Logo Vakantieparken.nl Logo Vakantieparken.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vijf vakantieparken met boomhutten in Europa

Vijf vakantieparken met boomhutten in Europa

Als je op zoek bent naar een unieke en avontuurlijke vakantie-ervaring, dan is een verblijf in een boomhut op een vakantiepark de perfecte optie voor jou. In Europa zijn er verschillende vakantieparken waar je in een boomhut kunt slapen, omringd door de natuur en weg van de drukte van het dagelijks leven. Hieronder zijn enkele vakantieparken met boomhutten waar je kunt genieten van deze unieke ervaring.

1. Treehotel, Zweden

Het Treehotel in Zweden is een uniek en prachtig vakantiepark waar gasten in bijzondere boomhutten kunnen overnachten. Het park is gelegen in de bossen van Lapland, omringd door de ongerepte natuur. Gasten kunnen kiezen uit verschillende boomhutten, waaronder de Mirrorcube, de Bird's Nest en de UFO, elk ontworpen door een andere architect en met een eigen thema. De boomhutten zijn allemaal voorzien van moderne faciliteiten en bieden een prachtig uitzicht op de omliggende natuur. Naast het verblijf in de boomhutten biedt het Treehotel ook verschillende activiteiten aan, zoals sneeuwscooter tochten en husky sledetochten in de winter en mountainbiken en kanoën in de zomer. Het Treehotel is een bijzondere en onvergetelijke ervaring voor iedereen die op zoek is naar avontuur en rust in de natuur.

2. Les Cabanes de Labrousse, Frankrijk

Les Cabanes de Labrousse is een prachtig vakantiepark in het hart van de Ardèche in Frankrijk. Het park biedt verschillende boomhutten die gebouwd zijn in bomen die honderden jaren oud zijn. Elke boomhut heeft zijn eigen unieke ontwerp en biedt gasten een prachtig uitzicht op de omliggende natuur. Naast het verblijf in de boomhutten biedt het park ook verschillende activiteiten aan, zoals kanoën en paardrijden in de omliggende rivieren en bossen. De boomhutten zijn allemaal voorzien van moderne faciliteiten en bieden gasten een unieke en rustige ervaring in de natuur. Les Cabanes de Labrousse is de perfecte plek voor gasten die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke vakantie-ervaring, omringd door de rust van de Ardèche.

3. Baumhaushotel Solling, Duitsland

Baumhaushotel Solling is een prachtig vakantiepark in het Solling-Vogler Nature Park, gelegen in de deelstaat Nedersaksen in Duitsland. Het park biedt verschillende boomhutten die gebouwd zijn in de bomen van het bos. Elke boomhut is uniek ontworpen en biedt gasten een prachtig uitzicht op de omgeving. Gasten kunnen kiezen uit verschillende boomhutten, van knusse hutten voor twee personen tot grote hutten voor het hele gezin. Naast het verblijf in de boomhutten biedt het park ook verschillende activiteiten aan, zoals wandelen, fietsen en paardrijden in de omliggende natuur. De boomhutten zijn allemaal voorzien van moderne faciliteiten en bieden gasten een unieke en rustige ervaring in de natuur. Baumhaushotel Solling is de perfecte plek voor gasten die op zoek zijn naar een unieke vakantie-ervaring in de rustige en prachtige omgeving van het Solling-Vogler Nature Park.

4. Vippa Island, Noorwegen

Vippa Island is een uniek en afgelegen vakantieoord gelegen aan de westkust van Noorwegen. Het eiland is alleen bereikbaar per boot en biedt gasten een unieke ervaring in de ongerepte natuur. Het eiland heeft verschillende accommodaties, waaronder boomhutten die in de bomen zijn gebouwd en een prachtig uitzicht bieden op de omliggende fjorden en bergen. Gasten kunnen ook verblijven in hutten die zijn gebouwd op de rotsen aan de kustlijn of in tenten op het strand. Het eiland biedt verschillende activiteiten aan, zoals wandelen, vissen en kajakken in de omliggende fjorden en wateren. Het is de perfecte plek voor gasten die op zoek zijn naar een unieke en rustige vakantie-ervaring in de prachtige natuur van Noorwegen.

5. Forest Holidays, Verenigd Koninkrijk

Forest Holidays is een vakantiepark in het Verenigd Koninkrijk, dat zich richt op het bieden van unieke accommodaties en activiteiten in de natuur. Het park heeft verschillende locaties verspreid over het Verenigd Koninkrijk, elk gelegen in prachtige bosrijke gebieden. De accommodaties zijn verschillend, van gezellige hutten tot luxe boomhutten, allemaal omringd door de rust en stilte van de natuur. Gasten kunnen genieten van verschillende activiteiten, zoals wandelen, fietsen en vissen in de omliggende bossen en meren. Er worden ook speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen, zoals het bouwen van hutten en het zoeken naar dieren in het wild. Forest Holidays biedt een unieke en ontspannende vakantie-ervaring voor iedereen die van de natuur houdt en wil ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.Auteur: Marloes