Logo Vakantieparken.nl Logo Vakantieparken.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Het mooiste vakantiepark in Limburg: Noord, Midden, Zuid

Het mooiste vakantiepark in Limburg: Noord, Midden, Zuid

Ontdek het veelzijdige landschap van Limburg met onze selectie van de mooiste vakantieparken. Van groene natuuroases tot bruisende recreatiefaciliteiten, deze vakantieparken bieden de perfecte uitvalsbasis om te genieten van alles wat Limburg te bieden heeft. Verken de natuur, historische stadjes en geniet van de Limburgse gastvrijheid. Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning of avontuur en activiteiten voor het hele gezin, onze lijst van vakantieparken in Noord-Limburg, Zuid-Limburg en Midden-Limburg heeft voor elk wat wils. Laat je inspireren en plan je volgende onvergetelijke vakantie in het prachtige Limburg!

1. Luxe vakantiepark Noord-Limburg

Resort Arcen is een luxe vakantiepark in Noord-Limburg, ontworpen voor een topvakantie. Het park is kindvriendelijk en biedt moderne villa's en chalets voor een comfortabel verblijf. Voor de mogelijkheid om huisdieren mee te nemen betaal je een beetje extra. Het veelzijdige park beschikt onder meer over een subtropisch zwemparadijs, zwem- en vismeertje, aan zee, kinderboerderij, sportveld, recreatieteam, midgetgolfbaan en meer. Door de aanwezigheid van een mini-markt, restaurant met panoramaterras en café/bar heb je alles wat je nodig hebt om het park niet af te hoeven.

Het gebied

Resort Arcen bevindt zich in een gebied met vele mogelijkheden. Verken de prachtige natuur door te fietsen of te wandelen door bossen, stuifduinen, maasdorpjes en langs beekdalen en Maasoevers. Geniet van het levendige centrum van Arcen, bezoek het Oorlogsmuseum Overloon of verken de kasteeltuinen van Arcen. Kortom, er is voldoende te beleven op en rondom vakantiepark Resort Arcen.

2. Vakantiepark Midden-Limburg in de natuur

Weerterbergen is een veelzijdig vakantiepark in Midden-Limburg. Onderdeel van de Roompot Vakanties-keten, biedt het park diverse accommodaties, van comfortabele bungalows tot luxe villa's, geschikt voor groepen van verschillende groottes. De accommodaties zijn modern en van alle gemakken voorzien en als je bereid bent een beetje extra te betalen mag de hond ook mee. Het park heeft een breed scala aan faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin, zoals een subtropisch zwembad, indoor speeltuin, Glow in the Dark golfbaan, bowlingbaan en sportveld. Daarnaast zijn er verschillende restaurants en een supermarkt op het park aanwezig.

De locatie

Weerterbergen is gelegen in een bosrijk gebied nabij Weert met vennen en heide. Gasten kunnen genieten van de landschappen van de Weerter- en Budelerbergen en het nabijgelegen Nationaal Park De Groote Peel verkennen via fiets- en wandelroutes. Het boeken van een accommodatie op vakantiepark Weerterbergen is de ideale keuze voor een vakantie in Midden-Limburg in de natuur.

3. Vakantiepark Midden-Limburg in Susteren

Ontdek EuroParcs Resort Limburg, een vakantiepark gelegen in de groene omgeving van Limburg. Er is een diversiteit aan verschillende accommodaties om uit te kiezen, van eenvoudige chalets tot luxe vakantiehuizen met een knipoog naar de Limburgse vakwerkhuizen. Huisdieren hoeven niet thuisgelaten te worden, indien je bereid bent voor hun verblijf te betalen. Het park heeft een recreatievijver en biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een binnenzwembad, wellness center, strandbad, restaurant, snackbar, versmarkt en animatie. Het Hommelheidetuin biedt plezier voor de kinderen met een speeltuin, minigolfbaan en meer.

In de buurt

Met een directe ligging nabij Duitsland en België, biedt het park een ideale uitvalsbasis voor ontspanning en verkenning. Verken de prachtige omgeving met het IJzerenbos en het historische stadje Susteren, waar je kunt wandelen en genieten van bezienswaardigheden zoals de Sint-Amelbergabasiliek. Vergeet ook niet te genieten van de culinaire traktaties zoals Vlaamse friet en Limburgse vlaai. Dit park is dus de perfecte keuze voor een veelzijdige vakantie in Limburg.

4. Luxe vakantiepark Zuid-Limburg nabij Maastricht

Resort Mooi Bemelen is een luxe vakantiepark gelegen in het schilderachtige dorpje Bemelen, in het hart van Zuid-Limburg. Het biedt diverse accommodaties, van comfortabele vakantiehuizen tot sfeervolle chalets, geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Er zijn ook accommodaties aanwezig waar je met de hond verblijven als je een klein bedrag extra betaald. Het verwarmde zwembad, de speeltuinen en het restaurant op het park zorgen voor ontspanning en plezier. Wil je een avondje BBQ-en of gourmetten? Resort Mooi Bemelen kan dit volledig verzorgen op bestelling.

De ligging

Bovendien is de ligging van Bemelen gunstig voor het verkennen van de omgeving, met de bruisende stad Maastricht en pittoreske plaatsen zoals Valkenburg in de buurt. Omgeven door de natuur, met bossen en wandelpaden voor de deur, is het een ideale bestemming voor wandelaars. Fietsverhuur is mogelijk als je liever op de fiets op verkenning uitgaat. Resort Mooi Bemelen biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie in Zuid-Limburg.

5. Kleinschalig vakantiepark Zuid-Limburg

Domein Hellebeuk is een kleinschalig vakantiepark gelegen in het charmante Valkenburg, in Zuid-Limburg. Het park biedt comfortabele accommodaties, zoals vakantiehuizen en appartementen, ideaal voor gezinnen en groepen. Elke accommodatie is gezellig ingericht en voorzien van de nodige faciliteiten, sommige hebben zelfs een privétuin of balkon. Tegen extra betaling is het in bepaalde accommodaties mogelijk om met de hond te verblijven. Domein Hellebeuk heeft een intieme en gastvrije sfeer, perfect voor reizigers die op zoek zijn naar rust en een idyllische omgeving.

De omgeving

Het vakantiepark is gunstig gelegen op korte afstand van het centrum van Valkenburg, waar je kunt genieten van de sfeer, terrasjes, winkels en restaurants. Valkenburg biedt ook interessante culturele bezienswaardigheden, zoals kastelen en de Valkenburgse grotten. Of je nu wilt ontspannen in je accommodatie of de omgeving wilt verkennen, Domein Hellebeuk biedt de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Zuid-Limburg.

Boek hier jouw verblijf op een vakantiepark in Limburg!

Wacht niet langer en boek nu jouw verblijf op een vakantiepark in Noord-, Midden-, of Zuid-Limburg via Vakantieparken.nl! Met ons ruime aanbod van vakantieparken in Nederland helpen we je graag bij het vinden van de perfecte locatie die aan al jouw wensen voldoet. Of je nu met het gezin, vrienden of partner op vakantie gaat, Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Je selecteert eenvoudig jouw favoriete accommodatie door gebruik te maken van de zoekfilters. Hiermee kun je onder meer aangeven naar wat voor soort vakantie je op zoek bent en welke faciliteiten er precies op het vakantiepark aanwezig moeten zijn. Dus pak je koffers en ontdek de schoonheid van Limburg vanuit een comfortabele en gezellige accommodatie op een vakantiepark!



Auteur: Marloes