Chat with us, powered by LiveChat
belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

Belgische Kust vakantieparken ( 2 resultaten)
7,7
Vakantiepark Sunparks Oostduinkerke belgische-kust
Sunparks Oostduinkerke


Het vakantiepark Oostduinkerke is gelegen in Vlaanderen en ligt aan de prachtige kust. Er worden hie...
7,6
Vakantiepark Park de Haan belgische-kust
Park de Haan


Het vakantiepark de Haan ligt in het mooie Vlaanderen aan de bruisende Belgische kust. Iedereen droo...


Vakantieparken in Belgische Kust

Een vakantie aan de Belgische kust is zeker een aanrader als u van zon, zee, zand en gezelligheid houdt. Bij de badplaatsen liggen mooie stranden. Het hele gezin kan hier genieten van het strand, watersport en het bezoeken van musea of een pretpark. De kustlijn van ruim 67km lang biedt gezellige stranden en badplaatsen. In het voorjaar en de zomer zult u hier de meeste gasten aantreffen. Dankzij de tram die de badplaatsen onderling met elkaar verbindt, hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeren en files. We vertellen u graag wat meer over een paar van de badplaatsen en activiteiten aldaar. Nieuwpoort is een populaire badplaats, de stranden zijn lekker ruim en schoon. De Pier en het wandelpad langs de havengeul zijn een paar voorbeelden van locaties waar u fijn kunt wandelen. Een deel van de badplaats is autovrij. Leuk voor een excursie met kinderen is een bezoek aan de kinderboerderij Lenspolder en deelnemen aan de natuurwandelingen met opdrachten.

Knokke Heist biedt een strand met veel activiteiten en georganiseerde evenementen. De watersportactiviteiten zoals surfen en zeilen zijn goed verzorgd inclusief verhuur van sportuitrusting en surf- en zeillessen nemen. Liefhebbers van natuur zullen hier plezier beleven aan de natuurgebieden in de omgeving zoals het Zwin, baai van Heist en Sashul. Hier kunt u fijn wandelen en fietsen.
Koksijde is een complete badplaats en kustgemeente in de omgeving van de vakantieparken aan de Belgische kust. Op de mooie stranden en gezellige terrasjes kunt u ontspannen en mensen kijken. U beleeft hier plezier aan het strand en de watersport. Ontdek hier ook de aantrekkelijke cultuur met een bezoek aan het Nationaal Visserijmuseum of het Abdijmuseum. U kunt deelnemen aan de Erfgoedwandelingen in en om deze plaats, een topper als u van wandelen en historie houdt.

Middelkerke is een mooie badplaats met actieve stranden. Er worden zeker tijdens het hoofdseizoen diverse activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Hier worden ook jaarlijks het Stripfestival en de Noordzee fakkeltocht gehouden. Als u hier aan wilt deelnemen, kunt u uw vakantie in België rond deze activiteiten plannen.
De Panne is een populaire badplaats met de breedste stranden van België. Er is alle ruimte voor de watersport met zeilen en surfen, u kunt fijn genieten van alles wat het strand te bieden heeft. Strandzeilen is een van de populaire strandactiviteiten hier. U kunt er leuk winkelen, op de boulevard kunt u gezellig wandelen. De duinen en het strand zijn schoon en nog behoorlijk natuurlijk. Op de boulevard kunt u skelters en fietsen huren.

Als u met kinderen op stap bent, is een bezoek aan het attractiepark Plopsaland geen’must’ maar wel een aanrader. In de omgeving van de vakantieparken aan de Belgische kust beleeft jong en oud maximaal vakantieplezier. U komt tijd te kort tijdens een deze kustvakantie, zoals ik schrijfruimte te weinig heb om u ‘alles’ te vertellen over de Belgische kust.

Vakantiepark Kunt u het geheim bewaren van de Belgische kust?
Kunt u het geheim bewaren van de Belgische kust?

Wilt u een geheim horen? Natuurlijk, dat wil toch iedereen. Geheimen zijn vaak heel intrigerend en dit geheim dat tijdens één van mijn reizen ontdekte, is er één die zelfs de meest wereldwijze reizigers zal fascineren… het geheim van de Belgische Kust.


038-3330101