Chat with us, powered by LiveChat
nederland-1

Ontdekkingstocht op de fiets in
Nederland

nederland-2

Genieten aan het strand in
Nederland

nederland-3

Beleef de natuur van
Nederland

In Groningen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.

Vakantieparken in Groningen

Een vakantie op een vakantiepark in Groningen is heel afwisselend. Tijdens een familievakantie in Groningen hoeft u niet stil te zitten. De provincie is rijk aan natuurgebieden en waterlandschappen, vandaar ook dat u de vakantieparken op de mooiste plekjes aantreft. Fietsen, wandelen en boottochten maken vanaf deze gezellige parken is dus heel eenvoudig te realiseren, het huren van boten of mountainbikes is op vele plekken mogelijk. Als u met de auto rondkijkt in de omgeving kunt u mooie dorpjes en stadjes ontdekken zoals Ter Apel, Bourtange of Sellingen. De vesting van Bourtange is een behoorlijke toeristische attractie met marktplein, vijf musea en een winkelstraatje. De vestingmolen is herbouwd en de Rosmole onderging het zelfde lot. Als u geinteresseerd bent in musea bezoek kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het Joodse Synagogaal museum, het biedt historische informatie die jong en oud zullen aanspreken. Een natuurhistorische bezienswaardigheid is de Hortus Botanicus Haren in Haren, deze historische tuin huisvest talloze plantensoorten, u kunt hier in alle rust van genieten tijdens een wandeling. Een bezoek aan een Groningse stad is zeker de moeite waard, er zijn diverse stadsroutes uitgezet waarbij ook weer aan de kinderen is gedacht. Ze moeten van alles opzoeken onderweg en aan het eind van de wandeling wordt hun deelname beloond met wat lekkers.

Populair


Een ander leuk dagje uit met de kinderen is bijvoorbeeld het dierenpark, de Speelstad Oranje of het attractiepark de Wonderwereld. Vanaf het park bij Suyderoogh kunt u genieten van de rust in de natuur en fijne wandelingen en fietstochten maken. De watersport bij het Lauwersmeergebied bruist van activiteiten, proef de sfeer bij de haven en bewonder de bonte optocht van boten en jachten in de haven. Gezellige watersportdorpen zijn bijvoorbeeld Kollum of Zoutkamp. Hier kunt u met de kinderen watersportmogelijkheden uitproberen zoals het nemen van surflessen of varen met een zeilboot, voor alles is een eerste keer.

De vakantieparken in Groningen vindt u op de mooiste plekken van deze provincie. Dankzij de natuurlijke omgeving en de actief watersportcultuur kunt u bijvoorbeeld mooie luxe vrijstaande en halfvrijstaande bungalows aan het binnenmeer boeken, met eigen aanlegsteiger. Het park is compleet ingericht met zwembad, golfbaan, tennisbaan en recreatiemeer. Het restaurant kookt met plezier voor u tijdens uw vakantieverblijf als u een dag geen zin aan koken heeft. De mogelijkheden voor wandelingen , fietstochten en boottochten in de omgeving zijn legio.

Uw huisdier is van harte welkom, houd er wel rekening mee dat u tijdens een dagtocht in de omgeving niet altijd overal in kunt met een hond aan de lijn. Het vakantiepark natuurdorp Suyderooght ligt midden in het nationaalpark Lauwersmeer. Het vakantiepark Weddermeer ligt bij Wedde ook weer dichtbij de natuur dit keer het natuurgebied Westerwolde. U kunt kiezen uit talloze mooie vakantieparken in Groningen, elk park is net weer iets anders en dat maakt het nog aantrekkelijker.


038-3330101