Chat with us, powered by LiveChat
duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

Baden-Württemberg vakantieparken ( 1 resultaten)
7,4
Vakantiepark Ferienpark Waldbrunn baden-wurttemberg
Ferienpark Waldbrunn


Het vakantiepark Waldbrunn is dichtbij de hoogste berg van het Odenwald, het Katzenbuckelplateau gel...


Vakantieparken in Baden Wurtenberg

De vakantieparken in Baden Wurttemberg zijn complete vakantiebestemmingen voor jong en oud. De parken zijn ingericht met gezellige accommodaties. Daarnaast vindt u hier aantrekkelijke voorzieningen voor sport en cultuur zoals een voetbalveld, tennisbaan maar ook een internetcafe of georganiseerde activiteiten voor kinderen behoren tot de mogelijkheden. De omgeving van Baden Wurttemberg biedt een landschap van wijnbergen, kastelen, het Bodenmeer, valleien in het Zwarte Woud en bovenal, u kunt hier heerlijke eten en drinken. De plaatselijke wijnen en de streekgerechten zullen uw smaakpapillen niet teleurstellen. Een verblijf op een van de bungalowparken in Baden Wurttemberg is op deze manier altijd een succes.

De omgeving van de vakantieparken in Baden Wurttemberg

Bezoek de natuurlijke bronnen van Baden Baden, leuk voor iedereen en de omgeving is puur natuur. In deze omgeving zult u diverse kuuroorden en thermen aantreffen waar u kunt inschrijven op ontspannende en genezende behandelingen. Bij Friedrichsbad staat het kurpark,actief sinds 1824. In dezelfde plaats vindt u nu sinds 1985 een modern badhuis met de naam Caracalla thermen. Voor de kinderen worden er steeds vaker nevenactiviteiten aangeboden terwijl u met een gerust hart plezier beleeft aan de door u gekozen behandelingen op het spa. Als u rondkijkt in de omgeving met de auto of fiets, zult u diverse burchten, kastelen en tuinen kunnen bewonderen of zelfs bezoeken.

In Stuttgart kunt u het automobielmuseum bezoeken zoals van Daimler en Porsche, misschien is een Porsche uw jongensdroom, een bezoek aan het museum is een goed begin hiervan. Freiburg en Heidelberg zijn twee historische steden, Freiburg is een universiteitsstad en Heidelberg is een toeristische trekpleister van dit gebied. In Heidelberg ontdekt u diverse universiteiten, het kasteel van Heidelberg en een historische binnenstad. Dit is een leuk dagje uit met het hele gezin, wandel wat rond in de stad en ontdek de leuke plekjes. Mannheim en Karlsruhe zijn andere mooie steden. Het Bodenmeer is 252m diep en grenst aan de Ulm en het dalvan de Schwabische Alb. U kunt hier eindeloos rondwandelen en mountainbiken in een gebied met druipsteengrotten, hoogvlaktes en bossen.

De wijngaarden ontbreken ook niet in deze omgeving. Op het Bodenmeer kunt u zwemmen, zeilen, roeien en duiken naar wrakken, het hele gezin kan hier zijn energie kwijt in en bij het water. Bij het Federmeer kunt u roeiboten huren, de watersport wordt niet gestimuleerd vanwege het karakter van een natuurreservaat met vogels. Ook in deze omgeving zult u meerdere kuuroorden aantreffen, u vindt hier gezondheid en plezier voor lichaam en ziel. Op de rivier de Neckar kunt u mooie rondvaarten maken met een boot. Bij het Zellermeer kunt u fijn wandelen en fietsen. Conclusie; zowel op als bij de vakantieparken in Baden Wurttenberg kunt u samen zonder enige leeftijdsgrens genieten van uw vakantie.

Vakantiepark Er was eens… het Zwarte Woud in Duitsland
Er was eens… het Zwarte Woud in Duitsland

Het Zwarte Woud, ik zou liever het Groene Woud zeggen, of misschien het land van Hans en Grietje, want de beroemde Schwarzwälder Kersentaart komt ook hier vandaan. De naam zelf roept allerlei beelden op van ruige natuur en dichte bossen.


038-3330101