Chat with us, powered by LiveChat
frankrijk-3

Actieve verkenningstocht door
Frankrijk

frankrijk-1

Bourgondisch genieten in
Frankrijk

frankrijk-2

De beste wintersportvakantie beleven in
Frankrijk

Centre vakantieparken ( 4 resultaten)
5,0
Vakantiepark Lac d’Eguzon centre
Lac d’Eguzon


Vakantiepark Lac d'Eguzon ligt in de regio Eguzon met mooie natuurlijke landschappen, geografisch ge...
7,6
Vakantiepark Relais du Plessis centre
Relais du Plessis


Vakantiepark Relais du Plessis is een milieuvriendelijk park van 4,5 hectarre in het centrum van de ...
Résidence Clos Saint Michel


Het vakantiepark Résidence Clos Saint Michel staat in het mooie gebied Centre. Het park is ingerich...
Les Violettes


Het vakantiepark Les Violettes ligt in Centre. U kunt hier genieten in complete en gezellige accommo...


Vakantieparken in Centre

De vakantieparken in Centre staan klaar voor u met comfort, sfeer en gezellige activiteiten. U vindt ze in alle soorten, maten en prijzen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de camping les Coteaux du Lac met chalets en campingplaatsen. Huisdieren zijn hier welkom en er zijn diverse faciliteiten aanwezig voor buitenactiviteiten op het water en in de speeltuin.

Het amusementsteam organiseert leuke programma’s voor de kinderen tijdens de schoolvakantie. In de omgeving kunt u fijn fietsen en wandelen bij het bos Loches. Het vakantiepark domaine de Dugny ligt in de landelijke omgeving van Onzain, onderdeel van de Loire vallei. U vindt hier een uitgebreid aanbod van voorzieningen voor families zoals amusement, sport in de vorm van sportvelden en sauna en fietsenverhuur en rust- hoe kan het anders in een dergelijk natuurlijk landschap.

In de omgeving kunt u eindeloos wandelen, fietsenm mountainbiken en lekker uit eten gaan in alle prijsklassen. Qua sport vindt u hier faciliteiten als poolbiljard maar ook een zwembad of een voetbalveld of tennisbaan, kijk op de website voor de details. Vakantiepark les Hauts de Bruyeres ligt ook in de Loire vallei. Centre is een prachtig vakantiegebied.

Omgeving van het vakantiepark in Centre

Tijdens een verblijf op een vakantiepark in Centre kunt u alle kanten op. U kunt in deze regio mooie historische stadjes bezoeken zoals Montresor of Loches of denkt u aan de kastelen in de Loire vallei zoals bij Chenonceaux, Valencay of Amboise. Afhankelijk met wie u op stap bent, vriendengroep of familievakantie met kleine kinderen , en waar uw interesse ligt bijvoorbeeld sport of musea bezoeken, kan elke toerist maximaal plezier beleven aan dit vakantiegebied.

Om u een idee te geven wat u kunt verwachten volgen hier wat mooie plekjes in Centre. De Loire is een rivier van 1000km lang die dwars door deze regio loopt. Langs de oevers van de Loire ontdekt u op vele plekken mooie landgoederen en kastelen. Een boottocht over de Loire is een groot succes voor iedereen, vergeet uw camera niet. Een vakantie met de kids is niet compleet zonder een bezoek aan de dierentuin zoals in Beauval, de grootste en mooiste dierentuin van Frankrijk. Hier kunt u alle rust de beren en tijgers bewonderen en rondwandelen in het park, kinderwagen en rolstoel is hier geen enkel probleem.

De stad Orleans is bekend geworden vanwege de bekende inwoonster Jeanne d’Arc, het is een mooie stad waar u leuk kunt rondkijken. In de stad Tours kunt u dagelijks een andere markt bezoeken, van groente tot brocante markten. Er hangt een vrolijke toeristische sfeer. Tot slot nog een speciale tip, in Centre liggen ruim dertig golfbanen klaar voor de liefhebbers. Als u als gezin nog nooit golf heeft gespeeld, is een introductiedag op de golfbaan een leuke suggestie, u weet nooit wat hier uit voort vloeit. Geniet met volle teugen bij de vakantieparken in Centre.


038-3330101