italie-4

Op verkenningstocht in
Italië

italie-3

Culturele hoogtepunten van
Italië

italie-2

Ontdekkingsreis door de natuur van
Italië

In Friuli-Venezia Giulia hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Casa Rosada


71 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Residence Concordia


92 Km

Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras k...
Samont


99 Km

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden i...
7,5
Vakantiepark Albarella
Albarella


133 Km

Isola Albarella is een uniek vakantie-eiland dat aan de Adriatische kust en in het plaatsje Rosolina...
Lidi di Comacchio


169 Km

Het vakantiepark in Lidi di Comacchio in Emilia Romagna ligt op unieke locaties. Lidi di Comacchio s...
8,1
Vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort
Dolomiti Camping & Wellness Resort


170 Km

Het vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort ligt in Trentino Alto Adige. Uw stress verdwijnt...
9,0
Vakantiepark Residence Cleo
Residence Cleo


177 Km

Met het vakantiepark Residence Cleo in Italië kiest u voor moderne en ruime appartementen aan de Ad...
9,8
Vakantiepark Residence Rosmari
Residence Rosmari


185 Km

Het vakantiecomplex Rosmari bevindt zich in het zonnige Italië aan het wel bekende Gardameer. Het p...
Het vakantiecomplex Rosmari bevindt zich in het zonnige Italië aan het wel bekende Gardameer. Het park verhuurt meerdere comfortabele vakantiewoningen, huisdieren worden niet toegelaten.

Ook beschikt het park over een mooi zwembad met een groene ligweide met ligbedden. Het vakantiecomplex ligt 30m van het privéstrand aan het Gardameer af. Op 900m afstand kunt u het gezellige centrum van Castelletto di Brenzone vinden.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een dagje erop uit te trekken, zo zijn de prachtige steden Verona en Malcesine zeker aanraders. Een boottocht op het Gardameer of een bezoek aan het attractiepark Gardaland brengen zijn ook altijd er leuk, vooral voor de kinderen. Kortom, u gaat een heerlijke vakantie tegemoet!

Populair


Het vakantiegebied Friuli Venezia Giulia

U kunt het gebied onderverdelen in vier provincies namelijk Triëst, Udine, Pordena en Gorizia. Het is zeker geen toeristisch gebied en ook nog vrij onbekend. Wist u dat u hier in de winter kun skisporten en in de zomer kunt u hier wandelen in de bergen en genieten van de natuur? Wist u dat u hier kunt uitwaaien aan het strand met uw favorieten zoals geliefden, kinderen en hond? Het is tijd voor een nieuwe ontdekkingen en ontspanning in Italië. In het oosten liggen de uitlopers van de Dolomiti.

Hier vindt u nog ongerepte natuur in twee natuurparken. Wandelen en mountainbiken in deze natuur is schitterend en u zult nauwelijks dorpen aantreffen in het landschap. Een dagje avontuur in de natuur met de kids of vrienden wordt hier werkelijkheid. In het regionale park della Prealpi Giulie vindt u lagere bergen en heuvels, ontdek de meren Lago di barcis en Lago di Tramonti met een hemelse lichtblauwe kleur. Bezoek de grotten, er zijn er 4700 geteld in deze regio. Bekende grotten zijn Grotta Giganta bij Trieste of Grotte Verdi di Pradis. Bij Sella Nevea ligt een mooi skigebied en Piancavallo op 1280m is een gezellig wintersportplaatsje. Vanaf de vakantieparken in Friuli Venezia Giulia kunt u samen zomer en winter plezier beleven aan sportieve activiteiten in de natuur.

De WOII heeft heel wat sporen achter gelaten, dat ziet u terug in Redipuglia bij het indrukwekkende oorlogsmonument waar duizenden slachtoffers herdacht worden. U kunt bij diverse VVV informatiekantoren informeren naar de kaart die u toegang geeft tot diverse musea met leuke kortingen, voor details informeer op locatie of op het vakantiepark. Aan de kust kunt u sfeer proeven bij de badplaatsen Grado en Lignano met mooie stranden, historische gebouwen en het pijnbomenbos Pineta. Een familievakantie is niet compleet zonder een bezoek aan het waterpark Aquasplash in Lignano. Een vakantie in Friuli Venezia Giulia bruist van activiteiten.


038-3330101