duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

In Saksen-Anhalt hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


95 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
6,4
Vakantiepark Ferienpark Ronshausen
Ferienpark Ronshausen


169 Km

Vakantiepark Ronshausen bevindt zich aan de rand van het Hessisches Bergland, aan het eind van een ...
7,5
Vakantiepark Resort Linstow
Resort Linstow


184 Km

Het viersterren vakantiepark Resort Linstow is gelegen in het bosrijke Noord-Duitsland, Mecklenburg ...
7,2
Vakantiepark Seepark Resort Kirchheim
Seepark Resort Kirchheim


201 Km

Het vakantiepark Seepark Kirchheim is prachtig in de heuvels van het Knüllgebergte gelegen. Er word...
8,5
Vakantiepark Europa Feriendorf
Europa Feriendorf


203 Km

Een vakantie in Sauerland is plezier voor het hele gezin, zeker als je met z’n allen in het Vakant...
7,2
Vakantiepark Ferienpark Frankenau
Ferienpark Frankenau


216 Km

Vakantiedorp Frankenau is gelegen in Duitsland, bij het plaatsje Frankenau. Er kunnen op het park ve...
7,5
Vakantiepark Hochsauerland Duitsland
Hochsauerland Duitsland


226 Km

Het vakantiepark Park Hochsauerland is midden in de natuur, tussen de mooie heuvels van het Sauerlan...
9,2
Vakantiepark Feriendorf Altes Land
Feriendorf Altes Land


228 Km

Het vakantiepark Altes Land is gelegen in Hollern-Twielenfleth, direct aan de dijk van de rivier de ...

Het vakantiepark Altes Land is gelegen in Hollern-Twielenfleth, direct aan de dijk van de rivier de Elbe en tussen de steden Hamburg en Stade. Er worden luxe vrijstaande vakantiewoningen verhuurd van circa 80m2 met eigen terras. Huisdieren zijn zeer welkom op dit vakantiepark.

Op het park bevindt zich een minimarket, fietsenverhuur, tennisbaan, tafeltennis en restaurant. Voor de kinderen is er een speeltuin en in het hoogseizoen is er een recreatieteam, met onder anderen clown Roberto, disco en openlucht bioscoop! Ook worden er regelmatig excursies en feestavonden georganiseerd.

In de omgeving is ook veel te beleven. U kunt naar het eiland Helgoland, de dierentuin Hagenbeck, het heidepark in Soltau of het wildpark Lüneburger Heide. Maar u kunt ook naar de historische hanzestad Stade of naar Hamburg gaan.

Populair


Bezienswaardigheden in Saksen Anhalt

U kunt van alles zien en doen op en bij de vakantieparken in Saksen Anhalt. De omgeving verkennen met de auto, motor of fiets is leuk, u komt langs de mooiste plekjes en plaatsjes. Bernburg ligt aan de Rivier de Saale met een bovenstad-Bergstad en benedenstad-Talstad. De ligging van het plaatsje en de historische gebouwen maken het plaatsje heel bijzonder. Dessau huisvest een kunstacademie in het Bauhauscomplex.

Dit ziet u terug in de hele stad. Halberstad ligt nog net in de Harz, de vakwerkhuizen zijn hier bijzonder goed bewaard gebleven. Wittenberg is de stad van Maarten Luther, de Hoofdstad van de Reformatie. De Schlosskirche –Slotkerk was de locatie waar diverse beroemde mensen begraven werden en waar Luther de 1517 Stellingen op de kerkdeur spijkerde. In Maagdenburg, de hoofdstad van Saksen Anhalt, proeft u de sfeer van een havenstad aan de rivier de Elbe. Daarnaast vindt u in dezelfde stad mooie kunst zoals bij het Kultuurhistorische museum met kunst, historie en archeologische vondsten. Querfurt is een klein stadje met smalle straatjes en vakwerkhuizen. De torens maken het geheel nog meer indrukwekkend. Stendal is een ander historisch plaatsje, loop wat rond, eet een ijsje op een terrasje en geniet van de gezelige sfeer.

Saksen Anhalt en natuur

De vakantiehuizen in Saksen Anhalt ontdekt u in een mooie natuurlijke omgeving zoals het vakantiegebied bij Elbe Bordeheide waar water en natuur, geschiedenis en cultuur samen de schoonheid van de natuur vormen. Zoek de kasteeltuinen bij de diverse kastelen zoals Hundisburg. Deze gebieden zijn steeds vaker het toneel van mooie tochten met de motor, fiets of auto. Het gebied de Harz ligt deels in Saksen Anhalt. Hier kunt u zomer en winter vanaf de vakantieparken in Saksen Anhalt genieten van buitenactiviteiten, cultuur en natuur, gezelligheid en lekker eten. De luxe van dit vakantiegebied is dat u lekker kunt doen waar u zin aan heeft, samen met uw gezin of een groep vrienden, dat is pas vakantie.


038-3330101