duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

In Saarland hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
L’Etang de Hasselfurth


52 Km

Het vakantiepark L'Etang de Hasselfurth staat in Lotharingen, in Bitche. Dit vakantiepark is complee...
7,8
Vakantiepark Les Trois Forêts
Les Trois Forêts


84 Km

In dit mooie complex zijn 800 houten cottages te vinden op 435 hectare grond van verschillende luxe ...
5,9
Vakantiepark Erhohlungspark Schindeldorf
Erhohlungspark Schindeldorf


84 Km

Het bungalowpark Schindelhof is gelegen in Hunsruck, 70 km ten zuiden van Koblenz, een leuke winkels...
7,6
Vakantiepark Eifel Ferienpark Prümtal
Eifel Ferienpark Prümtal


90 Km

Eifel Ferienpark Prumental is rustig gelegen aan de rand van het gebied de Eifel, niet ver van het g...
7,9
Vakantiepark La Sapinière
La Sapinière


91 Km

Het vakantiepark La Sapinière, omringd door een prachtige natuur, is gelegen in het plaatsje Hosing...
6,8
Vakantiepark Feriendorf Reinskopf
Feriendorf Reinskopf


92 Km

Het vakantiepark Reinskopf bevindt zich in de groene heuvels van het gebied de Eifel. Het park verhu...
7,9
Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein
Waldferienpark Gerolstein


96 Km

Het vakantiepark Waldferienpark is gelegen aan de rand van het prachtige Gerolstein, in de regio Rij...
8,1
Vakantiepark Feriendorf Felsenhof
Feriendorf Felsenhof


96 Km

Vakantiepark Felsenhof is een kleinschalig vakantiepark in de regio Rheinland Pfalz, in het prachtig...
Vakantiepark Felsenhof is een kleinschalig vakantiepark in de regio Rheinland Pfalz, in het prachtige Duitsland. Er kunnen luxe bungalows gehuurd worden, er is keuze uit verschillende types. Op het park zijn verscheidene faciliteiten zoals een gezellige bar, leuke kinderboerderij, speeltuin, tennisbanen, visvijver en een zwembad waar altijd wel wat te beleven is.

In de buurt van vakantiepark Felsenhof is ook heel wat te doen, zo ligt het plaatsje Gerolstein op een paar kilometer afstand van het vakantiepark. Hier vindt u allerlei winkeltjes, restaurants en een zwembad. Kortom een topvakantie!

Populair


Vakantie in Saarland

Liefhebbers van sportvissen kunnen uitstekend uit de voeten in dit waterlandschap, informeer wel eerst naar de visvergunning op uw vakantiepark. Dankzij de diverse zwemparadijzen en zwembad in Saarland kunt u zelfs met slecht weer genieten van spetterend vakantieplezier met de kids. Ontdek het Bostalmeer en het Losheimermeer, hier kunt u fantastisch met de kids uitwaaien aan het strand, om het meer fietsen en watersport proberen. Laat uw kinderen surflessen nemen zodat ze veilig kunnen genieten van de watersportactiviteiten. Het Losheimermeer ligt op 330m hoogte en het ligt dichtbij het drielandenpunt Duitsland Frankrijk Luxemburg.

Er ligt vlakbij het meer een speciaal aangelegde skateroute. Verder vindt u hier alle mogelijkheden bij het Kneippcentrum , watersport in de vorm van duiken, surfen, zeilen, waterfietsen, kano varen en vissen op het stuwmeer. Het Bostalmeer is het grootse meer van Zuid Duitsland compleet met zandstrand en watersport. Houd overal rekening met de geldende regels zoals surfvergunning. Wandelen en fietsen in Saarland is heerlijk dankzij de natuurlijke omgeving en de talloze routes, al of niet gezinsvriendelijk of met een hoog adrenaline gehalte. Wintersport in Sarland is heerlijk in de regio Saar Lor Lux, met activiteiten als skisport, rodelbanen, ijsbanen en langlaufen. Bij skigebieden in de omgeving van vakantieparken in Saarland kunt u denken aan Feldberg met 14 liften en 16 pistes, la Bresse Hoheneck of Idarkopf.

Cultuur in Saarland

De hoofdstad van de deelstaat is Saarbrucken. Deze stad speelt cultureel een belangrijke rol. De Alte Brucke is de oudste brug van de stad en dateert uit 1547, het verbindt Saarbrucken met St Johann. In de 18e eeuw was het een rijke stad met welvarende mijnbouw, dit ziet u nog terug in de vele historische gevels en het slot van Saarbrucken of de Ludwigskirche. Als u lekker wilt eten moet u in Saarbrucken zijn, dat is ook het geval als u een bierkelder wilt bezoeken of een van de vele kunstmusea. Zij die graag een dagdeel winkelen tijdens een vakantie kunnen uitstekend terecht in Saarbrucken. Vakantieplezier in Saarland heeft vele gezichten.


038-3330101