Chat with us, powered by LiveChat
italie-4

Op verkenningstocht in
Italië

italie-3

Culturele hoogtepunten van
Italië

italie-2

Ontdekkingsreis door de natuur van
Italië

Lazio vakantieparken ( 1 resultaten)
6,2
Vakantiepark Camping Village Settebello lazio
Camping Village Settebello


Camping Settebello ligt op een prachtig stukje Italië precies tussen Rome en Napels, de Riviera van...


Vakantieparken in Lazio

De vakantieparken in Lazio vormen de basis voor gezellige vakantie met rust en sportieve activiteiten. Settebello Village is een mooi resort aan dichtbij de zee maar ook dichtbij steden als Latina en Sperlonga Terracina. Het is een groot resort met bos, stranden, appartementen, villa’s , tuinen. De voorzieningen voor de gasten varieren van toegang tot internet tot een zwembad met massagegedeelte, speeltuin voor de kids tot sportvelden voor basketball-voetbal-volleybal. Op het park kunt u inschrijven op duiklessen en zeillessen. U kunt vakantiehuizen met aanpassingen voor gehandicapten boeken.

Er is ook een camping Settebello met stacaravans waar uw huisdier van harte welkom is. U kunt hier uit eten in het restaurant, deelnemen aan activiteitenprogramma’s en de kinderen hoeven zich niet te vervelen. In de omgeving van deze parken kunt u gezellig rondkijken in stadjes als Sperlonga, Ponza en Terracina, pak de fiets met de kids of kies voor een spetterende wandeling langs het strand al zult u het niet droog houden met de kids. Een bezoek aan het kasteel Castello Baronelle is zeker leuk voor jong en oud, het ontdekken van de grotten bij Tiberius kan wat spannend zijn maar het is wel veilig. Bij de vakantieparken in Lazio kunt u fijn uitrusten maar u kunt ook deelnemen aan gezellige activiteiten, het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

De omgeving van Lazio

Lazio is onderverdeeld in vijf provincies waar Rome er een van is, een dagje Rome behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden vanaf de vakantieparken in Lazio. Dit is zeker niet saai voor de kinderen, eerder een onvergetelijk dagje weg tijdens uw vakantie in Lazio al is het maar een ijsje eten bij het Sint Pietersplein. Ontdek de culinaire verwennerij in Lazio, elk vakantiegebied in Italië heeft eigen specialiteiten.

U kunt hier luxe en eenvoudig uit eten met aandacht voor kindermenu’s. De bergen in Lazio vormen in de winter aantrekkelijke skigebieden. Maak een mooie toer met de auto door de omgeving langs de diepe ravijnen en wijn- en olijfboomgaarden, er zijn meerdere routes uitgezet waarbij u langs de mooiste plekjes komt. Het vulkanische landschap is mede verantwoordelijk voor de vruchtbare gronden voor druiven, vruchtbomen en notenbomen en de aanwezigheid van heetwaterbronnen bij Tivoli, Viterbo en Fiuggi, de kuuroorden maken hier dankbaar gebruik van.

Op de meren bij Bracciano, Bolsena ne Albano kunt u met uw vrienden of met uw gezin eindeloos genieten van de watersportmogelijkheden zoals zeilen en surfen. Het is een ideale omgeving voor uw eerste surfles om maar wat te noemen. Als u het leuk vindt om kennis te maken met wat cultuur, ontdek de Etruskische beschaving eigenlijk de resten ervan in plaatsen als Cerveteii, Viterbo of Tuscana, deze zijn kenmerkend voor deze regio. Italië is een bruisende vakantiebestemming met de vakantieparken in Lazio als schoolvoorbeelden.


038-3330101