Chat with us, powered by LiveChat
duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

Beieren vakantieparken ( 2 resultaten)
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen beieren
Feriendorf Am Hohen Bogen


Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
Ferienland Sonnenwald


Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...


Vakantieparken in Beieren

Kies met een groep vrienden of met het hele gezin voor de vakantieparken in Beieren. De bungalowparken zijn goed verzorgd en de omgeving van Beieren heeft van alles in huis voor u. Vakantiepark Almberg in Beieren heeft duidelijk een inrichting gericht op families. Het omliggende natuurgebied is ideaal voor een picknick met de kids, een wandeling in de natuur of een fietstocht naar het volgende dorp of plaatsje. In de winter vormt deze zelfde omgeving een fijn skigebied. Het Chaletpark Sonnenwald is kleinschalig, met schone lucht en natuur. De accommodaties zijn wat kleiner en de opzet is gemoedelijk. Naast de voorzieningen voor sport, welzijn en fitness vindt u hier ook een uitgebreid restaurant, biertuin, wintertuin. Het ligt midden in het Beierse Woud dus wandelen, fietsen en genieten van de natuur begint bij uw voordeur. Bij het Eixendorfermeer ligt het vakantiepark Glasgarten, het ligt midden in het Beierse Woud compleet met golfbaan in de omgeving. Cultureel zult u hier veel glasmakers, glaskunst en alles wat daar bij hoort ontdekken. Dit zijn drie heel verschillende types vakantieparken in Beieren met het zelfde doel; de vakantiegangers kunnen hier maximaal genieten van natuur, sport en cultuur, voor een onvergetelijke vakantie in Duitsland.

De omgeving van de parken in Beieren

Het Beierse Woud en de Beierse Alpen bieden een prachtig landschap met bergen en meren. Bekende meren zijn bijvoorbeeld het Chiemmeer en de Konigsmeer. Bekende bergtoppen zijn Berchtesgaden en de Zugspitze op 2964m. hoogte. Het populaire skigebied Garmisch Partenkirchen ligt hier ook. Het Mittenwald is een geliefd wandelgebied voor de meer ervaren wandelaars. Als u lekker op stap bent met de kids, trek er op uit en pak niet alleen een sandwich in maar ook de voetbal. Onderweg even stoppen op een open veld is het toppunt van genot voor iedereen, rust voor de ouders en de kinderen kunnen hun gang gaan.

Bezienswaardigheden in Beieren

Bij Berchtesgaden kunt u een professioneel kuuroord bezoeken en kiezen voor volledige ontspanning in de omgeving van de zoutmijnen, fysiek en mentaal. Het Kehlsteinhaus is een van de bekende burchten die u kunt bezoeken aan de Konigsmeer, het vormde tot op zekere hoogte een veilige haven voor Hitler tijdens WOII. Dit is een topper voor het hele gezin, de toegang er naar toe is best wel spannend en deze ‘live’ geschiedenisles zullen de kinderen niet snel vergeten.

De Wieskirche is een schitterende kerk in Rococo stijl, een bedevaartskerk met schitterende muurschilderijen en een stukje belangrijke Europese geschiedenis. Als u de omgeving verkent neem de tijd voor het stoppen onderweg in een mooi plaatsje zoals Ludwigsthal of Frauenau, Freyung, Waldkirchen of Finsterau. Weet u wat zo leuk is van een vakantie in Beieren, u vindt overal terrasjes en restaurants of picknicktafels waar u wat kunt eten of drinken. Een familievakantie op en bij de vakantieparken in Beieren is super.


038-3330101