Chat with us, powered by LiveChat
duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

In Brandenburg hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


219 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


283 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
6,4
Vakantiepark Ferienpark Ronshausen
Ferienpark Ronshausen


290 Km

Vakantiepark Ronshausen bevindt zich aan de rand van het Hessisches Bergland, aan het eind van een ...
8,5
Vakantiepark Europa Feriendorf
Europa Feriendorf


327 Km

Een vakantie in Sauerland is plezier voor het hele gezin, zeker als je met z’n allen in het Vakant...
7,2
Vakantiepark Ferienpark Frankenau
Ferienpark Frankenau


341 Km

Vakantiedorp Frankenau is gelegen in Duitsland, bij het plaatsje Frankenau. Er kunnen op het park ve...
7,5
Vakantiepark Hochsauerland Duitsland
Hochsauerland Duitsland


352 Km

Het vakantiepark Park Hochsauerland is midden in de natuur, tussen de mooie heuvels van het Sauerlan...
8,1
Vakantiepark Willingen
Willingen


355 Km

De vakantieparken in Willingen vindt u in de prachtige omgeving van het Sauerland. Willingen ligt v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


357 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit uw tuin heeft u uitzicht op de beboste hellingen van het Beierse Woud. In dit zonnige gebied is het heerlijk wandelen en fietsen door de ongerepte natuur. In de winter veranderd het Beierse Woud in een wintersportparadijs. Het vakantiepark ligt direct aan een meer met zwemmogelijkheden. De stad Kötzing bevindt zich op ongeveer tien kilometer Hier treft u onder meer een rodelbaan en een zwemparadijs.

Am Hohen Bogen is een prettig vakantiedorp om uw wintersportvakantie door te brengen. De skipistes bevinden zich op ongeveer zes kilometer van Vakantiepark Am Hohen Bogen. Het is dan ook geen overbodige luxe om een auto bij u te hebben. Ook om te wandelen of langlaufen is dit een uitstekend locatie. Het park bezit één leuk restaurant, waar u heerlijk kunt eten, tegen een relatief lage prijs. Het vakantiepark is sowieso redelijk betaalbaar en ook de service is over het algemeen goed.

Populair


In de omgeving van de vakantieparken in Brandenburg

De vakantieparken in Brandenburg staan in en dunbevolkte deelstaat nauw verbonden met de stad Berlijn. De hoofdstad van deze deelstaat is Potsdam, een andere grote stad die u hier kunt ontdekken is Cottbus. Cottbus is een hele oude stad, de eerste historsische feiten gaan bijna 2000 jaar terug in de tijd. Door al deze jaren heen was er altijd ruimte voor theater, muziek, toneel en ballet.

In de Stadthalle worden tegenwoordig nog steeds bekende evenementen georganiseerd zoals het Chinese staatscircus of het Russische staatsballet maar ook bekende popsterren traden hier op. Iets heel bijzonders is het Sansouci park in Potsdam, u weet niet wat u ziet, zeker als u bedenkt dat dit park met kasteel gebouwd is in een tijd zonder elektriciteit en snelle gereedschappen. In de stad Cottbus staat de Spremberger toren, het symbool van de stad uit de 13e eeuw. Dit is een van de onderdelen van de verdedigingswerken van de stad of wat er nog van over is. Het Kunstmuseum Dieselkraftwerk is een internationaal kunstmuseum die met speciale interactieve tentoonstellingen en speciale aanbiedingen kinderen en jongeren blijven uitnodigen voor een bijzondere ervaring, met succes overigens.

De omgeving van Spreewald bestaat uit ruim 1000km aan waterwegen en 300 diverse rivieren, u kunt hier op een platte boot rondvaren, heel bijzonder want u verwacht dit niet zo dicht bij de stad Berlijn. Daarnaast kunt u in deze zelfde omgeving fietsen huren en de omgeving verkennen op de fiets met 7000km aan fietspaden of huur een kano en ga de smalle stroompjes op. U komt langs eilandboerderijen en de veengebieden van de Schorfheide zijn prachtig. De kinderen en ouders kunnen hier samen genieten op het water, terwijl ze de geluiden van de stad nog haast horen. Bijna alles is mogeijk vanaf de vakantiehuizen in Brandenburg.


038-3330101