Chat with us, powered by LiveChat
italie-4

Op verkenningstocht in
Italië

italie-3

Culturele hoogtepunten van
Italië

italie-2

Ontdekkingsreis door de natuur van
Italië

Sicilie vakantieparken ( 5 resultaten)
Sporting Club Villagge


U zult zeker genieten van uw vakantie op park sporting club village in Trapani. Het ligt slechts 300...
Residence Arcile Bay


Arcile Bay is een van de vele mooie vakantieparken in Italië. De Tuinen van Arcile bay vindt u in ...
Costa del Sole


Vakantiepark Costa del Sole ligt aan de Siciliaanse kust, 50m van het zandstrand en 17km ten zuiden ...
Nido del Pellegrino


Het vakantiepark Nido del Pellegrino ligt op het eiland Favignana. Het biedt een eigen strand op loo...
10,0
Vakantiepark Borgo San Francesco sicilie
Borgo San Francesco


Het vakantiepark Borgo San Francesco ligt op het platteland in Sicilië. De omgeving van dit park bi...


Vakantieparken in Sicilie

De vakantieparken op Sicilië zullen u met open deuren ontvangen. U kunt hier kiezen uit diverse bungalowparken. U kunt op thema zoeken zoals wellnessfaciliteiten of familieparken , u kunt ook gewoon kijken welk park u aanspreekt. Het bungalowpark Oasi Azzurra wordt gerund door een familie. Naast de verschillende vakantiehuizen ontdekt u hier een buitenzwembad, fietsenverhuur, er is een restaurant en een pizzeria.

In de omgeving van het park kunt u fijn wandelen en mountainbiken, houdt wel rekening in de maanden juli en augustus met de hoge temperaturen, zorg dat u water bij u heeft en eventueel rust, zeker met kinderen, op het heetst van de dag. Op het strand van Messina kunt u fijn genieten van strand en watersport. Informeer naar de surflessen en andere mogelijkheden voor watersport voor uw kinderen. Genieten aan het strand, lekker uitwaaien aan het strand, spelen aan het strand met de kinderen, wandelen met de hond, een romantische zonsondergang aan de kust is heerlijk ontspannend.

Het park Arcile Bay ligt bij de Tuinen van Arcile baai in het gebied Augusta. Tijdens de schoolvakanties is er extra aandacht voor de kinderen met amusement. Voorbeelden van de sportieve activiteiten op en bij het park zijn wandelen en fietsen met fietsenverhuur op het park, mountainbiken in de bergen. Een strandvakantie bij Catalania is goed verzorgd, de oudste badplaats van Sicilië. Ander mooie stranden liggen bij Mazzaro en Isola Bella. Het vakantiepark sporting club village in Trapani is een ander voorbeeld van een park, ideaal voor familievakanties.

Sicilie als vakantiebestemming

De strandvakantie en watersport vanaf de vakantieparken op Sicilië spelen een belangrijke rol. Daarnaast kunt u op Sicilië samen met uw geliefde, kinderen en vrienden plezier beleven aan de natuur lijke omgeving. In het oosten ligt de vulkaan Etna, in het westen vindt u de heuvels en aansluitend op het

vulkanisch gebied ontdekt u talloze fruitbomen, de grond is hier heel vruchtbaar. In het noorden liggen de groene bossen. Zowel de grootouders als de ouders als de kinderen zullen hier plezier aanbeleven. De Siciliaanse cultuur verdient ook wat aandacht. De geschiedenis en het leven heeft niet stil gestaan op het eiland. We geven u graag wat voorbeelden hiervan. Ontdek in Selinunte, Segesta en Agrigento de restanten van het verblijf van de Grieken met bijvoorbeeld de Condordiatempel.

In Taormina kunt u romeinse mozaieken bewonderen. In de stad Palermo staat een mooie Dom en het paleis van de Noormannen met kunst en architectuur. U kunt elke trip en tocht combineren met een korter of langer bezoek aan het strand en de kust, stranden zijn er genoeg. Op deze manier is het voor iedereen een afwisselend dagje uit met cultuur en sportieve activiteiten, ideaal voor groepen en familievakanties.


038-3330101