Chat with us, powered by LiveChat
italie-4

Op verkenningstocht in
Italië

italie-3

Culturele hoogtepunten van
Italië

italie-2

Ontdekkingsreis door de natuur van
Italië

Marche vakantieparken ( 1 resultaten)
9,0
Vakantiepark Country House Chiciabocca marche
Country House Chiciabocca


Ontdek het Country house in Chiciabocca in Italië, het staat op een deel van de bergrug van het Ape...


Vakantieparken in Marche

Het vakantiegebied Marche ligt in midden Italië aan de Adriatische Zee. De vakantieparken in Marche staan garant voor een gezellig vakantieverblijf met comfort en gezellige activiteiten op en bij het park. De parken zijn ingericht met mooie vakantiehuizen, groter of kleiner en de voorzieningen voor sport en spel en voor de kinderen verschillen per park.

Er zijn bungalowparken die ideaal zijn voor een familievakantie met een zwembad, kinderamusement, voetbalveld en tennisbaan, toegang tot internet of misschien wel voorzieningen voor wellness met hammam en Jacuzzi . De kinderen spelen een half uur met elkaar en verliezen elkaar niet meer uit het oog tijdens de rest van de vakantie. U kunt kiezen voor gezelligheid en romantiek op een park in de natuur waar rust, ontspanning en privacy een basisgegeven is. Tijdens een verblijf op een vakantiepark in Marche ontmoeten veel mensen elkaar, dit kan soms leiden tot unieke vriendschappen.

De omgeving van Marche

De omgeving sluit prima aan bij de vakantieparken in Marche met de bergen van de Apennijnen in het westen en de heuvelachtige kustlijn van 170km lang. Op deze manier kunt u zowel op als buiten het park plezier beleven aan leuke buitenactiviteiten voor elke leeftijdsgroep. Op de hellingen in de bergen worden regelmatig truffels gevonden. Breng een gezellig bezoek aan de stad Ancona met haven of ontdek Pesaro bij Monte San Barlo. Ancon is de enige haven van Marche en het is leuk om hier rond te kijken.

Probeer een van de verse visgerechten direct aan het water, dat is pure verwennerij. De mooie Domkerk in Ancona is indrukwekkend, kijk er rond, zit op een plein of een terrasje en beleef plezier aan de levendige stad in de stad. U kunt er gezellig uit eten, een ijsje met de kids eten is heel eenvoudig te realiseren. Ascoli Piceno is een mooie plaats met pleinen en diverse historische bezienswaardigheden. Liefhebbers van bouwstijlen en historie moeten in Urbino zijn vanwege de prachtige gebouwen onder andere uit de tijd van de Renaissance. Een ontdekkingstocht naar de druipsteengrotten van Genga is nog spannender en leuker als u met de kids op stap bent, heel bijzonder. Wandelen en mountainbiken in de bossen en het nationaalpark de Conero is super.

Een wandeling in de bergen of bij de bergmeren zoals Lago di Pilato kunt u net zo lang en zwaar maken als u zelf wilt, afhankelijk van de sportieve ervaring van de deelnemers. De stranden zijn belangrijke toeristische trekpleisters met een compleet aanbod van watersport en strandactiviteiten zoals surflessen nemen maar ook boottochten maken. Ontdek vooral ook de typisch Italiaanse badplaatsjes zoals Portonuovo, Sirolo of Numana. De vakantieparken in Marche zijn een goede basis voor een Italiaans avontuur, laat u verrassen.


038-3330101