Chat with us, powered by LiveChat
duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

In Sleeswijk-Holstein hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.

Vakantieparken in Sleeswijk Holstein

Verras uzelf met een verblijf op de vakantieparken in Sleeswijk Holstein. Hier kunt u even alle dagelijkse beslommeringen vergeten en ontspannen samen met het gezin of vriendengroep of misschien wel tijdens een romantische midweek? U kunt kiezen uit diverse bungalowparken zoals Travemunde op het schiereiland. Travemunde is een behoorlijk populaire badplaats aan de Oostzee. U kunt uw huisdier meebrengen en de luxe bungalows met eigen terras zijn goed verzorgd. Op de parken vindt u praktische voorzieningen en buiten het park ontdekt u de jachthaven en de stranden. Het vakantiepark Weissenhauser strand is groot met kleine en grote appartementen en vakantiebungalows. Uw huisdier is van harte welkom en de voorzieningen zoals een tropisch zwembad en het uitgebreid aanbod van sportactiviteiten is groot. Check internet voor details over de faciliteiten. Dit park heeft zoveel te bieden dat het eigenlijk niet uitmaakt wat u wilt of zoekt. U kunt hier genieten van uw rust en romantiek in alle privacy maar u vindt hier ook talloze gezellige activiteiten voor elk lid van het gezin of vriendengroep.

Populair


Sleeswijk Holstein

De deelstaat Sleeswijk Holstein ligt op het schiereiland Jutland in Noord Duitsland en de hoofdstad is Kiel. De stad Lübeck heeft de allure van een historische stad wat veel toeristen trekt, de vestingstad met stadspoorten heeft een eigen charme, leuk voor het hele gezin. Kiel is een belangrijke havenstad aan de Oostzee en hier worden ook de Olympische zeilwedstrijden gehouden, dus als u hier van houdt , check internet voor de juiste data. Ontdek de Flensburger Fjord op Zuid Jutland. Het heeft een meer Deens karakter dan Duits maar het is nog steeds echt Duitsland.

Sleeswijk Holstein is nauw verbonden met de Noord en Oostzee. U vindt en ervaart hier een ander levensritme misschien wel beinvloedt door wind, golven, wadden, eb en vloed, natuur dus. Dit is een ideale omgeving voor familievakanties, watersport- en natuurliefhebbers. Het landschap nodigt uit tot sportieve activiteiten in de omgeving van de vakantieparken in Sleeswijk Holstein. De mooie fietspaden vormen samen de prachtigste routes, het eiland prikkelt voor spannende uitstapjes en zeiltochten, de rivieren liggen verleidelijk klaar voor mooie tochten met een kano of kajak.

De stranden zijn schoon en hier kunt u fijn met de hond, de kinderen , uw vrienden uitwaaien, de laatste restanten van stress verdwijnen hier als sneeuw voor de zon. De kracht van Sleeswijk Holstein is dat de vakantiegangers eenvoudig onthaasten dankzij de natuurlijke ontspannen sfeer. Het is een vanzelfsprekende rijkdom die jaarlijks veel toeristen trekken. In het tijdperk van automatisering , internet en tabletten , herontdekt u hier een ontspannen sfeer . Niet voor niets komen jaarlijks de bezoekers terug voor het opladen van hun batterij. De vakantieparken in Sleeswijk bieden een goede basis voor onbezorgde vakanties.


038-3330101