duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

In Saksen-Anhalt hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


95 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
6,4
Vakantiepark Ferienpark Ronshausen
Ferienpark Ronshausen


169 Km

Vakantiepark Ronshausen bevindt zich aan de rand van het Hessisches Bergland, aan het eind van een ...
8,5
Vakantiepark Europa Feriendorf
Europa Feriendorf


203 Km

Een vakantie in Sauerland is plezier voor het hele gezin, zeker als je met z’n allen in het Vakant...
7,2
Vakantiepark Ferienpark Frankenau
Ferienpark Frankenau


216 Km

Vakantiedorp Frankenau is gelegen in Duitsland, bij het plaatsje Frankenau. Er kunnen op het park ve...
7,5
Vakantiepark Hochsauerland Duitsland
Hochsauerland Duitsland


226 Km

Het vakantiepark Park Hochsauerland is midden in de natuur, tussen de mooie heuvels van het Sauerlan...
8,1
Vakantiepark Willingen
Willingen


230 Km

De vakantieparken in Willingen vindt u in de prachtige omgeving van het Sauerland. Willingen ligt v...
7,9
Vakantiepark Ferienhäuser Välmetal
Ferienhäuser Välmetal


241 Km

Het vakantiepark Valemetal ligt in de plaats Bestwig, in de streek Sauerland. Er worden verschillend...
7,2
Vakantiepark Nordseeküste Park
Nordseeküste Park


290 Km

Vakantiepark Nordseekuste heette voorheen vakantiepark Butjadinger Kuste en wordt tegenwoordig behee...
Vakantiepark Nordseekuste heette voorheen vakantiepark Butjadinger Kuste en wordt tegenwoordig beheerd door vakantieaanbieder Centerparcs. De vakantie bungalows, die u op vakantiepark Nordseekuste kunt huren, zijn comfortabel en eenvoudig ingericht. Huisdieren zijn toegestaan.

Vakantiepark Nordseekuste is gelegen op het Duitse schiereiland Butjadinger in het plaatsje Tossens. Het vakantiepark biedt u een schitterend uitzicht op de nabij gelegen Noordzee, waar u ook heerlijke strandwandelingen kunt maken evenals alle andere genoegzame elementen die het strand kan bieden.

Op vakantiepark Nordseekuste zijn verschillende faciliteiten te vinden waar onder een groot subtropisch zwemparadijs met waterglijbanen en golfslagbad, sauna/Turks stoombad/massages, verschillende sporten binnen en buiten als tennis, beachvolleybal, minigolf, tafeltennis, bowlen, squash en nog veel meer!

In de omgeving van vakantiepark Nordseekuste kan ook van alles gedaan worden zoals wadlopen op het Niedersachsisches Wattenmeer. Leef u uit op het unieke Friesenstrand met gratis sport- en spelmogelijkheden of ontdek het netwerk van 250km fietspaden door de groene omgeving!

Populair


Bezienswaardigheden in Saksen Anhalt

U kunt van alles zien en doen op en bij de vakantieparken in Saksen Anhalt. De omgeving verkennen met de auto, motor of fiets is leuk, u komt langs de mooiste plekjes en plaatsjes. Bernburg ligt aan de Rivier de Saale met een bovenstad-Bergstad en benedenstad-Talstad. De ligging van het plaatsje en de historische gebouwen maken het plaatsje heel bijzonder. Dessau huisvest een kunstacademie in het Bauhauscomplex.

Dit ziet u terug in de hele stad. Halberstad ligt nog net in de Harz, de vakwerkhuizen zijn hier bijzonder goed bewaard gebleven. Wittenberg is de stad van Maarten Luther, de Hoofdstad van de Reformatie. De Schlosskirche –Slotkerk was de locatie waar diverse beroemde mensen begraven werden en waar Luther de 1517 Stellingen op de kerkdeur spijkerde. In Maagdenburg, de hoofdstad van Saksen Anhalt, proeft u de sfeer van een havenstad aan de rivier de Elbe. Daarnaast vindt u in dezelfde stad mooie kunst zoals bij het Kultuurhistorische museum met kunst, historie en archeologische vondsten. Querfurt is een klein stadje met smalle straatjes en vakwerkhuizen. De torens maken het geheel nog meer indrukwekkend. Stendal is een ander historisch plaatsje, loop wat rond, eet een ijsje op een terrasje en geniet van de gezelige sfeer.

Saksen Anhalt en natuur

De vakantiehuizen in Saksen Anhalt ontdekt u in een mooie natuurlijke omgeving zoals het vakantiegebied bij Elbe Bordeheide waar water en natuur, geschiedenis en cultuur samen de schoonheid van de natuur vormen. Zoek de kasteeltuinen bij de diverse kastelen zoals Hundisburg. Deze gebieden zijn steeds vaker het toneel van mooie tochten met de motor, fiets of auto. Het gebied de Harz ligt deels in Saksen Anhalt. Hier kunt u zomer en winter vanaf de vakantieparken in Saksen Anhalt genieten van buitenactiviteiten, cultuur en natuur, gezelligheid en lekker eten. De luxe van dit vakantiegebied is dat u lekker kunt doen waar u zin aan heeft, samen met uw gezin of een groep vrienden, dat is pas vakantie.


038-3330101