italie-4

Op verkenningstocht in
Italië

italie-3

Culturele hoogtepunten van
Italië

italie-2

Ontdekkingsreis door de natuur van
Italië

Ligurie vakantieparken ( 9 resultaten)
3,0
Vakantiepark Il Borgo degli Ulivi ligurie
Il Borgo degli Ulivi


Vakantiepark Il Borgo degli Ulivi ligt prachtig op een heuvel met een schitterend uitzicht over het ...
6,9
Vakantiepark Residence Green ligurie
Residence Green


Residence Green Park biedt mooie appartementen aan de Bloemenriviera. De groene wijk Capodimonte is ...
8,1
Vakantiepark Cinqueterre ligurie
Cinqueterre


Het vakantiepark in Cinqueterre in Ligurie is een ideale manier om dit deel van Italië te ontdekken...
5,1
Vakantiepark Resort Ippotur ligurie
Resort Ippotur


Het vakantiepark Ippotur Medieval Resort vindt u op een mooie locatie, 4,5km van de zee, in een mooi...
Alla Collina sul Mare


Het vakantiepark Alla Collina sul Mare ligt in Pompeiana, een typisch Middeleeuws Ligurisch dorp. Hi...
7,8
Vakantiepark Loana Village ligurie
Loana Village


Het vakantiepark Loana Village ligt prachtig aan de Ligurische Riviera. Op het park vindt u voorzie...
8,3
Vakantiepark Villaggio del Sole ligurie
Villaggio del Sole


Villaggio del Sole is een kleinschalig vakantieparkje aan de Italiaanse Bloemenriviera in het noorde...
Costa Morroni Residence


Het vakantiepark Costa Morroni Residence ligt in Levanto, een van de Cingue Terre dorpen. De apparte...


Vakantieparken in Ligurie

De vakantieparken in Ligurië vindt u in soorten en maten op de website. Misschien gaat uw voorkeur uit naar een park in de natuur of juist aan de kust? Het vakantiepark Aregai Marina ligt bij een jachthaven aan de Ligurische Zee niet ver van Santao Stefano Al Mare. Er is een eigen prive strand dus u kunt in alle rust en met ruim voldoende ruimte genieten van de strand- en watersportactiviteiten. Doordat u zich niet over een overbevolkt strand bevindt, heeft u meer overzicht over de kinderen. Op het park zelf is er een kinderclub en speeltuin voor de kinderen.

Ontdek ook de sportvelden voor voetbal en en tennis, u kunt bij de receptie inschrijven voor duiklessen aan het strand. Dit Italiaanse avontuur is alleen mogelijk bij een compleet bungalowpark. Het vakantiepark Corte Paganini ligt in het oude dorpje Caste in het achterland van Ligurië. Aan de rand van het park liggen de vijf dorpen van Cinque Terre , op een helling met wijngaarden, smalle straatjes, mooie stranden en gezellige restaurants. Zowel op het park als buiten het park kunt u fijn ontspannen onder de soms warme Italiaanse zon met golf spelen in Caste, wandelen en fietsen en boottochten maken in de omgeving.

Het vakantiepark Loana village ligt aan de Ligurische Riviera. Op het park is een binnen en buitenzwembad, hottub, sportieve voorzieningen voor voetbal, tennis en wat dacht u van een boogschietbaan? De stranden van de Cote d’Azur vormen samen met de vakantieparken in Ligurië een meer dan complete vakantiebestemming in Italië met voor ieder wat wils. In de omgeving zult u veel plezier beleven met de kids aan de kust bij de grotten van Balzo Rossi, de vormen ervan zijn heel bijzonder en de kinderen en volwassenen weten niet wat ze zien. Andere spectaculaire grotten ontdekt u bij Toirana Caves. Een vakantie met kinderen is nog completer met een bezoek aan het Caravel waterpark, hier ervaart jong en oud spetterend en nat vakantieplezier, of u wilt of niet.

Een vakantie in Ligurië

De kustlijn van Ligurië wordt ook wel de Bloemenriviera genoemd vanwege de grote export van bloemen. Dit deel van de kust is het smalst en het kleinst van Italië. De Franse Riviera ligt om de hoek.

Naast de vakantie in de bergen en aan het strand kunt u hier mooie plaatsjes en steden bezoeken in de omgeving van de vakantieparken in Ligurië. De regio van Le cinque Terre met steile rotsen, stranden, smalle straatjes, schilderachtige dorpjes met terrassen, mooie wandelroutes vormt een belangrijke toeristische trekpleister.

Grotere steden in de omgeving zijn Piemont en Toscane. Vanaf de vakantieparken in Ligurië kunt u Italië proeven , ruiken, voelen, bewonderen , het is een uniek vakantieland.


038-3330101