Chat with us, powered by LiveChat
frankrijk-3

Actieve verkenningstocht door
Frankrijk

frankrijk-1

Bourgondisch genieten in
Frankrijk

frankrijk-2

De beste wintersportvakantie beleven in
Frankrijk

In Lotharingen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.

Vakantieparken in Lotharingen

De vakantieparken in Lotharingen zijn een goede keus als u een multufunctionele vakantiebestemming zoekt. U vindt hier zowel mooie natuur met fantastische buitenactiviteiten maar u kunt mooie steden en gezellige dorpen bezoeken in de omgeving van het bungalowpark. De parken zijn van alle gemakken voorzien en elk park biedt een eigen pakket aan faciliteiten voor sport en spel, cultuur en wellness.

Het vakantiegebied Lotharingen biedt een glooiend landschap met bossen, merenlandschap van Pays de Etangs en rivieren. Rondrijdend in de omgeving ontdek u talloze koren- en graanvelden. U zult hier geen massatoerisme aantreffen, er is wel ruimte voor rust en natuur waar vele toeristen vaak wandelend en op de mountainbike plezier aan beleven. Vanaf de vakantieparken in Lotharingen zult u zeker stranden ontdekken zoals bij de meren van Gerardmer en Sarrebourg of bij het meer Madine, de aanwezige stranden zijn niet altijd kindvriendelijk.

Bezoek steden als Nancy, Metz en Bar le Duc en bewonder de rijke en afwisselende architectuur in de vorm van grote huizen en op het platteland de kastelen. Daarnaast zijn het Lorraine kristal en aardewerk en de hartige taart Quiche Lorraine twee zichtbare resultaten van deze cultuur . Het plezierige van dit gebied is dat u met een gerust hart in uw eigen tempo met het hele gezin kunt rondkijken, er is ruimte en frisse lucht in overvloed voor iedereen.

Populair


Vakantieparken in Lotharingen

U kunt kiezen uit diverse vakantieparken in Lotharingen. Domaine des Bans is een famliecamping met amusement voor de kids, zwembaden, speeltuin en volleybalvelden en een winkel. Le Domaine des Trois Forets ligt in de streek in Moselle. De grote of kleine vakantiehuzien zijn comfortabel ingericht, al of niet met sauna en hammam, voor elk budget is er een accommodatie. Het zwemparadijs Aqua Mundo met opwindende attracties is onderdeel van het recreatiepark. Er is een speeltuin en kinderboerderij voor de kids naast de sportieve faciliteiten voor sport. Een familievakantie is hier altijd een groot succes.

Zien en doen in Lotharingen

Als u het leuk vindt om wat te winkelen, kiest u dan voor de steden Nancy en Metz, hier kunt u gezellig rondkijken. Op de evenementenlijst van Lotharingen komt u elke maand wel een bierfeest of jazzfestival of zomerfestival tegen, leuk om te combineren met uw verblijf op een vakantiepark in Lotharingen. Historische cultuur komt u overal tegen zoals de Citadel van Vauban in Bitche of bezoek het geboorgtehuis van Jeanne d’Arc . Andere leuke bestemmingen zijn de watervallen in Tendon of het Biermuseum in Stenay.

Actief genieten met vrienden of met uw gezin kan op vele manieren in Lotharingen. Er liggen diverse golfbanen in de omgeving van de bungalowparken. De Vogezen lenen zich uitstekend voor wat avontuur tijdens bergklimmen, speleogie, mountainbiken, kajakken, kano varen, wandelen. Voor rust en ontspanning kunt u bij de aanwezige kuuroorden aankloppen. Een vakantie in Lotharingen kunt omschrijven met woorden als rust en natuur, romantiek en privacy, gezelligheid, sport en spel voor jong en oud.


038-3330101