frankrijk-3

Actieve verkenningstocht door
Frankrijk

frankrijk-1

Bourgondisch genieten in
Frankrijk

frankrijk-2

De beste wintersportvakantie beleven in
Frankrijk

In Champagne-Ardennen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Le Lac et la Roncière


144 Km

Het vakantiepark le Lac et les Roncieres zult u in het mooie Bourgondië aantreffen in een bosrijke ...
6,4
Vakantiepark Residence les Hauts de Valjoly
Residence les Hauts de Valjoly


157 Km

Résidence les Hauts de Valjoly is een rustige residentie in een landelijke omgeving op korte afstan...
8,0
Vakantiepark Vallée Les Etoiles
Vallée Les Etoiles


163 Km

Vakantiepark bungalowpark Les Etoiles is gelegen boven de rivier de Maas, in de Belgische Ardennen. ...
5,0
Vakantiepark Les Gaux
Les Gaux


166 Km

Het vakantiepark Les Gaux ligt zeer rustig en in een prachtig natuurgebied met bossen en rotsformati...
7,8
Vakantiepark Les Trois Forêts
Les Trois Forêts


178 Km

In dit mooie complex zijn 800 houten cottages te vinden op 435 hectare grond van verschillende luxe ...
7,9
Vakantiepark La Sapinière
La Sapinière


179 Km

Het vakantiepark La Sapinière, omringd door een prachtige natuur, is gelegen in het plaatsje Hosing...
6,3
Vakantiepark Le Fraisegoutte
Le Fraisegoutte


193 Km

Het rustig gelegen vakantiepark Le Fraisegoutte vindt u in de prachtige bossen van de Vogezen, op sl...
4,2
Vakantiepark Domaine de Villers
Domaine de Villers


196 Km

Het vakantiepark Domaine de Villers is eigenlijk een vakantiedorp voor het hele gezin. De natuurlijk...

Het vakantiepark Domaine de Villers is eigenlijk een vakantiedorp voor het hele gezin. De natuurlijke omgeving is een prachtige aanvulling op het park met de nodige voorzieningen. De natuurlijk omgeving bestaat uit de heuvels rond Durbuy in de Belgische provincie Luxemburg. Midden in het dorp staat een mooie oude kerk, u kunt hier diverse restaurants bezoeken, er is een speelplein voor de kinderen. Het animatieteam op het park organiseert met name tijdens de schoolvakanties leuke activiteiten in de natuur.

In de omgeving van het vakantiepark kunt u fantastisch wandelen en fietsen en mountainbiken. U kunt zich voorstellen dat zowel ouderen als jongeren zich heel plezierig voelen in deze gemoedelijke Belgische sfeer. Niet alleen de bossen van Durbuy maar ook het stadje zelf is leuk om te bezoeken. Duruy is het kleinste stadje van de wereld met een historische sfeer van de Middeleeuwen. Dat ziet u terug en dat ervaart u in de kleine straatjes, de smalle Middeleeuwse huizen die nog in goede staat zijn. Als u kiest voor de decembermaand kunt u in dit stadje een sfeervolle Kerstmarkt bezoeken. U kunt eindeloos wandelen en fietsen dankzij het aanwezige netwerk van paden, ook goed toegankelijk voor rolstoel en kinderwagen. Iedereen kan en mag genieten van deze gezellige vakantie.

Populair


Vakantie in Champagne Ardennen

De vakantieparken in Champage Ardennen zijn een uitstekende basis voor maximaal vakantieplezier. Er is alle ruimte voor de kinderen en buitenactiviteiten in de natuur zoals bij de Mont Malgre Tout, een heuvel met uitzicht over de Maas. Dit is de perfecte plek voor een spannende wandeling in de bossen. U kunt met de auto en motor en fiets de D1 volgen, deze volgt het bochtige traject van de Franse Maas tussen Charleville en Givet.

Neem wat lekkers mee voor onderweg en de voetbal voor de kids, onderweg stoppen op een mooi plekje is nu nog leuker. Een wandeling, lang of kort, door het regionale natuurpark de a Foret d’Orient is heerlijk en leidt u langs meren en door bossen. U kunt op de meren fijn kitesurfen. Deze regio biedt een mooi landschap met wijngaarden, de druiven worden gebruikt voor de overheerlijke champagne. Wat u ook niet mag missen is de waterval van d’Etufs bij Arc en Barrois. U komt tijd tekort in de omgeving van een bungalowpark in Champagne Ardennen. Tot slot toch nog een suggestie, op het plage du lac des Vieiless Forges wordt er in de nacht gevist op karpers en overdag geniet jong en oud hier van zon en water.

Naast de fijne activiteiten vanaf de vakantieparken in Champagne Ardennen valt er veel meer te ontdekken zoals de kristalfabriek in Bayel, regelmatig opengesteld voor bezoekers dus liefhebbers grijp uw kans. Het park en de tuin van Chateau de Barberey laat nog eens zien dat de Fransen wel degelijk stijl hebben zowel buiten in de tuin als in het kasteel zelf, u weet niet wat u ziet. In chateau de Chacenay ontdekt u een schitterend kasteel interieur, gelukkig opengesteld voor bezoekers zodat velen hier plezier aan kunnen beleven. U hoeft zich geen moment te vervelen vanaf uw gezellige recreatiepark in Frankrijk.


038-3330101