Chat with us, powered by LiveChat
italie-4

Op verkenningstocht in
Italië

italie-3

Culturele hoogtepunten van
Italië

italie-2

Ontdekkingsreis door de natuur van
Italië

Emilia-Romagna vakantieparken ( 2 resultaten)
Lidi di Comacchio


Het vakantiepark in Lidi di Comacchio in Emilia Romagna ligt op unieke locaties. Lidi di Comacchio s...
9,0
Vakantiepark Residence Cleo emilia-romagna
Residence Cleo


Met het vakantiepark Residence Cleo in Italië kiest u voor moderne en ruime appartementen aan de Ad...


Vakantieparken in Emilia Romagna

De vakantieparken in Emilia Romagna bieden mooie vakantiehuizen en gezellige activiteiten voor groepen en families. Het park Camping Vigan sul Mar in Lido di Pomposa ligt in een mooi natuurgebied aan de Adriatische kust, hier vindt u rust-natuur-cultuur en amusement. De Ferranese stranden liggen vlakbij, op de camping heerst een gemoedelijke sfeer en de faciliteiten voor sport en de kinderen zijn goed verzorgd. Het stadje Lido delle Nazioni is leuk om te ontdekken vanaf het gezellige vakantiepark.

Op het park zelf is een mooi zwemparadijs en een grote speelhal voor als het slecht weer is, wat gelukkig niet heel vaak voorkomt in Italië. In de omgeving zult u zeker plezier beleven aan de schone en mooie stranden en gezellige boulevards, er valt hier altijd iets te beleven. Camping Il Tridente ligt bij de badplaats Bibione Pineda in een bosrijke omgeving. Liefhebbers van kust en natuur zullen hier genieten.

Stelt u zich voor, wandelen langs de Italiaanse kust met de kids, uw hond en uw geliefde of fietsen met het hele gezin in het binnenland van Italië terwijl u langs de mooiste plekjes komt. Langs dit deel van de kust ontdekt u tallozem mogelijkheden voor watersport, de zee is schoon, u kunt professioneel lessen nemen voor surfen en zeilen en een uitrusting huren is geen probleem. U vindt op dit bungalowpark accommodaties in diverse soorten, maten en prijzen, ideaal als u precies weet wat u wilt en wat uw budget is. Voor de kinderen is de speeltuin en hun eigen amusement een plezierig onderdeel van het park. Proef de sfeer in de badplaats Bibione Pineda vlakbij, u kunt er gezellig uit eten gaan en de jongeren kunnen hier leuk uitgaan.

Het vakantiegebied Emilia Romagna

In de omgeving van de vakantieparken in Emilia Romagna zult u diverse gezellige en stijlvolle Italiaanse stadjes en dorpen aantreffen. De Adriatische kust biedt honderden stranden voor ontspanning en gezellige watersport- en strandactiviteiten.

De hoofdstad van Emilia Romagna is Bologna, u proeft hier de sfeer van een Italiaanse badplaats, maar tegelijkertijd kunt u tijdens een wandeling door de stad diverse historische gevels en arcades bewonderen. De kustlijn van Ferrara ligt tussen Venezia en Rimini. U vindt hier mooie stranden maar ook een stad met kunst in de vorm van musea en galerijen. De Lidi di Comacchio met de zeven badplaatsen zijn zeker het ontdekken waard vanaf de bungalowparken in Emilia Romagna.

Elk dorp heeft een eigen sfeer. Parma is een bekende naam van een stad in deze regio. Veel kunstenaars en liefhebbers van kunst voelen zich goed thuis vanwege de sfeer. Dat hier ook de Parmezaanse ham en kaas vandaan komt , bewijst maar weer dat de Italiaanse gastronomie nergens ontbreekt in Italië. U heeft alle reden om te kiezen voor de vakantieparken in Emilia Romagna.


038-3330101