duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

In Saksen-Anhalt hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,5
Vakantiepark Salztal Paradies
Salztal Paradies


92 Km

Het in 2010 geopende vakantiepark Landal Salztal Paradies ligt in het zuiden van het schitterende Ha...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


95 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
Hafendorf Rheinsberg


147 Km

Vakantieparken in Saksen Anhalt De vakantieparken in Saksen Anhalt zijn
6,3
Vakantiepark Ferienpark Ronshausen
Ferienpark Ronshausen


169 Km

Vakantiepark Ronshausen bevindt zich aan de rand van het Hessisches Bergland, aan het eind van een ...
7,4
Vakantiepark Resort Linstow
Resort Linstow


184 Km

Het viersterren vakantiepark Resort Linstow is gelegen in het bosrijke Noord-Duitsland, Mecklenburg ...
7,2
Vakantiepark Seepark Resort Kirchheim
Seepark Resort Kirchheim


201 Km

Het vakantiepark Seepark Kirchheim is prachtig in de heuvels van het Knüllgebergte gelegen. Er word...
8,6
Vakantiepark Europa Feriendorf
Europa Feriendorf


203 Km

Een vakantie in Sauerland is plezier voor het hele gezin, zeker als je met z’n allen in het Vakant...
7,3
Vakantiepark Ferienpark Frankenau
Ferienpark Frankenau


216 Km

Vakantiedorp Frankenau is gelegen in Duitsland, bij het plaatsje Frankenau. Er kunnen op het park ve...
Vakantiedorp Frankenau is gelegen in Duitsland, bij het plaatsje Frankenau. Er kunnen op het park verschillende luxe vrijstaande bungalows gehuurd worden. Huisdieren zijn zeer welkom!

Het vakantieoord is van vele faciliteiten voorzien, zoals twee binnenzwembaden, openbaar internet, discotheek, sauna, zonnebank, jacuzzi en supermarkt.

Het park ligt in een zeer bosrijke omgeving, waarbij de vakantiewoning dan ook nog eens op de rand van het Nationaalpark Kellerwald-Edersee gelegen zijn. U kunt hier dan ook uitstekende wandel-, fiets- en paardrijdtochten maken!

In de buurt liggen de bekende steden als Waldeck en Frankenberg. Verder kunt u ook zeker een bezoek brengen aan het kuuroord Bad Wildungen of wat dacht u van heerlijk wintersporten in de skigebieden in Winterberg en Wilingen, op slechts een half uurtje rijden van het park.

Populair


Bezienswaardigheden in Saksen Anhalt

U kunt van alles zien en doen op en bij de vakantieparken in Saksen Anhalt. De omgeving verkennen met de auto, motor of fiets is leuk, u komt langs de mooiste plekjes en plaatsjes. Bernburg ligt aan de Rivier de Saale met een bovenstad-Bergstad en benedenstad-Talstad. De ligging van het plaatsje en de historische gebouwen maken het plaatsje heel bijzonder. Dessau huisvest een kunstacademie in het Bauhauscomplex.

Dit ziet u terug in de hele stad. Halberstad ligt nog net in de Harz, de vakwerkhuizen zijn hier bijzonder goed bewaard gebleven. Wittenberg is de stad van Maarten Luther, de Hoofdstad van de Reformatie. De Schlosskirche –Slotkerk was de locatie waar diverse beroemde mensen begraven werden en waar Luther de 1517 Stellingen op de kerkdeur spijkerde. In Maagdenburg, de hoofdstad van Saksen Anhalt, proeft u de sfeer van een havenstad aan de rivier de Elbe. Daarnaast vindt u in dezelfde stad mooie kunst zoals bij het Kultuurhistorische museum met kunst, historie en archeologische vondsten. Querfurt is een klein stadje met smalle straatjes en vakwerkhuizen. De torens maken het geheel nog meer indrukwekkend. Stendal is een ander historisch plaatsje, loop wat rond, eet een ijsje op een terrasje en geniet van de gezelige sfeer.

Saksen Anhalt en natuur

De vakantiehuizen in Saksen Anhalt ontdekt u in een mooie natuurlijke omgeving zoals het vakantiegebied bij Elbe Bordeheide waar water en natuur, geschiedenis en cultuur samen de schoonheid van de natuur vormen. Zoek de kasteeltuinen bij de diverse kastelen zoals Hundisburg. Deze gebieden zijn steeds vaker het toneel van mooie tochten met de motor, fiets of auto. Het gebied de Harz ligt deels in Saksen Anhalt. Hier kunt u zomer en winter vanaf de vakantieparken in Saksen Anhalt genieten van buitenactiviteiten, cultuur en natuur, gezelligheid en lekker eten. De luxe van dit vakantiegebied is dat u lekker kunt doen waar u zin aan heeft, samen met uw gezin of een groep vrienden, dat is pas vakantie.


038-3330101