Logo Vakantieparken.nl Logo Vakantieparken.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De vijf leukste vakantieparken dichtbij Maastricht

De vijf leukste vakantieparken dichtbij Maastricht

Zin in een heerlijke stedentrip naar Maastricht, maar wil je wel zelf kunnen koken en aan de drukte van de stad kunnen ontsnappen? Dan is een vakantiepark dichtbij Maastricht een ideale uitkomst. Helemaal als je je vakantie wilt combineren met een dagje Maastricht en andere activiteiten in de omgeving. Wij zetten de vijf leukste vakantieparken dichtbij Maastricht in willekeurige volgorde voor je op een rij, zodat je weet waar in Limburg je heerlijk kunt verblijven.

1.      Dormio Resort Maastricht, Maastricht

Dormio Resort Maastricht is een luxe vakantiepark gelegen in het prachtige Limburgse heuvellandschap, op slechts enkele minuten rijden van het centrum van Maastricht. Wie wil, kan te fiets binnen vijftien minuten op het Vrijthof staan. Het resort biedt een breed scala aan accommodaties, waaronder comfortabele appartementen, sfeervolle bungalows en ruime villa's, allemaal uitgerust met moderne voorzieningen en elegant ingericht. Of je nu op zoek bent naar een romantische vakantie voor twee of een gezellige familievakantie, Dormio Resort Maastricht weet het allemaal te bieden. Zo is er een restaurant en bar, een binnenzwembad en een kleine winkel zodat je alles gemakkelijk op het park kunt vinden en er niet weg hoeft, uitgezonderd voor je shopdagje in Maastricht of een dagje museum.

2.      EuroParcs Poort van Maastricht, Berg en Terblijt

Europarcs Poort van Maastricht is een mooi vakantiepark gelegen aan de rand van Maastricht, in het groene landschap van Limburg. Het park biedt een verscheidenheid aan accommodaties, waaronder luxe villa's, gezellige chalets en moderne appartementen. Of je nu op zoek bent naar een romantisch weekendje weg of een gezinsvakantie, Europarcs Poort van Maastricht heeft voor elk wat wils.

Het vakantiepark beschikt over uitstekende faciliteiten, zoals een buitenzwembad, sportvelden en een restaurant waar je heerlijk kunt dineren. Voor kinderen is er een speeltuin en een animatieteam dat verschillende activiteiten organiseert, zoals knutselen en sport en spel. Ook is er een supermarkt en een wasserette aanwezig, zodat je van alle gemakken bent voorzien tijdens je vakantieverblijf in de buurt van Maastricht.

3.      Landal de Waufsberg, Noorbeek

Landal de Waufsberg is een vakantiepark gelegen in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg. Het park biedt tal van mogelijkheden voor een ontspannen en actieve vakantie voor het hele gezin. De accommodaties op het park zijn modern en comfortabel ingericht en variëren van knusse chalets tot luxe villa's. Vanuit de meeste accommodaties heb je een prachtig uitzicht over het heuvellandschap en kun je genieten van de rust en stilte van de natuur.

Op het park zelf zijn er diverse faciliteiten zoals een bar, gasterij, minishop, fietsverhuur en een speeltuin. In de omgeving zijn er tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes zoals een bezoek aan Maastricht, een wandeling door de prachtige natuur of een fietstocht langs de vele wijngaarden.

4.      Roompot Gulpen, Gulpen

Roompot Gulpen is een luxueus vakantiepark gelegen in het prachtige Limburgse heuvellandschap. Het park biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten en activiteiten voor jong en oud, waardoor het de ideale bestemming is voor een ontspannen en actieve vakantie in en rondom de stad Maastricht.

De accommodaties op Resort Gulpen zijn modern en comfortabel ingericht en variëren van knusse bungalows tot luxe villa's. De meeste accommodaties beschikken over een eigen tuin of terras, waar je kunt genieten van de rust en stilte van de natuur. Op het park zijn een wasserette, miniwinkel, speeltuinen, een restaurant en fietsverhuur aanwezig. Het vakantiepark ligt in het hart van Limburg en biedt daardoor de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van de regio. Maak een wandeling door het historische stadje Gulpen, bezoek Maastricht of proef de heerlijke Limburgse streekproducten bij een van de vele lokale boerderijen. Kortom, Resort Gulpen is de perfecte vakantiebestemming voor iedereen die op zoek is naar luxe, comfort en natuur in combinatie met tal van activiteiten en mogelijkheden voor uitstapjes.

5.      Landal Kasteeldomein De Cauberg, Valkenburg

Landal Kasteeldomein De Cauberg is een prachtig vakantiepark gelegen op een heuvel in het Zuid-Limburgse Valkenburg. Het vakantiepark is gevestigd op het terrein van een voormalig kasteel en biedt een unieke combinatie van natuur, cultuur en ontspanning. De accommodaties op het park zijn stijlvol en luxe ingericht en variëren van knusse appartementen tot riante villa's. Vanuit de meeste accommodaties heb je een adembenemend uitzicht over het heuvellandschap.

Op het park zelf zijn er diverse faciliteiten zoals een restaurant, een bikepark, fietsverhuur en een speeltuin. In de buurt van het park zijn er tal van activiteiten te doen zoals een bezoek aan de beroemde grotten van Valkenburg, het kuuroord Thermae 2000 en het pretpark De Valkenier. Ook is Maastricht makkelijk te bereiken vanaf het park.



Auteur: Marloes