Chat with us, powered by LiveChat
italie-4

Op verkenningstocht in
Italië

italie-3

Culturele hoogtepunten van
Italië

italie-2

Ontdekkingsreis door de natuur van
Italië

Lombardije vakantieparken ( 9 resultaten)
8,0
Vakantiepark Tre Capitelli lombardije
Tre Capitelli


Op het vakantiepark Tre Capitelli ervaart u de authentieke sfeer van een vakantie in Italië. Het li...
7,6
Vakantiepark Garda Village lombardije
Garda Village


Het vakantiepark de Garda Village bevindt zich net buiten het plaatsje Sirimione, gelegen aan het zo...
7,3
Vakantiepark Villenpark Sanghen lombardije
Villenpark Sanghen


Dit groene park is prachtig gelegen in één van de mooiste bochten van het Gardemeer. In Villaggio...
7,5
Vakantiepark Residence Porto Letizia lombardije
Residence Porto Letizia


Het mooie vakantiepark Residence Porto Letizia lig aan het prachtige Lugano meer, de ideale plek voo...
Il Colombaro


Het vakantiepark Il Colombaro in Lombardije ligt tussen grasvelden en olijfbomen in Cunettone, 4km v...
7,4
Vakantiepark Poiano Resort lombardije
Poiano Resort


U heeft alle reden om te kiezen voor een vakantiepark in Italië, wat dacht u van een park aan het G...
Idro Lake Private


Het vakantiepark Idro Lake Private ligt in Lombardije. Het Idromeer ligt in de Sabbia vallei. Dit m...
8,5
Vakantiepark Residence Vico lombardije
Residence Vico


Het nieuwe viersterren vakantiepark Residence Vico is prachtig gelegen tussen de Bergen aan één va...


Vakantieparken in Lombardije

De vakantieparken in Lombardije staan op mooie locaties in Italië. Een bungalowpark heeft naast de mooie vakantiehuizen veel te bieden zoals faciliteiten voor ontspanning, sport , spel voor de kids en welzijn. Het vakantiepark de Garda Village ligt net buiten Simione aan het zonnige Gardameer. Het strand grenst aan het parken de golfbaan ligt om de hoek. Op het park ontdekt u aantrekkelijke faciliteiten zoals zwembaden, mogelijkheden voor windsurfen, waterfietsen, kano varen, kinderspeeltuin, voetbalveld. Om de hoek kunt u een spelletje golf spelen.

Residentie Geranio ligt aan het Comomeer bij het schilderachtige dorp Domaso. U vindt hier studio’s en appartementen groter en kleiner. Uw huisdier is van harte welkom. Er is een zwembad ,speeltuin, volleybalveld, ontdek ook de mogelijkheden voor watersport zoals surf en zeilschool, en natuurlijk het strand vlakbij. Residentie Il Patio is een prachtige plek voor uw zon en strandvakantie vanaf de vakantieparken in Lombardije in dit geval aan het Iseomeer. De vakantiehuizen zijn luxe en comfortabel ingericht.

Beleef plezier met de kids en vrienden aan de zwembaden het zonneterras, ga lekker uit eten in het restaurant, proef de wijnen in het wijnproeflokaal. Kies voor de actieve mogelijkheden voor windsurfen, waterfietsen, kano varen, zeilen en zwemmen bij het meer. U kunt als volwassenen en kinderen lessen nemen zodat u veilig van uw watersport kunt genieten, de eerste kennismaking onder professionele begeleiding is altijd het beste begin. De kinderen vinden hun eigen amusement op het park tijdens de schoolvakanties. Een familievakantie op de vakantieparken in Lombardije biedt extra veel vakantieplezier voor jong en oud.

Het vakantiegebied Lombardije

De vakantieparken in Lombardije staan in een drieledig afwisselend landschap van 1 Povlakte met de laagvlakte op het schiereiland met grote steden als Milaan, Brescia en Bergamo, 2 de Noord Italiaanse meren behalve het Ortameer met als belangrijke toeristische trekpleisters het Gardameer en Lago

Maggiore, 3 Alpen met hoogste bergtoppen zoals de Pix Bernina op 4049m en de mooie dalen bij Valtellina en het Val Camonica. U begrijpt na deze omschrijving van het landschap dat u zowel op het water als in de bergen eindeloos kunt genieten van buitenactiviteiten in het goede gezelschap van uw geliefde, vrienden en kinderen. De frisse berglucht , de vrijheid op het water, de wandeling door de natuur, de natuurlijke mountainbiketocht dankzij de forse hoogteverschillen zijn fantastische manieren om te ontspannen zodat u weer met een goed gevoel aan het werk kunt.

Een bezoek aan de Italiaanse steden zoals Milaan midden in de Povlakte is leuk voor iedereen. Kijk rond in de stad, eet een fantastisch ijsje in Italië met de kinderen, ga wat winkelen en proef de sfeer van de stad. Ontdek ook de kleinere plaatsjes en ervaar de Italiaanse cultuur in alle eenvoud. Italië is een fantastisch land waar u in alle eenvoud maar ook in alle luxe kunt genieten.

Vakantiepark Een droomvakantie aan het Gardameer
Een droomvakantie aan het Gardameer

Een vakantie aan het Gardameer is werkelijk all-round. Dat was ook de reden dat ik koos voor deze plaats. Je hebt hier geen horloge nodig, het eten is heerlijk en er is ruimte voor rust en actie. Dit waren drie belangrijke redenen voor mijn kennismaking met dit stukje van Italië.


038-3330101