Chat with us, powered by LiveChat
frankrijk-3

Actieve verkenningstocht door
Frankrijk

frankrijk-1

Bourgondisch genieten in
Frankrijk

frankrijk-2

De beste wintersportvakantie beleven in
Frankrijk

Corsica vakantieparken ( 6 resultaten)
A Nuciola


Het vakantiepark A Nuciola staat op Corsica, een eiland waar u maximaal van uw watersport en strandv...
7,7
Vakantiepark Le Hameau de Capra Scorsa corsica
Le Hameau de Capra Scorsa


Op het mooie, Franse eiland Corsica het ligt het park Résidence Les Hameaux de Capra Scorsa. U verb...
Poggio-Mezzana


Vakantiepark Poggio-Mezzana ligt prachtig aan de Costa Verde. Kenmerkend voor een recreatiepark tre...
6,7
Vakantiepark Sognu de Mare corsica
Sognu de Mare


Vakantiepark Sognu de Mare Corsica staat op Corsica in Bravonne, 200m van het strand. Op het park ze...
Casa d’Orinaju


Vakantiepark Casa d'Orinaju op Corsica ligt prachtig tegen de heuvels aan tussen olijfbomen en wijng...
9,0
Vakantiepark Les Voiles Blanches corsica
Les Voiles Blanches


Dit vakantiepark les Voiles Blanches op Corsica ligt niet ver van de jachthaven in Solenzara. De ac...


Vakantieparken in Corsica

Welkom op Corsica, een van de populaire vakantiebestemmingen in Frankrijk, hoe kan het ook anders met de prachtige vakantieparken op Corsica. Zowel op de parken als in de omgeving kunt u van alles ondernemen. De residentie Cala Bianca ligt op en mooie bosrijk terrein. Uw huisdier is welkom en u vindt hier plezierige voorzieningen voor jong en oud zoals zwembad, tennisbaan, whirlpool of sportvelden.

Het park residentie les Hameaux de Capra Scorsa biedt verschillende maten woningen en het strand ligt 300m verderop. Het vakantiepark Sognu di Marae ligt slechts 200m van de Middellandse Zee, u vindt hier appartementen voor 4-6 personen. U zult uw huisdieren thuis moeten laten hier. U vindt gezellige voorzieningen op het park zoals een zwembad met terras, tafeltennis , tennisbaan en voorzieningen voor de kids. Vlakbij liggen bij Bravone de mooie zandstranden, dus u wordt op uw wenken bediend als u plezier beleeft aan een strandvakantie en aan de watersport.

De omgeving van de vakantieparken op Corsica

De vakantieparken op Corsica liggen nooit ver van de natuur. Het Scandola natuurreservaat is een schitterend gebied waarin talloze wandel- en fietsroutes door heen lopen. De stranden zijn heel schoon en u vindt hier nog diverse kleine natuurlijke strandjes. Liefhebbers van historie zullen zeker genieten van een bezoek aan het oudheidkundig park Filitosa-een ‘live’ historsiche les voor jong en oud , zeker niet saai. Rondkijkend in de omgeving ondekt u leuke plaatsjes zoals Ajaccio, Bonifacio, Calvi en Corte.

Ajaccio is een plaats waar Napoleon geboren zou zijn, ontdek tijdens een rondwandeling de mooie historische gebouwen.

Vakantie op Corsica

Corsica is een eiland in de Middellandse Zee en valt onder Frankrijk. De twee grootste steden op het eiland zijn Ajaccio en Bastia. Het toerisme is een belangrijke bron van inkomsten. De vakantieparken op Corsica zijn plezierige vakantiebestemmingen. De natuurreservaten zoals Scandola en Calanches de Piana zijn schitterende locaties voor een wandeling of fietstocht.

De steile kliffen en grotten van Scandola zijn indrukwekkende effecten van een natuurlijk proces. U vindt hier een kustlijn van rode kliffen die soms wel 900m hoog zijn met daarvoor prachtige witte zandstranden. Calvi is een van de stadjes in Balagne, de Tuin van Corsica. Hier worden heel veel olijven geteeld. De golf van Porto ligt iets verderop met de Calanques, de rode granieten rotsen zijn schitterend en bijzonder. Op Corsica kunt u nog met alle zintuigen genieten. Denkt u hierbij aan de traditionele zang, muziek en dans. Bezoek de plaatselijke markten in dorpen en steden, hier komt u in aanraking met de diverse streekprodukten. Weet u, Frankrijk en Corsica zijn perfecte locaties voor een gezellige en complete familievakantie.


038-3330101