Logo Vakantieparken.nl Logo Vakantieparken.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De mooiste vakantieparken aan het Gardameer

De mooiste vakantieparken aan het Gardameer

Het Gardameer in Italië is al jarenlang een populaire bestemming voor toeristen van over de hele wereld. Met zijn kristalheldere water, indrukwekkende bergen en charmante dorpjes is het Gardameer een paradijs voor vakantiegangers. En wat is er nu beter dan te verblijven op een luxe vakantiepark direct aan het Gardameer? Kijk snel op Vakantieparken.nl en vind het vakantiepark dat bij jou past! In deze blog inspireren we je met onze top 5 van de mooiste vakantieparken in Italië aan het Gardameer welke je via onze website kunt vergelijken.

Du Lac et du Parc Grans Resort: direct aan het Gardameer

Verwen jezelf en je gezin met een onvergetelijke vakantie aan het Gardameer bij Hotel Du Lac et Du Parc. Dit vakantieparadijs bestaat uit drie gebouwen en een kleurrijke tuin met twee zwembaden waar jong en oud zich kunnen vermaken met verschillende watersporten zoals zeilen, windsurfen en kajakken. Terwijl de kinderen zich vermaken bij de miniclub met animatie, kun jij heerlijk ontspannen in de uitgebreide spa, genietend van de jacuzzi, sauna en stoombad.

Proef de heerlijkste gerechten in één van de drie restaurants en sluit je dag af met een verfrissend drankje in een van de twee bars. Bovendien is er ook een binnenbad, fitnessfaciliteiten en fietsverhuur beschikbaar voor de actieve vakantieganger. Wil je graag je trouwe viervoeter meenemen? Geen probleem, tegen extra betaling zijn honden toegestaan in het hotel. Je verblijft op basis van logies en ontbijt, maar je kunt ook kiezen voor halfpension. Verzeker jezelf van een topvakantie en boek nu bij Hotel Du Lac et Du Parc voor een gezellige reis met het gezin of je partner.

Lugana Village Resort & Sporting Club

Beleef de vakantie van je dromen bij Lugana Village Resort & Sporting Club, een luxe familieoord op een steenworp afstand van het Gardameer. Hier kun je heerlijk ontspannen aan het grote binnen- of buitenzwembad terwijl je geniet van de zon en het uitzicht op de prachtige omgeving. Voor de kinderen is er een speelplaats en golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de nabijgelegen golfbaan. Sportievelingen kunnen terecht op het sportcentrum met sport-, voetbal-, tennis- en volleybalvelden voor een actieve dag vol plezier.

Na al dat sporten en ontspannen is het tijd om te genieten van een heerlijk diner in het uitstekende restaurant met bar. De verzorging betreft enkel logies. Het resort is gelegen op slechts 2 km van het centrum van Peschiera del Garda en op 4 km van Sirmione, een prachtige stad met veel historische bezienswaardigheden. Het is ook een uitstekende uitvalsbasis om het nabijgelegen pretparken Gardaland, zowel als Movieland en AquaPark Canevaworld te bereiken. Boek nu een verblijf bij Lugana Village en geniet van een welverdiende vakantie!

Caesius Thermae & Spa Resort

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en kom volledig tot rust bij Hotel Caesius Thermae & Spa Resort in Bardolino. Dit luxe viersterrenhotel ligt op slechts 100 meter van het prachtige Gardameer en biedt een oase van rust en ontspanning. Word wakker met een panoramisch uitzicht over het Gardameer en geniet van een uitgebreid ontbijt met verse producten op het terras. Neem een duik in het binnen- of buitenzwembad, of ontspan in de beroemde wellness faciliteiten van Caesius Thermae.

Fietsliefhebbers kunnen genieten van de fietsfaciliteiten en fietsverhuur, terwijl sportievelingen kunnen deelnemen aan aquagym en begeleide wandel- en fietstochten. Voor wie op zoek is naar ontspanning, is er live muziek twee keer per week en kun je genieten van heerlijke (vis) specialiteiten in het restaurant. Je hebt verschillende opties, waaronder logies en ontbijt en halfpension. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een gezinsvakantie, bij Caesius Thermae & Spa Resort vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

Villa Luisa Resort & Spa

Villa Luisa Resort & Spa is een modern en stijlvol designhotel op iets meer dan een kilometer afstand van het Gardameer. Geniet van de ochtendzon op het terras en ontspan ‘s avonds met een heerlijke Italiaanse maaltijd in het restaurant Acquadolce. Neem ’s middags een verfrissende duik en geniet van de zon in de prachtige tuinen van het hotel. Het vakantiepark beschikt over een eigen wellnesscentrum waar je volledig tot rust kunt komen met een schoonheidssalon, jacuzzi, stoombad, sauna en massages. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin terwijl jij ontspant bij het buitenzwembad.

Laat je verwennen en geniet van pure ontspanning in deze serene omgeving. Sluit de dag af met een verfrissend drankje in de bar voordat je je terugtrekt in je comfortabele kamer met alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust. De volgende dag ben je volledig uitgerust en loop je 10 meter naar de bus om één van de bezienswaardigheden in de buurt te bezichtigen. Villa Luisa Resort & Spa biedt halfpension, zodat je tijdens je vakantie optimaal kunt genieten. Reserveer nu een kamer en geniet binnenkort van het ultieme comfort en ontspanning aan het Gardameer!

Onda Blue

Ervaar het ultieme vakantiegevoel bij Vakantiepark Onda Blu in Manerba del Garda, een kleinschalig vakantiepark direct gelegen aan de prachtige zuidwestelijke oever van het Gardameer. Geniet van het natuurschoon en de rustige omgeving met heuvels die zorgen voor een adembenemend uitzicht over het meer. Onda Blu biedt moderne stacaravans en ruime 2-kamerappartementen. Het zwembad en restaurant bieden een prachtig uitzicht over het Gardameer, terwijl je vanaf de camping zo het strand op loopt om te genieten van de zon en het heldere water.

Sluit de dag af met een heerlijk diner in het restaurant en geniet van een verfrissend drankje in de bar. Kies uit een verblijf met enkel logies, logies en ontbijt, of half pension. Op slechts 5 kilometer afstand ligt het charmante stadje Salo, dat zeker een bezoek waard is. Of huur een fiets en ontdek de omgeving op je eigen tempo. Voor de kinderen is er een speeltuin en sportievelingen kunnen hun hart ophalen op de nabijgelegen golfbaan en tennisbaan. Bij Camping Onda Blu ervaar je de perfecte combinatie van rust, natuur, en comfort.

Bezienswaardigheden dichtbij het Gardameer

Wanneer je verblijft in een vakantiepark nabij het Gardameer, zijn er verschillende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Bezoek bijvoorbeeld de Rocca Scaligera, een middeleeuws kasteel in het charmante stadje Sirmione. Het kasteel biedt een prachtig uitzicht over het Gardameer en geeft je een kijkje in de geschiedenis van deze regio. Een andere bijzondere plek om te bezoeken is de Vittoriale degli Italiani in Gardone Riviera. Dit complex was ooit het huis van de bekende Italiaanse dichter Gabriele D'Annunzio en biedt een unieke kijk op zijn leven en werk.

Als je van natuur houdt, mag je de Cascate del Varone niet missen. Dit is een prachtige waterval gelegen in een indrukwekkende kloof vlakbij Riva del Garda. Maak een wandeling door de kloof en geniet van de natuurlijke schoonheid om je heen. Ten slotte zijn de Grotten van Catallus in Sirmione ook een must-see. Deze archeologische site biedt een kijkje in het leven van de oude Romeinen en geeft je de kans om de overblijfselen van een prachtige Romeinse villa te bewonderen.

Kortom, er is genoeg te zien en te doen in de omgeving van het Gardameer. Bezoek tijdens jouw verblijf in het vakantiepark deze prachtige bezienswaardigheden en maak je vakantie onvergetelijk!

Boek een vakantie aan het Gardameer via Vakantieparken.nl

Heb je besloten om een vakantiepark aan het Gardameer te kiezen als bestemming voor jouw volgende vakantie? Op Vakantieparken.nl hebben we een ruime selectie van vakantieparken gelegen direct aan het Gardameer, zowel als vakantieparken op slechts een korte afstand. Of je nu op zoek bent naar een luxe vakantiepark met wellness, of juist een knusse stacaravan, bij ons vind je het perfecte vakantiepark aan zee dat aan al je wensen voldoet. Tijdens je verblijf kun je genieten van de vele activiteiten rondom het meer, zoals watersporten, wandelen in de bergen of ontspannen op het strand. En vergeet niet om de charmante dorpjes en historische bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken.

Begin op tijd met boeken, want deze prachtige vakantieparken zijn vooral in het hoogseizoen erg populair! Vaak kun je dan profiteren van een hoge vroegboekkorting. Echter kun je ook mooie kortingen tegen komen op het gebied van last minute vakanties aan het Gardameer, als je wat later bent begonnen met zoeken.



Auteur: Marloes