Chat with us, powered by LiveChat
frankrijk-3

Actieve verkenningstocht door
Frankrijk

frankrijk-1

Bourgondisch genieten in
Frankrijk

frankrijk-2

De beste wintersportvakantie beleven in
Frankrijk

In Île-de-France hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.

Vakantieparken in Ile de France, Parijs

De vakantieparken in Ile de France, Parijs staan op mooie locaties. Het vakantiegebied Ile de France is het gebied rondom Parijs, niet ver van de stad met de geneugten van de stad en toch midden in een natuurlijke omgeving.

U vindt hier van allebei het beste. In Ile de France kunt u negen steden ontdekken evenals veel kanalen, 400 parken en tuinen, historische dorpen en abdijen die een prachtig geheel vormen met het landschap. Verwen uzelf met een bezoek aan mooie steden als Versailles, Fontainebleau of Provins.

Als u langs de oevers van de Oise wandelt of fietst, komt u langs de mooiste plekjes. Parijs is de hoofstad van Ile de France, dit is een wereldstad die bol staat van cultuur, amusement en geschiedenis. Velen hebben al deze stad bezocht en ontdekt onder romantische omstandigheden of misschien wel tijdens een schoolexcursie dus iedereen heeft andere herinneringen aan de stad.

Populair


De vakantieparken in Ile de France Parijs

De gezellige vakantieparken in Ile de France Parijs zijn niet zomaar recreatieparken. Op deze parken kunt u gezellige vakantiehuizen boeken, met onderlinge verschillen in maat en luxe. Ook de inrichting van de parken kan onderling verschillen. Op een familievakantiepark zult u meer voorzieningen voor kinderen aantreffen zoals zwembad, speeltuin, internet en amusement voor ouders en kinderen tijdens de schoolvakanties. Op een sportvakantiepark treft u meer faciliteiten voor sportieve activiteiten aan zoals zwembad, sportvelden, sauna en fitness, tennisbaan.

Het thema wellness wordt populairder en steeds meer parken spelen hier op in met een hammam of whirlpool op het park. Surf naar het park van uw keuze en kijk of het de gewenste voorzieningen heeft te bieden, alles voor een geslaagde vakantie.

Parijs

Parijs is de stad van sfeer van de lichtjes, van romantiek, van de Eifeltoren, van zoveel, het is tenslotte een van de vier grote wereldsteden. In deze omgeving kunt u een vakantiehuis boeken op een vakantiepark in Ile de France Parijs. Miljoenen toeristen hebben al van deze stad genoten, ieder op een eigen manier.

De Seine is onafscheidelijk verbonden met deze stad door talloz bruggen, dat geeft de stad een plezierige sfeer. De stad staat bol van bezienswaardigheden in de vorm van musea, stadswandelingen, historische monumenten. Wat velen niet weten is dat een familievakantie in dezelfde stad erg leuk is. Bezoek de dierentuin in het bois de Vincennes op een schiterrende plek in de stad. Ontdek de speeltuin, marionettentheaeter, tennisbanen en recreatievijver bij het Palais du Luxembourg. En dan natuurlijk het bekende Disneyland Parijs met de talloze bruisende attracties voor groot en klein. Maak samen een boottocht over de Seine of kies met z’n allen voor een ballonvaart over de stad. Alles is mogelijk in de omgeving van deze recreatieparken in Ile de France Parijs.


038-3330101