Chat with us, powered by LiveChat
zwitserland-1

Genieten aan het water in
Zwitserland

zwitserland-2

Actieve vakantie in de bergen van
Zwitserland

zwitserland-3

Ontdekkingstocht in de natuur van
Zwitserland

In Schwyz hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.

Vakantieparken in Schwyz

Ontdek het fantastische vakantieland Zwitserland vanaf de vakantieparken in Schwyz. Schwyz ligt in midden Zwitserland. Schwyz ligt in Innerschweiz tussen het Zugermeer, het Vierwoudstrekenmeer en het meer van Zurich. De hoogste berg vlakbij is de Ortstock met een hoogte van 2716m.

Populair


De omgeving van Schwyz

Een van de bezienswaardigheden in deze streek is het Benedictijnse klooster Einsiedeln. Het is een belangrijk bedevaartsoord, waar al velen rust of troost of hulp hebben gevonden. Als u de stad Schwyz bezoekt, ontdekt u een oud stadsdeel met vestingmuur en raadhuis, kijk hier rond en proef de sfeer. De herenhuizen in deze stad zijn een lust voor het oog. De mix van historische en modernere huizen is absoluut niet storend. De stad ligt op 516m hoogte met aan de zuidkant de berg Mythen. U kunt hier het Bundesbriefmuseum bezoeken, de belangrijkste brieven van Oer Zwitserland worden getoond. Een ander aantrekkelijk museum is het Nationaal Historisch museum waar u zichtbare getuigen ontdekt over het leven tussen 1300 en 1600. Een originele herinnering aan deze vakantie in Zwitserland is het Zwitserse zakmes, de fabriek staat hier en u vindt hier werkelijk alle modellen, leef u uit in deze Swisse Knife Valley.

Actief genieten

Küssnacht is een plaats aan de oever van het meer van Luzern. Het meer en de plaats zelf trekt veel toeristen vanwege de sfeer in de stad zelf en de vele mogelijkheden van een actieve vakantie in Zwitserland zoals wandelen, mountainbiken en watersport. De langgerekte rug van de Rigi bergrug, de Koningin van de Bergen of het klimdorp en vakantiedorp Stoos ontvangen u met open armen voor spannende activiteiten in de bergen. Schwyz ligt aan de ingang van het Muotatal, een robust bergdal met spleten en grotten. Een andere toeristische topper is de Kersenweg door het heuvelachtige merenlandschap van Luzern tot aan Brunnen. U komt op deze route langs talrijke likeurbranderijen.

In het Muotathal ontdekt u het grottenstelse Holloch, U vindt hier een 190km lange grot, waarschijnlijk de langste in Europa en bijna de grootste van de wereld. U kunt deze grotten bewonderen onder leiding van een gids, heel indrukwekkend. Naast de mogelijkheden voor een fijne wandeling en fietstocht kunt u hier ook plezier beleven aan de wintersport. Er ligt een skigebied op een hoogte van 1360 tot 1580m in de Mythenregio. De infrastructuur naar het Brunni Alpdal is goed geregeld net zoals de skiliften bij de Ibergeregg, deze vormen ook de verbinding met Hoch Ybrig. Vanaf de vakantieparken in Schwyz kunt u op vele manieren genieten van de cultuur en natuur in Zwitserland.


038-3330101