Logo Vakantieparken.nl Logo Vakantieparken.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De leukste Roompot parken in Nederland

Nederland staat bekend om zijn prachtige landschappen, gezellige steden en leuke vakantieparken om uit te kiezen. Een van de meest populaire manieren om van ons land te genieten, is door een verblijf in een van de vele Roompot vakantieparken in Nederland. Roompot biedt een breed scala aan vakantieparken in Nederland voor zowel gezinnen als koppels. In deze blog zullen we enkele van de leukste Roompot parken in Nederland verkennen.

De leukste Roompot parken in Nederland

Op Roompot vakantie in Nederland

Een Roompot vakantie in Nederland biedt een geweldige gelegenheid om te genieten van de prachtige natuur, culturele bezienswaardigheden en mooie steden die het land te bieden heeft. Roompot vakanties is een van de meest populaire aanbieders van vakantieparken en accommodatie in Nederland. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende vakantie aan het strand, een avontuurlijke vakantie in de natuur of een culturele verkenning van Nederland. Roompot biedt diverse mogelijkheden voor elke vakantieganger.

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Vakantiepark Roompot Beach Resort in Nieuwvliet-Bad is het perfecte park voor een strandvakantie in eigen land. Het park heeft een breed scala aan accommodaties die er allemaal voor zullen zorgen dat jij de leukste Roompot vakantie beleeft. Witte huisjes met rieten daken, houten beach lodges met een veranda, grotere villa’s met drie slaapkamers en een infraroodsauna. Genoeg keuze uit luxe accommodaties!

vakantiehuisje
Prachtige en luxe accommodaties op Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Een houten pad brengt je vanuit het park zo naar het grote strand op wandelafstand, waar het water heerlijk verkoelend is op warme zomerdagen. Op het park vind je een binnenzwembad met een supergrote waterglijbaan. Als het weer wat minder is, kun je de hele dag hier terecht en beleef je alsnog je zwemplezier. Het park beschikt over een restaurant waar ze elke dag weer voor je klaarstaan om de lekkerste gerechten klaar te maken.

zee en strand
Hier kan je heerlijk uitwaaien op de Noordzeekust

Langs het strand loopt een kilometerslange wandel- en fietspad. Je kunt op het park een elektrische fiets huren en een tocht maken langs de kust naar Sluis of Cadzand, twee typisch Zeeuws-Vlaamse stadjes waar het bourgondische leven voorop staat. Je kunt hier genieten van de lekkerste hapjes, drankjes en sfeer. Ook kun je de Belgische grens over fietsen en een bezoek brengen aan het mondaine Knokke-Heist, misschien ken je deze plek wel van de Netflix-serie "Knokke Off". 

gezin dat op de veranda speelt/ Lachende kinderen en ouders die kijken, met bomen op de achtergrond
Plezier voor jong en oud bij Beach Resort

Roompot Hof Domburg

Schilderachtig vakantiepark Roompot Hof Domburg is een prachtig vakantiepark dat zich achter de duinen en direct naast het pittoreske dorp bevindt. Het vakantiepark in Zeeland wordt omschreven als het ideale vakantiepark voor gezinnen met kinderen, en wij zijn het hier helemaal mee eens. Naast zonnebaden en strandwandelingen is er ook op het park in zomer en winter van alles te doen. Neem een duik in het zwembad of glij van een van de spannende waterglijbanen, gooi een strike op de bowlingbaan of verwen jezelf met een behandeling in het kuur- en beautycentrum.

kind van glijbaan af
Waterplezier op Hof Domburg

Domburg heeft alle ingrediënten voor een topvakantie. Het park beschikt over talloze faciliteiten, zodat niemand zich ooit hoeft te vervelen tijdens de vakantie. Het park ligt vlak aan het strand van Oostkapelle, en dit strand staat in de top 10 van de schoonste stranden van Nederland. Dit strand is ook zeker een bezoekje waard tijdens warme dagen; je kunt er genieten van de zon en het verkoelende water. In de winter kun je ook altijd nog de mooiste strandwandelingen maken.

luchtfoto van vakantiepark hof domburg
De prachtige omgeving waar Roompot Hof Domburg zich bevindt

Ben je een fan van boten? Dan kun je op het strand genoeg bijzondere boten spotten in de zee, want de boten die naar de havens van Vlissingen en Antwerpen gaan, varen namelijk langs het strand en vlakbij de kust.

avondzon aan de kust
Geniet van de ondergaande zon op het strand in Zeeland

Roompot Gulpen

Even helemaal bijkomen op het rustige vakantiepark Roompot Gulpen. Dit is perfect als je op zoek bent naar ontspanning. Toch is er op dit prachtige vakantieplekje tussen de heuvels geen sprake van verveling. De hele familie geniet van het comfortabele vakantieverblijf en het park met de eigen brasserie, inclusief take-away. Het personeel staat elke dag voor je klaar om de lekkerste gerechten te bereiden, want op vakantie hoef je natuurlijk niet zelf te koken. 

op het strand zittende mensen
Heerlijk genieten aan het strand vanaf vakantiepark Gulpen

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen in een van de verschillende speeltuinen of bij de Kids Club, waar medewerkers elke dag weer klaarstaan om de leukste spelletjes en activiteiten te organiseren. De kinderen kunnen met leeftijdsgenootjes de leukste spelletjes spelen. De boodschappen die je eventueel nodig hebt, kun je uiteraard op het park halen bij de minishop. Bij de Service Point kun je leuke uitstapjes plannen, want in de omgeving van dit vakantiepark is van alles te beleven.

huisjes in heuvel
Bijzondere accommodaties in het heuvellandschap

Maastricht is een prachtige stad waar je goed kunt winkelen en kunt genieten van gezellige terrasjes en restaurants. Ook het Duitse Aken en het Belgische Luik zijn goede plekken om te winkelen. Na deze vakantie kom je thuis met de leukste nieuwe aanwinsten. De stad Valkenburg vind je ook in de buurt van het vakantiepark. Hier kun je de grotten bezoeken of abseilen vanaf de hoge toren. De kinderen willen wellicht een bezoek brengen aan het sprookjesbos van Valkenburg.

maastricht
Vergeet Maastricht zeker niet te bezoeken vanaf deze vakantiepark!

Roompot Beach Resort

Op zoek naar een vakantiepark van Roompot in Zeeland waar van alles te doen is en waar je accommodatie aan het strand staat? Roompot Beach Resort voldoet dan aan jouw wensen. Op dit park is van alles te beleven en hoef je je nooit vervelen. Begin de dag met een paar uurtjes in de zon op het strand of neem juist een ochtendduik in de zee. Als je meer actie wilt, kun je een surfplank huren en de golven gaan verkennen. Als je weer terug bent bij het park, kunnen de kleintjes gaan knutselen in de Kids Club. Bij deze Club staan ze elke dag klaar voor jouw kinderen om de leukste spelletjes te organiseren. De oudere kinderen kunnen gamen in de ChillZone of met het hele gezin naar het zwembad gaan. Op zo'n lange waterglijbaan wordt iedereen stiekem weer kind. En daarna kun je naar de Beach Club Bestevaer gaan, waar je met een drankje en een hapje uitkijkt over de zee. Dat klinkt toch als een perfecte vakantiedag? Roompot Beach Resort biedt het allemaal.

roompot beach resort
Vakantiepark Beach Resort bezorgt je een bijzondere vakantie

De plek Kamperland en de omgeving hebben veel uitstapjes te bieden. Zo kun je teruggaan in de tijd in het prachtige Zierikzee of de leuke winkels van Veere ontdekken. Ben je op zoek naar actie? Dan kunnen ze je bij het Watersportcentrum Schotsman helpen. Hier worden allerlei watersportactiviteiten georganiseerd, zoals waterskiën, wakeboarden of monoskiën. Een bezoek aan de stad Middelburg raden wij ook zeker aan. Dit is een historische stad die een steeds modernere twist krijgt. Deze stad speelde tijdens de VOC-tijd een grote rol, en in een van de musea vertellen ze je er alles over.

historische gebouwen kamperland
Ontdek het kleurrijke centrum van Middelburg

Roompot Callantsoog

Een vakantiepark weg van de drukte, maar nog dichtbij genoeg om de drukte op te zoeken? Roompot Callantsoog voldoet aan al je wensen. Je vakantiehuis ligt middenin de duinen en bevindt zich op slechts 500 meter afstand van het strand. De dag beginnen met een ontbijtje op de veranda met uitzicht op de prachtige natuur, en dan rustig de dag doornemen. Gaan jullie een bezoek brengen aan het spannende Fort Kijkduin? Of gaan jullie liever naar het strand en af en toe een duik nemen? De omgeving verkennen is natuurlijk ook altijd een optie. Er is in ieder geval genoeg te doen op deze park van Roompot in Zeeland, zodat niemand zich hoeft te vervelen.

kleurrijke huis met gele muur
Kleurrijke accommodaties vind je bij Roompot Callantsoog!

Callantsoog is een echte vakantieplaats vol sfeer en gastvrijheid. Dat is toch alles wat je zoekt voor jouw vakantie. Fietsen of wandelen door de duinen naar een van de mooiste stranden van Nederland. Lekker breed en altijd een strandpaviljoen in de buurt voor een hapje en een drankje. Het duingebied Zwanenwater is fantastisch voor liefhebbers van mooie wandelingen en het prachtige natuurgebied zorgt voor onvergetelijke uitzichten. In het centrum van Callantsoog vind je gezellige terrassen en eettentjes waar je kunt genieten van de lekkerste typische gerechten. Voor een vakantie aan de Noordzeekust is Callantsoog perfect, je hebt niet de drukte van Scheveningen, maar je bevindt je wel nog steeds aan de kust.

duinen callantsoog
De duinen in Callantsoog zijn heerlijk om tot rust te komen

Roompot Ameland

Op vakantiepark Roompot Ameland kom je helemaal tot rust en kun je genieten van luxe. Op dit park ben je even helemaal weg van het dagelijks leven en kun je gebruik maken van de talloze faciliteiten. Vanaf het park heb je uitzicht op vuurtoren, die 's nachts over het eiland schijnt. Heb je zin om een hapje te gaan eten? Dan hoef je het park niet eens af met de heerlijke en gezellige brasserie op het terrein. Wil je liever in je eigen accommodatie eten, dan kun je een pizza of burger halen bij de take-away. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen op dit park; ze kunnen in een van de speeltuinen hun energie kwijt of juist naar de kidsclub, waar allerlei spelletjes worden georganiseerd. Op warme zomerdagen kun je een bezoek brengen aan het strand, dat je in de buurt van het park vindt. Hier kun je de hele dag in de zee dobberen of op het strand liggen met de heerlijke zon op je gezicht.

rivier met huisjes aan het water
Je vindt comfort en luxe bij Roompot Ameland

Ameland is het mooiste eiland voor natuurliefhebbers en vakantiegenieters. Op Ameland kun je alles te voet of per fiets bereiken, dus huur zeker een fiets om er op uit te gaan! De wandeling naar het strand is nog geen kilometer en onderweg loop je door een prachtig natuurgebied. Heb je zin om het water op te gaan, dan kun je met een rondvaart of wadhop tocht naar Terschelling of Schiermonnikoog gaan. Deze twee eilanden zijn beide zeker de moeite waard om te bezoeken. Na zo'n gezellige drukke dag kun je weer bijkomen op het park in je luxe accommodatie.

vuurtoren in de verte in de duinen
Wist je dat je de vuurtoren in Ameland kunt bezoeken en naar boven kunt gaan?

Of je nu op zoek bent naar een ontspannende vakantie aan het strand, een avontuurlijke vakantie in de natuur of een culturele verkenning van Nederland, Roompot vakanties biedt diverse mogelijkheden voor elke reiziger. Zorg ervoor dat je de beschikbaarheid en de actuele voorzieningen op de specifieke locatie van je keuze controleert voordat je boekt en geniet van een onvergetelijke vakantie in eigen land!

Op Vakantieparken.nl vind je bovenstaande en veel meer Roompot parken die perfect zijn voor jouw vakantie in Nederland.



Auteur: Ferhat