Chat with us, powered by LiveChat
luxe3

Ontspannen op vakantie in
Luxemburg

luxe1

Actief in de natuur van
Luxemburg

luxe2

Ontdek de cultuur van
Luxemburg

Diekirch vakantieparken ( 1 resultaten)
7,9
Vakantiepark La Sapinière diekirch
La Sapinière


Het vakantiepark La Sapinière, omringd door een prachtige natuur, is gelegen in het plaatsje Hosing...


Vakantieparken in Diekirch

De vakantieparken in Diekirch staan in een mooie omgeving van een groot natuurpark. Het bungalowpark la Sapiniere staat in het plaatsje Hosingen met diverse typen appartementen en vakantiehuizen. Er zijn aantrekkelijke faciliteiten voor sport en spel zoals een verwarmd buitenzwembad midgetgolf, restaurant en internet. De natuurlijke omgeving van het park biedt prachtige wandelroutes, als er sneeuw ligt kunt u langlaufen. Uitstapjes in de omgeving maken is een plezierige bezigheid voor zowel dekinderen als de ouders. Zo kunt u bekende plaatsen bezoeken zoals Vianden op 15km, Wiltz op 22km en Diekirch op 20km. Clervaux is een schilderachtig stadje waar u leuk kunt rondkijken, terrasje pakken of een ijsje eten. Het natuurgebied Klein Zwitersland-Mullertal is een paradijs voor liefhebbers van natuur en rust. Het is een veilige omgeving voor een familievakantie vanaf de vakantieparken in Diekirch.

Populair


Populaire regio’s & streken

Luxemburg
Luxemburg

Diekirch

Een vakantie in Diekirch is heerlijk ontspannend, Luxemburg is een prachtig land met de rivieren Sure of Sauer. Diekirch is de hoofdstad van het gelijknamige vakantiegebied. U kunt er mooie musea bezoeken maar het is ook een gezellige plaats waar u leuk kunt rondwandelen. De mascotte van de stad in de vorm van een Ezel zal de kinderen zeker aanspreken vanwege het feit dat deze dieren jarenlang fysiek en praktisch aanwezig waren. Daarnaast vindt u in het centrum de Ezels-fontein, de inwoners van Luxemburg zouden zichzelf niet ‘serieus’ nemen, ontdek het zelf tijdens een gezellig bezoek aan deze plaats. In Diekirch kunt u ook de brouwerij met dezelfde naam bezoeken. Actief genieten in de omgeving is plezierig. U kunt

lekker gaan vissen met uw vrienden, fietsen en wandelen met het hele gezin in de omgeving is ontspannend en een fiets huren is geen probleem. Kajakken op het water is voor hen die wat meer lef hebben en misschien ook wat ervaring, veel kinderen spelen het wel klaar met de hulp van de vaders.

Cultuur in Diekirch en Luxemburg

Diekirch lag tijdens WOII op de route voor het Ardennenoffensief waarbij er behoorlijk wat gebouwen zijn vernield en soldaten zijn overleden, er zijn monumenten die hier nog aanherinneren maar de stad is weer mooi opgeknapt.

De musea die u hier kunt bezoeken zijn bijvoorbeeld het Bijenmuseum of het Communale museum met prachtige romeinse tegelmozaieken. Het land Luxemburg is dan niet groot qua oppervlakte maar u kunt er met de auto, fiets of motor een prachtige route rijden langs de schilderachtige dorpen zoals Vianden, Echternach, Larochette, Clervaux en door de mooie natuur van het Müllerthal. U kunt onderweg eenvoudig een terrasje pakken voor uw natje en uw droogje maar u kunt natuurlijk ook een picknickmand en speelgoed inpakken zodat onderweg stoppen op een picknickplaats een vakantie in een vakantie is, voor de kids en voor de ouders. Er valt van alles te beleven op en bij de vakantieparken in Diekirch.


038-3330101