Chat with us, powered by LiveChat
duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

Nedersaksen vakantieparken ( 2 resultaten)
6,6
Vakantiepark Ferienpark Grafschaft Bentheim nedersaksen
Ferienpark Grafschaft Bentheim


Vakantiepark Grafschaft Bentheim ligt in Duitsland vlakbij het dorpje Uelsen. In de Duitse natuur ku...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee nedersaksen
Ferienpark am Waldsee


Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...


Vakantieparken in Nedersaksen

Ontdek Duitsland vanaf de vakantiehuizen in Nedersaksen. De vakantieparken in Duitsland hebben als voordeel dat er altijd wel wat te doen is op het park, zeker tijdens de schoolvakanties wanneer er ‘eigen’ activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden. Dus als u niet wilt, hoeft u er niet elke dag op uit te trekken al bent u met de kinderen op stap. Het vakantiepark Nordseekuste biedt zowel comfortabele als eenvoudige bungalows aan en uw huisdier is van harte welkom. Het park ligt op het schiereiland Butjadinger bij het plaatsje Tossens. Ontdek de faciliteiten op het park zoals sauna, zwembad, tennisbaan, minigolf en meer! Direct buiten het park kunt u fantastisch uitwaaien aan het strand , een strandwandeling maken met de hond of gewoon lekker zitten op het strand en de natuur ervaren met al uw zintuigen. Een ander vakantiepark is hier het Nordsee vakantiepark, kleinschalig en midden in de natuur met water, vuurtoren in de omgeving, fietsroutes en vis eten in het restaurant of vanaf uw eigen gasfornuis. Vakantiepark Bentheim is groter, ruimer en biedt veel meer facilitieten. U vindt hier alles voor een wellness-, familie-, sport- en romantische vakantie. De binnenspeeltuin en het internet maakt de jeugd en de ouders heel gelukkig. Voor alle details over de aanwezige faciliteiten kunt u het beste het internet raadplegen.

Vakantie in Nedersaksen

In de omgeving van de vakantieparken in Nedersaksen kunt u bij het Nedersaksische Waddengebied genieten van de natuur, het strand en de mogelijkheden voor watersport. De kinderen kunnen surflessen nemen en pa misschien wel de langverwachte zeillessen. Een unieke bezigheid vlakbij deze parken is wadlopen, wandelen op de zeebodem bij laag tij met gids en met de juiste uitrusting, dichterbij de natuur kunt u het niet vinden. Ontdek het speciale Friesenstrand voor sport en spel.

Het netwerk van 250km aan fietspaden door een groene omgeving ligt klaar voor u en uw kinderen, uitwaaien op de fiets is pure ontspanning. De frisse wind door uw haren tijdens een stevige wandeling verwaait het laatste restje stress. De vakantieparken in Nedersaksen zijn goed georganiseerd, dit ziet u terug in de prima verzorgde faciliteiten en u ervaart het in de plezierige sfeer. In de omgeving van de parken kunt u mooie steden bezoeken zoals Munster en Osnabruck met culturele bezienswaardigheden en musea. Als u kiest voor de Lunebergerheide , kiest u voor natuur en een golfvakantie.

Op steeds meer golfbanen worden er lessen en instructiebijeenkomsten gehouden voor verschillende niveaus, jong en oud. Cultureel heeft Duitsland veel te bieden , dat ontdekte UNESCO ook, vandaar de werelderfgoederen in de vorm van de Romaanse bouwkunst in Hildesheim plus mooie binnenstad en de mijn Rammelsberg in Goslar. Als u met de kinderen een mijn bezoekt, zult u heel wat vragen krijgen over het leven en werken onder de grond. Dat is een geheel ander leven dan de tegenwoordige jeugd met internet en tabletten. Een familievakantie in Nedersaksen is rijk gevuld.

Vakantiepark Nedersaksen, een land van legendes… en legendarische schoonheid
Nedersaksen, een land van legendes… en legendarische schoonheid

Duitsland is een land met een geweldige historie en ik weet niet of je het gemerkt hebt, maar veel mensen denken aan Duitsland als een ‘makkelijke vakantiebestemming’, meer dan ergens anders. Natuurlijk, is het een land dat het al sinds tijden ‘goed doet’ en een aantrekkelijke levensstijl heeft.


038-3330101