Chat with us, powered by LiveChat
italie-4

Op verkenningstocht in
Italië

italie-3

Culturele hoogtepunten van
Italië

italie-2

Ontdekkingsreis door de natuur van
Italië

Campania vakantieparken ( 2 resultaten)
Residence Resort Le Terrazze


Het vakantiepark Residence Resort Le Terrazze ligt in Campanië op een paar kilometer van de strande...
8,4
Vakantiepark Residence il Trivento campania
Residence il Trivento


Residence il Trivento is een van de mooie vakantieparken in Italië. Het ligt in de buurt van het st...


Vakantieparken in Campania

De vakantieparken in Campania hebben van alles in huis voor een onvergetelijke vakantie in Italië. Vakantiepark Punta Chiarito in de baai van Napels is daar een prachtig voorbeeld van op het grootste eiland van de Flegreische eilanden. Op het park is een thermaal buitenzwembad, turksbad, hottub in de grotten en het park wordt omringd door olijfboomgaarden en mediterrane planten.

Het Sorgetostrand ligt vlakbij en kunt u bereiken met een gratis pendeldienst of via een trap vanaf het park. De prachtige mix van wellness met de warmwaterbronnen en de modderbaden van de Tyrrreense Zee, romantiek aan het strand van Capri en de verwennerij van de Italiaanse keuken vormen samen met de vakantiehuizen en faciliteiten op het vakantiepark in Campania een perfecte vakantiebestemming in Italië. De omgeving van vruchtbare hellingen begroeid met wijngaarden en bos geven het park een eigen sfeer, de koosnaam het Groene eiland is dan ook heel terecht.

Het vakantiegebied Campania

Als u heel in het kort wilt weten wat u kunt verwachten bij de vakantieparken in Campania, kan ik het u het volgende antwoord geven; Napoli, Vesuvius, Amalfikust, mozzarella en een zeer afwisselend landschap. Het is wat kort door de bocht maar u heeft een eerste indruk. De kust van Ligurie en de kust van Campania bieden de mooiste en schoonste stranden van Italië. Bij de Amalfikust en de golf van Sorrento ervaart jong en oud vakantieplezier aan het strand met spelende kinderen in het zand, bruisende

watersportmogelijkheden en gezellige strandactiviteiten zoals strandvolleybal. Langs de kust kunt u eenvoudig maar ook mondaine badplaatsen ontdekken. Positano ligt tegen een berghelling aan met witte huizen in Oosterse stijl gebouwd, het heeft een mondain imago. Praiano ligt iets verderop en is wat goedkoper en misschien wat minder schilderachtig. Houdt er rekening mee dat men in Italië zowel privestranden als openbare stranden heeft. Vanaf Palinuro kunt u met de boot naar de Grotta Azzurra di Palinuro, een leuke tocht over het water en de grotten zijn heel bijzonder. Er liggen mooie zandstranden bij Castellabate, Palinuro en Golfo di Policastro, uitwaaien onder de Italiaanse zon is heerlijk.

Bij de laatst genoemde golf komen vooral Italiaanse families, waarschijnlijk nog minder bekend bij de internationale toeristen. Als u wilt ontspannen en bijbruinen onder de Italiaanse zon in alle rust moet u op het eiland Ischia zijn. Bij de rotsen van Chiaia kunt u ideaal snorkelen. U vindt hier stranden waar zonnenbaden de hoofdactiviteit is en het is een populaire locatie voor Italiaanse kuuroorden. De authentieke sfeer van het eiland verdwijnt langzamerhand maar het is en blijft een prima bestemming voor een ontspannen vakantie in Italië. Op en bij de vakantieparken in Campania kunt u samen, grootouders-ouders-kinderen maximaal genieten van een vakantie en lekker doen waar u zin aan heeft.


038-3330101