Chat with us, powered by LiveChat
frankrijk-3

Actieve verkenningstocht door
Frankrijk

frankrijk-1

Bourgondisch genieten in
Frankrijk

frankrijk-2

De beste wintersportvakantie beleven in
Frankrijk

Nord-Pas-de-Calais vakantieparken ( 2 resultaten)
6,4
Vakantiepark Residence les Hauts de Valjoly nord-pas-de-calais
Residence les Hauts de Valjoly


Résidence les Hauts de Valjoly is een rustige residentie in een landelijke omgeving op korte afstan...
Bleriot Plage


Vakantiepark Bleriot Plage hebben van alles in huis voor een prettig verblijf. De appartementen zijn...


Vakantieparken in Nord Pas de Calais

Beleef plezier aan een ontspannen vakantieverblijf in de vakantieparken in Nord Pas de Calais. De parken zijn goed verzorgd. Het vakantiepark Residence les Hauts de Valjoly ligt in een landelijke omgeving niet ver van het grootste meer in Frankrijk. Huisdieren zijn welkom en u kunt kiezen uit verschillende types appartementen. De speelweide en parkeerterrein zijn voorzieningen op het park, direct buiten het recreatiepark ligt het meer Valjolu met de bruisende watersport, het Aqutica waterpark , het natuurpark l’Avesnois en de dierentuin Maubeuge.

Het vakantiepark les Jardins de la Cote d’Opale biedt comfortabele vakantiehuizen en ligt in een bosrijk gebied. Er is een zwembad voor jong en oud, de tennisbaan ligt klaar voor u en net buiten het park ligt het strand en een manege. De bezoekers van dit vakantiepark in Nord Pas de Calais hebben alles binnen handbereik voor een onvergetelijke vakantie. Het vakantiepark La Plage ligt in het vissersplaatsje le Crotoy direct aan het strand. U kunt hier kiezen uit verschilldende types vakantiehuizen.

Er is een zwembad op het park evenals een speelplaats, leuk voor de kids en er zijn diverse praktische voorzieningen waar u gebruik van kunt maken zoals wasserette en garage. In het dorp le Crotoy en Saint Valery sur Somme kunt u gezellig uit eten of wat drinken. De omgeving op de fiets verkennen vanaf de parken is zeker een aanrader, het is leuk voor het hele gezin en u ziet echt wat van de omgeving van de vakantieparken in Nord Pas de Calais.

Een vakantie in Nord Pas de Calais

In de omgeving van Nord Pas de Calais kunt u diverse mooie plekjes bekijken en leuke dingen doen met de kinderen. Het aanbod van musea is afwisselend met kunst zoals het Musee de Roubais, veel actiever en realistischer is het

historische Mijncentrum van Lewarde, het grootse mijnbouwmuseum van Europa in een oude mijnschacht , uw gids zijn voormalige mijnwerkers, het mijntreintje rijdt nog steeds door de lange mijngangen. In het museum van La Coupole bij Saint Omer is een koepelvormige bunker waar Hitler experimenteerde met raketten, bizar maar ook historisch. Als u de omgeving van de vakantieparken in Nord Pas de Calais verkent, komt u zeker langs de symbolische klokkentorens , er zijn er ruim 50 in dit vakantiegebied, de oudste staat in Boulogne sur Mer.

Deze kunt u vaak beklimmen en deze kunnen spannend hoog zijn, zeker voor de wat kleinere kinderen. Breng een bezoek aan de stad Lille, overdag kunt u hier eindeloos winkelen en in de avond en nacht kunt u hier gezellig en in diverse stijlen uitgaan. Het aanbod van restaurants en gezellige eetgelegenheden is gevarieerd qua stijl en prijs. Een verblijf op een vakantiepark in Nord Pas de Calais is voor alle leeftijden leuk.


038-3330101