreffen omdat het strand wat verder weg ligt en omdat een frisse duik dichtbij huis aan het einde van een warme dag toch wel heel plezierig is. Daarnaast vindt u diverse faciliteiten voor een familievakantie zoals een voetbalveld, internet, amusement voor kinderen, een eigen disco avond voor de tieners. U zult ook steeds vaker op een eiland voorzieningen voor een welnessvakantie aantreffen, dit is een perfect combinatie met zon, zee en strand. Denkt u hierbij aan een hammam, sauna, Jacuzzi of een schoonheidssalon. Vakantiegangers die graag van alles bij de hand hebben, zullen zich snel thuis voelen op een bungalowpark in Spanje.

De eilandengroep Balearen

Elk eiland van de eilandengroep heeft zijn eigen charmes in de omgeving van de vakantieparken op de Balearen. Mallorca is het grootste eiland en u vindt hier een mix van natuur, kleine dorpen en een bruisend uitgaansleven onder andere in Palma de Mallorca. Ibiza heeft het imago van uitgaanseiland maar u vindt hier wel degelijk rustige stranden en baaien waar u in alle rust van de stranden en watersport kunt genieten. Op Menorca speelt rust en natuur de hoofdrol, het eiland is wat kleiner en groener.

De Spaanse dorpjes geven het eiland een gemoedelijke uitstraling in een vriendelijke omgeving. Formentera is een favoriet eiland bij de zeilers, de natuurlijke omstandigheden voor deze vorm van watersport kunt u bijna ideaal noemen. Een familievakantie op een van deze eilanden is ontspannen. Zon, zee en zand vindt u overal, de vakantiesfeer op een eiland is toch net wat levendiger en de mogelijkheden voor watersport zijn rijk aanwezig. Hier kunt u dus heerlijk uitwaaien op het strand, wandelen met de hond, samen genieten van een romantische zonsondergang, een introductieles nemen voor surfen, zeilen of misschien wel duiken, het kan allemaal bij de Balearen eilandengroep.

De plaatsen op de eilanden hebben ook hun eigen attracties en uitstraling; Als u wat wilt winkelen , een musea wilt bezoeken en flaneren langs de waterkant is Palma de Mallorca zeker een aanrader. Mahon is de hoofdstad van Menorca en hier ligt een natuurlijke haven. Tijdens een bezoek aan Ibiza stad zult u tijdens een rondwandeling door de smalle steegje de gezellige sfeer ervaren, het oude kasteel en de kathedraal zijn opengesteld voor bezoekers. La Savina is de havenplaats op Formentera. In de haven liggen zowel vissers- als zeilboten, de winkels zijn ingesteld op toeristen die reizen met een boot. Een vakantie op de Balearen eilanden bruist van activiteiten.


038-3330101