Chat with us, powered by LiveChat
nederland-1

Ontdekkingstocht op de fiets in
Nederland

nederland-2

Genieten aan het strand in
Nederland

nederland-3

Beleef de natuur van
Nederland

Utrecht vakantieparken ( 1 resultaten)
7,6
Vakantiepark Bonte Vlucht utrecht
Bonte Vlucht


Het vakantiepark Bonte vlucht ligt te midden van de natuur, op de Utrechtse heuvelrug.


Vakantieparken in Utrecht

De vakantieparken in Utrecht staan op mooie plekjes. Het landschap van de provincie Utrecht biedt nog steeds mooie natuur ondanks het feit dat het een dichtbevolkt gebied is. U vindt hier mooie steden waar de hoofdstad Utrecht er een van is. Andere steden die het ontdekken waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amersfoort, Veenendaal, Vinkeveen en Mijdrecht. De Vechtstreek en de Loosdrechtse Plassen zijn gezellige recreatiegebieden waarbij zowel de kinderen als de ouders plezier beleven aan de watersport met zeilen en surfen en zwemmen. Een wandeling of fietstocht vanaf de vakantieparken in Utrecht is heerlijk bij de Utrechtse Heuvelrug. Bunschoten Spakenburg is een van de gezellige plaatsen aan het water , leuk om te bezoeken met het gezin met wat winkelen en rondkijken en wat lekkers eten.

Populair


Vakantiehuizen in Utrecht

U kunt kiezen uit diverse vakantieparken in Utrecht. Het vakantiepark Bonte Vlucht ligt midden in de natuur op de Utrechtse Heuvelrug, met een mix van natuur en gezellige steden niet ver weg. Het aanbod van vakantiewoningen is luxe en zijn niet allemaal even groot, uw huisdier is van harte welkom. Het vakantiepark Grote Bos ligt hier ook met een mooie camping, vakantiebungalows en talloze voorzieningen voor activiteiten zoals zwembad, fietsenverhuur, midgetgolf, sportvelden, ideaal voor een familie- of groepsvakantie. Voor elk vakantiepark geldt hetzelfde; de aanwezige voorzieningen zowel sportief als cultureel zorgen ervoor dat elk lid van het gezin of groep een gezellig vakantieverblijf op het park hebben.

De omgeving van Utrecht

Zowel op het park zelf als in de omgeving van de vakantieparken in Utrecht valt er altijd iets te beleven . Een vakantie met kinderen is nog leuker met een bezoek aan het Luchtvaartmuseum in Soesterberg. Als niemand hoogtevrees heeft, kunt u in de stad Utrecht de Domtoren beklimmen, kan heel spannend zijn voor de kids. Een bezoek aan de dierentuin is heel ontspannend met verschillende generaties. In de provincie Utrecht kunt u kiezen uit het Ouwehands dierenpark in Rhenen en het dierenpark in Amersfoort. De dieren zijn prachtig en indrukwekkend en u kunt heerlijk rondwandelen in het dierenpark, kinderwagen of rolstoel is geen enkel probleem.

Stil zitten tijdens een familievakantie is er vaak niet bij, u kunt wel fantastische fietsroutes volgen en wandelingen maken door de zorgvuldig bewaarde natuurgebieden. Deze natuurpaden zijn goed bewegwijzerd en u kunt de tocht net zo lang of kort maken als u zelf wilt, afhankelijk met wie u op pad bent en wat uw fysieke mogelijkheden zijn. Een verblijf op een vakantiepark in Utrecht is leuk voor iedereen vanwege de mooie parken en de prachtige locaties, dit wilt u niet missen.

Vakantiepark Een fietsvakantie in Utrecht
Een fietsvakantie in Utrecht

Nederland is een paradijs voor hen die van fietsen houden


038-3330101